Don Dusko Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Tuga sta se radi... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) Ja ne znam da li gledamo istu utakmicu. Protivnici nam ne prolaze polovinu, mi stalno u naletu. Ostaju samo da padaju golovi. A evo i trećeg. Stvarno smo razmaženi. Edited August 6, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 1 minute ago, Redstar0356 said: Lepo nas je Barak zavarao sa klincima i leprsavom igrom na priprema... Bolje da cutis. :D 10 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Sta pijete drugari ? 💪🏻💪🏻💪🏻 16 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 2 hours ago, Nele said: Nemoj danas cekam pobedu i da dajemo 3 gola za 250 evra 😁 Popij i za nas koju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 2 hours ago, Nele said: Nemoj danas cekam pobedu i da dajemo 3 gola za 250 evra 😁 Cestitke!😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Samo da se javim uživo sa stadiona i kažem kakav je majstor Kraso. Na ovakvim utakmicama se pokazuje ko drži fudbal u malom prstu. Kao nekad zuba u Moskvi protiv Spartaka tamo krajem devedesetih po onom blatu. Nema uslovi, podloga, motivacija i ostali izgovori. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 2 minutes ago, Nele said: Sta pijete drugari ? 💪🏻💪🏻💪🏻 Sinan, Mitar i rakije litar. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Mene brine samo ova naša liga. Ozbiljno može da nam dođe glave. Mi moramo do početka LŠ bar 2,3 provere da imamo protiv ozbiljnih rivala. Inače se plašim da li možemo i koliko da ubacimo u veću brzinu kada bude bilo to potrebno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) 8 minutes ago, Redstar0356 said: Lepo nas je Barak zavarao sa klincima i leprsavom igrom na priprema... Nista ne valja... Posbno sto imamo samo tri mlada igraca na terenu i jedno 5 na klupi koji je kasnije dobiti svoju šansu. 5 minutes ago, Nele said: Sta pijete drugari ? 💪🏻💪🏻💪🏻 Edited August 6, 2023 by Fat Zadd 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Ni i od iznenađenja😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Bolje da cutis. :DIzgleda da svaku moramo da povedemo 5:0 u prvih 20 minuta inače nas lepo zavarao Bahar. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Golman Napretka je amater klasičan. Mogao je lagano da brani dva gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Lepo ja rekoh danas, ide ovo do kraja na 6+. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 1 minute ago, Wake in Fright said: Golman Napretka je amater klasičan. Mogao je lagano da brani dva gola. Tesko ovaj Mijailovicev sut, vrhunska kifla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Ne moras da umanjujes majstoriju Mijailovica. Drugi jeste njegov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Svaki put kad uđem na forum imam osećaj da gubimo 3:0 😅 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Da li je zbog toga sto se Barak prekombinovao malo ili ove kise ali najgore poluvreme nase otkad nas vodi. Kraso je ubedljivo najbolji igrac opet ali osim ovakve utakmice on ne moze ovo da igra on ima taj zavrsni ludi pas i stalno gleda da ga i odigra i ako je u dosta situacija bolje da doda i prvom do sebe. On je klasicna lazna 9 i osmicu u ozbiljnijem fudbalu ne bi trebalo da igra, za nasu ligu mozemo i na gol da ga stavimo da se razumemo. Micko i ako je postigao gol jedan po meni od gorih na terenu, razlika nebo i zemlja njega i Stamenica kada igraju poziciju 6. Bukvalno jednom nije potrcao da se otvori nasim stoperima kad su imali loptu nego se ovi bas dobro pomuce dok pronadju igraca i tako nam automatski umrtvljuje igru i brzinu iste. U drugom poluvremenu za pocetak se nadam ulasku Sljivica umesto Rodica/Degeneka da se povuce Micko na stopera a Stameni na zadnjeg veznog i videcete razliku u igri nebo i zemlja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 potpuno neocekivano 1 1.04. jedan nula cetiri. da dajemo dva u prvom 1.9 1 i dajemo 3 gola 1.4 u prva dva kola do predosti dolazimo iz penala i povecavamo je autogolom i ocajnom reakcijom golmana. koliko ima gledalaca? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) Kuku. Ako ovo Uefa vidi igraćemo u Lagator areni. 😅 Edited August 6, 2023 by Čočo 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 Loše se postavio kod šuta Mijailovića. Ono brane i prosječni golmani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 1 minute ago, Čočo said: Kuku 😅 Jedini stadion sa vodopadima Terzo LEGENDOOOOO 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 3 minutes ago, Wake in Fright said: Golman Napretka je amater klasičan. Mogao je lagano da brani dva gola. Meni ostavio ok utisak, par puta je fino citao igru, istrcavao i sekao nam akcije. Kod drugog gola jbg ocekivao centarsut, jer bi svaki normalan igrac poslao loptu na peterac, ali sebicna Bukarijeva glava nije tako razmisljala. Perverzija od pasa Krasoa pre toga, ko bi rek'o da se u onim balvanima od nogu krije takav osecaj. Olajinka je odigrao super poluvreme, nadam se da ce se upisati u drugom, zasluzio je. Nije atraktivan kao Kraso niti brz kao Bukari, ali svuda ga ima, igra bas posteno, angazovano i racionalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 7 minutes ago, Čočo said: Kuku. Ako ovo Uefa vidi igraćemo u Lagator areni. 😅 Dodjite na stadion! I sramota kakva poseta! E moje 🐑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) Ovo je van. Edited August 6, 2023 by Čočo Hvala Bogu da je odluka promenjena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts