fradler Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 A inace meljemo u ranim fazama kupa. Prosle godine Cokna gubio od nekih rekreativaca, pa smo okrenuli na 3-1.Ā Sezonu pre toga poradjanje sa neugodnom Indjijom i minimalac Risaira. Totalno irelevantna utakmica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Knezevic dobar celu utakmicu, Kabic bas veliki bezveznjak Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 KabiÄ ne bi imao mesto ni u ovoj Borusiji iz KruÅ”evca. Koliki traljavko, veze deÄko nema, nijednom igraÄa proÅ”ao nije. Na 16 mulja neÅ”to loptu, gleda u zemlju, ovaj mu s pet metara prilazi i uzima loptu.P.S. BaÅ” mi drago zbog Å ljiviÄa i KneževiÄa Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 (edited) Ja mislim da je ovaj Mijatovic bolji od Serifa. Ā Serif stvarno bezidejno deluje kada ispred sebe ima makar i jednog igraca Edited October 18, 2023 by marko_pantelic Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Pokazali klinci kako se igra u zvezdinom dresu. Ā Mijatovicu i Kosti je morala ova sezona da bude gde ce u potpunosti da se afirmisu za prvi tim. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 NedeljkoviÄ, Sljivic, MijatoviÄ i Knezevic motivisani sve vreme za razliku od ostalih, starijih igraÄa koji su hteli samo da odrade meÄ. Nadam se da su ovom utakmicom popravili status kod Baraka.Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Ne treba smetnuti s uma da je ovo niži nivo fudbala od onog u kome igraju Zvezdini omladinci na pozajmicama. Tako da bi Äak i od njih trebalo da se oÄekuje da ovakve utakmice rutiniraju. Ali opet, vraÄam se na KabiÄa, da nije u stanju ni na ovakvoj utakmici da se nametne i da su joÅ” platili da ga dovedu, pri Äemu ni u Vojvodini nije igrao. BaÅ” bih voleo da znam kakav su plan s njim imali ili imaju.Pratim Zemun koji je u istom rangu ko Trajal. Oni su dosta stara, troma i statiÄna ekipa, pa mi nisu reper. Ali, recimo, video sam da SinÄeliÄ ima nekog klinca na boku, on im je i kapiten. Pa on je Ronaldo za KabiÄa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubitelj baklave Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Svojevremeno je Dubocica iz trece lige Istok igrala sa FKP u Kupu, pre dve sezone cini mi se, u Nisu. Jedva su ih dobili sa 1 0. Hocu da kazem da ta treca liga nije bas takav krsh i da se ovde sada nipodastavaju pobede.Ā Ako nemate reci pohvale za nekog , u redu, ali nema potreba ni za omalovazavanjem. Samo preskocite ovu temu i cekajte Javor i to je to.Ā Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 (edited) Meni Kabic sasvim korektan igrac. Ima brzinu, snagu, ume da centrira. Nesiguran je, usporava, ali je namestio dve dobre sanse u prvom koje nismo iskorsitili. Bio je 10x bolji od Olanjinke koji je igrao levo npr. O Serifu koji nije mogao da primi loptu 45 minuta prvih, da ne pricam.Ā Ā Knezevic dobar, ali prespor. Sljivic konacno proigrao. Ā O Milosavljevicu sam pisao pre par godina jos, odlican potencijal. Stoper od 190 plus koji ume da iznese loptu. Steta je samo sto nije malo okretniji, ali sto bude stariji bice i bolji. Vukojevic isto moze da bude dobar igrac, jer sve igra u trku i pokretu. To bas dugo kod nekog mladog igraca naseg nisam video, da u trku menja pravac, dribla, odigrava duple pasove. Uz Maksimovica, sasvim dobra buducnost, a interesantan je i Petrovic, nadam se da nece stagnirati, iako mi je utisak da se to desava.