bosMan_jr Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 minute ago, Fat Zadd said: @Blic Ima glavobolje Gvardiola zbog predstojećeg gustog rasporeda, a specijalizovani sajt "City Extra" najavljuje brojne improvizacije i ovaj sastav: Ederson - Akanđi, Dijaš, Ake, Gvardiol - Rodri, Nunješ, Foden - Alvarez, Doku i Haland. Navodno će Siti igrati u sistemu 4-3-3, sa novim ulogama za Akanđija i Fodena. Akanđi bi bio desni bek, Foden je viđen kao centralni vezista na poziciji De Brujnea. Očekuje se da mesto dobiju i poslednja pojačanja Mateuš Nunješ i Žeremi Doku, kao i da će Gvardiola čuvati Kajla Vokera i Bernarda Silvu. Udarna igla ostaće Erling Haland Gadi mi se gotovo svaki tekst domacih portala, zanima me da novinar blica objasni sta su u ovom sastavu brojne improvizacije? Ovo je njihov najjaci sastav usled 4 povrede koje imaju, fali samo Bernardo Silva, ali Pep uvek pravi nekoliko rotacija bukvalno i protiv Liverpula neko ostane na klupi od bitnih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Koja splačina od sastava. Ostaviš Bukarija i Krasoa na klupu, dvojicu ponajboljih igrača u rosteru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Hoče li biti prenosa u19 ekipe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 4 minutes ago, L' Imperatore said: Hoče li biti prenosa u19 ekipe? Zvezda tv je najavila na yt kanalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Ja sam ispostovao srce. Grunio sam iz 2-2 i 3+ sanse su nikakve, al jbg verovao sam i da ce Guma Bogdanovic da izbaci Slaviju posle 3-0 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Rodic jeste defanzivniji od Mitrovica, ali je otprilike upola sporiji. Meni je ok da Djiga pocne. Sta mi imamo da izgubimo? Meni je ok i da Nedeljkovic pocne. Izgubicemo ko god bude igrao, a ako je tako, nek igraju mladi i oni koji su fizicki spremni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 5 hours ago, Perkos2 said: idealna prilika da pokažu da su kiksevi iz domaće lige samo prolazna kriza, kad će ako ne protiv najboljeg? Sve se slazem, Perkose... al jbg, bas sam pesimista za veceras i vise je razloga za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 4 hours ago, suptil said: Nemoj da zezas da ima u kladionici ova igra ?? Za crveni kroz dva zuta sam prilicno siguran, a kladionie bas puno traze uslova za kvotu 1.65 jos i penal da napravi. Rodic nije vrana. Ма где брате квота за све ово 1,65. Реално отприлике можда би могла да буде нека 9 па на горе. Ајде све све ал још у првих 15 минута услов, ма какви то би око 10 било негде сигурно 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Marinkovic- Nedeljkovic, Milosavljevic, Vukicevic, Stojsavljevic- Lecic, Petrovic, Sljivic- Maksimovic, Vukojevic, Mijatovic. Draskic, Ostojic, Vidojevic, Miranovic, Cvetkovic, Gojkov, Bubanj. Odlican tim imamo, mnogo toga ce od Milijasa da zavisi. 1 hour ago, Wake in Fright said: Koja splačina od sastava. Ostaviš Bukarija i Krasoa na klupu, dvojicu ponajboljih igrača u rosteru. Bukari pocinje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 9 minutes ago, Markoss said: Bukari pocinje. Kraso stvarno na klupi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagzzi Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Ima neko link prenosa U19? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Moramo da pocnemo da igramo fudbal malo, jer je ova ekipa sastavljena od tehnicki dobrih igraca. Ne ide ovako da se branimo, jer niko od ovih klinaca ne ume tako da igra. Ima prenos bas na kanalu Zvezda TV, ni ja ne vidim da na YT ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Valjda ce sad da pocnu da igraju fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Ocekivano primamo gol, posto f od fudbala nije vidjeno u prvih 40 minuta. Primicemo jos koji ako nastavimo da igramo ovako dekadentno. Jebali ih juniori Mancestera, cija akademija nije dala igraca od Fodena jos. Mi sa jako talentovanim igracima napred, igramo blok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Jbg, Bata Đora rules! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Just now, Wake in Fright said: Jbg, Bata Đora rules! Milijas rules 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Bas zalosno,zatvorili smo se sa ovakvoh startnih 11 koji si navikli sa loptom a ne bez nje,glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Gde gledate prenos? Ja sam toliko glup da ne uspevam da pronadjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 minute ago, Wake in Fright said: Jbg, Bata Đora rules! Ali zamisli logiku gde su tebi igraci u napadu dosta bolji nego u odbrani, i ti odlucis da rizikujes i uzdas se u ove potonje? Umesto da je ideja bila da drzimo loptu u nogama jer imamo em tehnicki jake, em atletski dobre igrace, mi odlucujemo da peglamo dupli blok u nadi da necemo primiti gol, a jasno je da hocemo. Pritom, niko od ovih klinaca ne ume da igra ovako da ispucava i da se brani. Znaci sanse nema da ce na nesto da lici, al Miki kapiten... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 4 minutes ago, Fat Zadd said: Gde gledate prenos? Ja sam toliko glup da ne uspevam da pronadjem Zvezda tv na kablovskoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Drzali bismo mi loptu da mozemo, ali Sitijevi klinci su nivo iznad i tehnicki i fizicki. Bice igrac od Maksimovica, za ostale nisam siguran. Ova desetka (valjda Lecic) mi se nista ne svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Glazer, Điga, Dragović, Rodić, Mijailović, Mitrović, Stamenić, Hvang, Ivanić, Kraso, Bukari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Just now, fradler said: Drzali bismo mi loptu da mozemo, ali Sitijevi klinci su nivo iznad i tehnicki i fizicki. Bice igrac od Maksimovica, za ostale nisam siguran. Ova desetka (valjda Lecic) mi se nista ne svidja. Ne pokusavamo da drzimo loptu. Svaka lopta ide balon na Mijatovica. Al mi je zao ovakvih zakljucaka, jer bi sa trenerom na klupi, a ne amaterom, bilo prilicno vidljivo da Siti nije nivo iznad ni tehnicki, ni fizicki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Prevelika očekivanja od klinaca, prevelika očekivanja od Milijaša, prevelika očekivanja od trenera OŠ... Preveliki hajp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Šljivić je bas elegantan, ne boji se, hoće da igra. Ali džaba kad su naši u fazonu samo da je dunu što dalje od gola a gore šta bude. Ništa Siti nije posebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts