bosMan_jr Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 1 minute ago, Fat Zadd said: @Blic Ā Ima glavobolje Gvardiola zbog predstojeÄeg gustog rasporeda, a specijalizovani sajt "City Extra" najavljuje brojne improvizacije i ovaj sastav:Ā Ederson - AkanÄi, DijaÅ”, Ake, Gvardiol - Rodri, NunjeÅ”, Foden - Alvarez, Doku i Haland. Navodno Äe Siti igrati u sistemu 4-3-3, sa novim ulogama za AkanÄija i Fodena. AkanÄi bi bio desni bek, Foden je viÄen kao centralni vezista na poziciji De Brujnea.Ā OÄekuje se da mesto dobiju i poslednja pojaÄanja MateuÅ” NunjeÅ” i Žeremi Doku, kao i da Äe Gvardiola Äuvati Kajla Vokera i Bernarda Silvu. Udarna igla ostaÄe Erling Haland Gadi mi se gotovo svaki tekst domacih portala, zanima me da novinar blica objasni sta su u ovom sastavu brojne improvizacije? Ovo je njihov najjaci sastav usled 4 povrede koje imaju, fali samo Bernardo Silva, ali Pep uvek pravi nekoliko rotacija bukvalno i protiv Liverpula neko ostane na klupi od bitnih. 1
Shunsuke Nakamura Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Koja splaÄina od sastava. OstaviÅ” Bukarija i Krasoa na klupu, dvojicu ponajboljih igraÄa u rosteru.Ā 2
suptil Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 4 minutes ago, L' Imperatore said: HoÄe li biti prenosa u19 ekipe? Zvezda tv je najavila na yt kanalu.Ā 1
Dragan MiÄiÄ Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Ja sam ispostovao srce. Grunio sam iz 2-2 i 3+ Ā sanse su nikakve, al jbg verovao sam i da ce Guma Bogdanovic da izbaci Slaviju posle 3-0 1 1
Profesor Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Rodic jeste defanzivniji od Mitrovica, ali je otprilike upola sporiji.Ā Ā Meni je ok da Djiga pocne. Sta mi imamo da izgubimo? Meni je ok i da Nedeljkovic pocne. Izgubicemo ko god bude igrao, a ako je tako, nek igraju mladi i oni koji su fizicki spremni.
Manoly Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 5 hours ago, Perkos2 said: idealna prilika da pokažu da su kiksevi iz domaÄe lige samo prolazna kriza, kad Äe ako ne protiv najboljeg? Sve se slazem, Perkose... al jbg, bas sam pesimista za veceras i vise je razloga za to.
dzoneee Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 4 hours ago, suptil said: Nemoj da zezas da ima u kladionici ova igra ??Ā Za crveni kroz dva zuta sam prilicno siguran, a kladionie bas puno traze uslova za kvotu 1.65 jos i penal da napravi.Ā Rodic nije vrana. ŠŠ° Š³Š“Šµ Š±ŃŠ°ŃŠµ ŠŗŠ²Š¾ŃŠ° Š·Š° ŃŠ²Šµ Š¾Š²Š¾ 1,65.Ā Ā Š ŠµŠ°Š»Š½Š¾ Š¾ŃŠæŃŠøŠ»ŠøŠŗŠµ Š¼Š¾Š¶Š“Š° Š±Šø Š¼Š¾Š³Š»Š° Š“Š° Š±ŃŠ“Šµ Š½ŠµŠŗŠ° 9 ŠæŠ° Š½Š° Š³Š¾ŃŠµ. ŠŃŠ“Šµ ŃŠ²Šµ ŃŠ²Šµ Š°Š» ŃŠ¾Ń Ń ŠæŃŠ²ŠøŃ 15 Š¼ŠøŠ½ŃŃŠ° ŃŃŠ»Š¾Š², Š¼Š° ŠŗŠ°ŠŗŠ²Šø ŃŠ¾ Š±Šø Š¾ŠŗŠ¾ 10 Š±ŠøŠ»Š¾ Š½ŠµŠ³Š“Šµ ŃŠøŠ³ŃŃŠ½Š¾Ā 1
Markoss Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Marinkovic- Nedeljkovic, Milosavljevic, Vukicevic, Stojsavljevic- Lecic, Petrovic, Sljivic- Maksimovic, Vukojevic, Mijatovic. Ā Draskic, Ostojic, Vidojevic, Miranovic, Cvetkovic, Gojkov, Bubanj. Ā Odlican tim imamo, mnogo toga ce od Milijasa da zavisi.Ā 1 hour ago, Wake in Fright said: Koja splaÄina od sastava. OstaviÅ” Bukarija i Krasoa na klupu, dvojicu ponajboljih igraÄa u rosteru.Ā Ā Bukari pocinje.Ā
suptil Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 9 minutes ago, Markoss said: Ā Bukari pocinje.Ā Kraso stvarno na klupi?