Ā Edited October 18, 2023 by Markoss 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Igralo je i Jedinstvo iz ParaÄina osamdesetih u kupu protiv Hajduka na Poljudu, pa su sudije morale da natežu da Hajduk nekako pobedi. Nije da se ne deÅ”ava da totalni autsajder iznenadi.Bar moj post se odnosio na ono Å”to je prikazao konkretan igraÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 59 minutes ago, Ljubitelj baklave said: Svojevremeno je Dubocica iz trece lige Istok igrala sa FKP u Kupu, pre dve sezone cini mi se, u Nisu. Jedva su ih dobili sa 1 0. Hocu da kazem da ta treca liga nije bas takav krsh i da se ovde sada nipodastavaju pobede.Ā Ako nemate reci pohvale za nekog , u redu, ali nema potreba ni za omalovazavanjem. Samo preskocite ovu temu i cekajte Javor i to je to.Ā Ā Ā Ne znam da li i koliko pratis utakmice srpske lige istok gde je Trayal ubedljivo prvi, bez poraza... ali veruj mi da je liga krÅ” i taj najbolji Trayal bi bio konkurent za ispadanje iz druge lige( iz koje je i ispao prethodne sezone). Ovo nije nipodistavanje vec po meni realno stanje stvari. Ā I kakvo je stanje u srpskom fudbalu govori i to da su danas pojedinci ( zbog tate mame itd) morali da igrajuĀ protiv Cz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentatonik Posted October 18, 2023 Share Posted October 18, 2023 Meni Kabic sasvim korektan igrac. Ima brzinu, snagu, ume da centrira. Nesiguran je, usporava, ali je namestio dve dobre sanse u prvom koje nismo iskorsitili. Bio je 10x bolji od Olanjinke koji je igrao levo npr. O Serifu koji nije mogao da primi loptu 45 minuta prvih, da ne pricam.Ā Ā Vidim da pratiÅ” i znaÅ” mlaÄe igraÄe. Iskopao sam kako se zove ovaj deÄko iz SinÄeliÄa Å”to sam ga poredio s KabiÄem - Milan KolareviÄ (2004.) Je li ti poznato to ime?Meni je uživo ostavio bolji utisak od Ademija koga je navodno uzela Zvezda i prosledila OFK Beogradu. Neka je to i treÄa liga, ali deÄko je s 19 godina kapiten, biran je za igraÄa kola. To je ono Å”to sam mogao da pronaÄem o njemu. I da je iz Smederevske Palanke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 19, 2023 Share Posted October 19, 2023 Ako neko hoÄe da kupi karte za utakmicu protiv Leipzig-a, trenutno imate na sajtu odreÄen broj u slobodnoj prodaji, po "normalnoj" ceni i za sve sektore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 StankoviÄ stao u odbranu Bahara: Quote Ā Pomenuo si āZvezda jednako rezultatā, a sada se ona nalazi u neoÄekivanoj situaciji. Ne ide joj najsjajnije, dva kiksa u Superligi, a u Ligi Å”ampiona poraz od ManÄester sitija, koji ide āu rok službeā, ali remi protiv Jang bojsa bio je ipak udarac. Može li Zvezda da se stabilizuje, da prezimi u Evropi i da osvoji titulu? - Da, da i da. To je moj odgovor na sva tri pitanja... Realno, ipak je to Liga Å”ampiona, ne možeÅ” da kažeÅ” āja Äu sigurno da upiÅ”em tri boda protiv Jang bojsaā. Nisu ni oni sluÄajno u Ligi Å”ampiona. To je bila stvarno otvorena utakmica, lepa za pogledati. Utakmica sa dva razliÄita poluvremena, na kraju nije bilo kako smo se nadali, ali, ponavljam, to je Liga Å”ampiona. Ritam u Evropi je totalno drugaÄiji, ne može da se meri. To je boljka bila i dok sam ja bio u Zvezdi, da tvoje prvenstvo nije proizvodilo tu energiju i taj intenzitet koji je potreban da bi parirao u Evropi. To je fakat, od toga se ne može se pobeÄi. Ja verujem u ono da kad doÄe novi trener, treba mu dati vremena. Ali, znam da je uvek prisutno i ono āZvezda jednako rezultatā. Bahar je neko ko je nov, donosi nove ideje, dosta se ekipa promenila, ima veliki broj novih igraÄa.