Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted

Mi ne trcimo mi kaskamo. Ni jednom nisam video ni u ranijim utakmicama,  ubrzanje, promenu pravca kretanja...kao da vuku prikolicu za sobom....malo se vrti onaj kod koga je lopta, ostali gledaju sta ce on da uradi.

Posted

I opet ce doci do vece agresivnosti , borbe, zelje da se protivnik ugrozi , tek kada udju rezervisti, poput Lucica, Mijatovica...

Ja ne mogu da verujem da samo sparinguju bez zelje da se nesto uradi,  pogotovo sad kad nema pritiska 

Posted

I meni je ovaj Olanjinka baš bezveze igrač, to je neki generalan utisak nevezano za ovu utakmicu. Borben ali prilično smotan i bez skila. Činjenica jeste da uglavnom igra van prirodne pozicije, ako je špic primarno.
Još smo ga čekali sezonu kao Ronaldo da dolazi...
Glazer kroz uši prima jbt jesmo luzeri

• Like 6
Posted

Ih ko da je prvi put da cekamo da primimo gol...osecam da ce posle utakmice da se utrkuju ko ce prvi i sa kim da razmeni dres koliko su oduševljeni i koliko ih respektuju.

Pun stadion jbt u nebitnoj utakmici i oni u leru bez želje da se takmice ili bar da daju sve od sebe

Posted

Aj sad cekamo 70. minut da treneru dodje do mozga da ima Mijata na klupi.

Deca nas vrte, plus Grilis kog mrzi da potrci.

Posted
3 minutes ago, Nele said:

Kapiten Drago jeziv, nek ide ako mu se ide vise. A i Glazeru kroz usi prosla

Tako je to kad štoper glumi beka.

Bravo za upravu što su u sezonu usli bez bekova, pa onda svaku utakmicu neko krpi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...