Markoss Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Moramo da pocnemo da igramo fudbal malo, jer je ova ekipa sastavljena od tehnicki dobrih igraca. Ne ide ovako da se branimo, jer niko od ovih klinaca ne ume tako da igra.Ā Ā Ima prenos bas na kanalu Zvezda TV, ni ja ne vidim da na YT ima.Ā
Markoss Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Ocekivano primamo gol, posto f od fudbala nije vidjeno u prvih 40 minuta.Ā Ā Primicemo jos koji ako nastavimo da igramo ovako dekadentno. Jebali ih juniori Mancestera, cija akademija nije dala igraca od Fodena jos.Ā Ā Mi sa jako talentovanim igracima napred, igramo blok?Ā
suptil Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Just now, Wake in Fright said: Jbg, Bata Äora rules!Ā Milijas rulesĀ š
Nini3112 Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Bas zalosno,zatvorili smo se sa ovakvoh startnih 11 koji si navikli sa loptom a ne bez nje,glupost
Dzabe smo krecili Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Gde gledate prenos? Ja sam toliko glup da ne uspevam da pronadjemĀ
Markoss Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 1 minute ago, Wake in Fright said: Jbg, Bata Äora rules!Ā Ā Ali zamisli logiku gde su tebi igraci u napadu dosta bolji nego u odbrani, i ti odlucis da rizikujes i uzdas se u ove potonje?Ā Ā Umesto da je ideja bila da drzimo loptu u nogama jer imamo em tehnicki jake, em atletski dobre igrace, mi odlucujemo da peglamo dupli blok u nadi da necemo primiti gol, a jasno je da hocemo. Ā Pritom, niko od ovih klinaca ne ume da igra ovako da ispucava i da se brani. Znaci sanse nema da ce na nesto da lici, al Miki kapiten...
suptil Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 4 minutes ago, Fat Zadd said: Gde gledate prenos? Ja sam toliko glup da ne uspevam da pronadjemĀ Zvezda tv na kablovskoj.Ā
fradler Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Drzali bismo mi loptu da mozemo, ali Sitijevi klinci su nivo iznad i tehnicki i fizicki. Ā Bice igrac od Maksimovica, za ostale nisam siguran. Ova desetka (valjda Lecic) mi se nista ne svidja.
Profesor Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Glazer, Äiga, DragoviÄ, RodiÄ, MijailoviÄ, MitroviÄ, StameniÄ, Hvang, IvaniÄ, Kraso, Bukari. Ā Ā
Markoss Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Just now, fradler said: Drzali bismo mi loptu da mozemo, ali Sitijevi klinci su nivo iznad i tehnicki i fizicki. Ā Bice igrac od Maksimovica, za ostale nisam siguran. Ova desetka (valjda Lecic) mi se nista ne svidja. Ā Ne pokusavamo da drzimo loptu. Svaka lopta ide balon na Mijatovica.Ā Ā Al mi je zao ovakvih zakljucaka, jer bi sa trenerom na klupi, a ne amaterom, bilo prilicno vidljivo da Siti nije nivo iznad ni tehnicki, ni fizicki.Ā
Nek grmi jako Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Prevelika oÄekivanja od klinaca, prevelika oÄekivanja od MilijaÅ”a, prevelika oÄekivanja od trenera OÅ ... Ā Preveliki hajp.
Small Owl Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Å ljiviÄ je bas elegantan, ne boji se, hoÄe da igra. Ali džaba kad su naÅ”i u fazonu samo da je dunu Å”to dalje od gola a gore Å”ta bude. NiÅ”ta Siti nije posebno.
Recommended Posts