Ā Mnogo je novih igraÄa, malo je vremena za automatizme u igri i da svi budu zadovoljni minutažom. Zna sve to dobro StankoviÄ i zato je poslao gospodsku poruku navijaÄima i samom Baharu, kom je pružio podrÅ”ku.Ā - Dok se oni stabilizuju, dok naÄu automatizme u svojoj igri - sigurno da treba vremena. Uglavnom se kaže da u Zvezde nema vremena, ali mislim da neko ko je osvojio sa Haifom tri titule, pre toga sa BerÅ”evom tri, neko ko zna kako se osvajaju Å”ampionati. Dakle, treba mu adaptacija i vreme, za tempiranje forme. Ja verujem da Crvena zvezda ima igraÄki kvalitet, ima talenat, ima dobru struku. Znam i da je navijaÄ Zvezde zahtevan da želi sve to odmah. UradiÄe to sve Zvezda, ima Å”anse da proÄe grupu, ne znam da li kao druga, ili treÄa, pa da nastavi u Ligi Evrope, Å”to je možda najrealnije. Od Zvezde se uvek oÄekuje da bude neÅ”to viÅ”e i Zvezda može da uradi neÅ”to viÅ”e. To je dokazivala u svojoj istoriji. Tako da je Crvena zvezda i dalje u meÄu, i dalje boksuje, nije na patosu i neÄe biti na patosu! Å to se tiÄe Superlige, da, ima bodovni zaostatak, ja sam proÅ”ao kroz to, gde smo na proleÄe okrenuli i uzeli stvari u svoje ruke. Iako znam kroz Å”ta smo proÅ”li, kakve su nam pripreme bile, koliko je bilo krvavog rada i tiÅ”ine. Bukvalno smo radili krvavo i u tiÅ”ini. I to se isplatilo na proleÄe. Uveren sam da Äe Zvezda da preokrene celu situaciju u svoju korist. Duboko verujem u to. Ā Ā 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Hvang povredjen, neizvestan za Lajpcig kao i Bukari Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Bukari ce biti spreman za lajpcig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan MiÄiÄ Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Gledam sad omladinski derbi. Pokidali smo ih prvih dvadeset minuta. Poveli iz penala i onda se tako povukli da je Milijas ponosan. Evo 1-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 https://n1info.rs/vesti/privedeni-sinovi-direktora-zvezde-osumnjiceni-za-nasilnicko-ponasanje-i-teske-povrede/?fbclid=IwAR3N45T8Vn14zobTvbZID0bJeUFaBh4iOg0comJoZCfO8DIjcPjFDBDDHN0 Ā Op. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 4 hours ago, Don Juan said: https://n1info.rs/vesti/privedeni-sinovi-direktora-zvezde-osumnjiceni-za-nasilnicko-ponasanje-i-teske-povrede/?fbclid=IwAR3N45T8Vn14zobTvbZID0bJeUFaBh4iOg0comJoZCfO8DIjcPjFDBDDHN0 Ā Op. Smeta im rad najboljeg generalnog direktora, pa udaraju nisko! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 (edited) Vukojevic je najbolji igrac u ovim omladincima, iako se ispromasivao danas jako. Jedini moderan fudbaler. Cvetkovic najpriblizniji tome, ostali slaba prica.Ā Edited October 20, 2023 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Š£ŃŠ¾Ń19 Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Äudi me da su mu Äestitali zbog svega oko saveza mada je i ova Äestitka reda radi 6 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Nemanji Vidicu Zvezda kao klub u kom je potekao mora i treba da cestita rodjendan, bez obzira na foteljasku bagru koja sada jase. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 (edited) Glazer ā Äiga, MijailoviÄ, DragoviÄ ā NedeljkoviÄ, StameniÄ, Kanga, LuÄiÄ ā IvaniÄ ā Olajinka, Endijaje Ā Hvang na klupi, nema Bukarija Edited October 21, 2023 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Najzad Nedeljkovic u startnoj postavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 (edited) Kako MiÄa može da bude igraÄ kola ako je utakmica registrovana 0:3Ā š Edited October 21, 2023 by Bax 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts