Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?šŸ†

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Fat Zadd said:

@Blic

Ā 

Ima glavobolje Gvardiola zbog predstojećeg gustog rasporeda, a specijalizovani sajt "City Extra" najavljuje brojne improvizacije i ovaj sastav:Ā Ederson - Akanđi, DijaÅ”, Ake, Gvardiol - Rodri, NunjeÅ”, Foden - Alvarez, Doku i Haland.

Navodno će Siti igrati u sistemu 4-3-3, sa novim ulogama za Akanđija i Fodena. Akanđi bi bio desni bek, Foden je viđen kao centralni vezista na poziciji De Brujnea.Ā 

Očekuje se da mesto dobiju i poslednja pojačanja MateuÅ” NunjeÅ” i Žeremi Doku, kao i da će Gvardiola čuvati Kajla Vokera i Bernarda Silvu. Udarna igla ostaće Erling Haland

Gadi mi se gotovo svaki tekst domacih portala, zanima me da novinar blica objasni sta su u ovom sastavu brojne improvizacije?

Ovo je njihov najjaci sastav usled 4 povrede koje imaju, fali samo Bernardo Silva, ali Pep uvek pravi nekoliko rotacija bukvalno i protiv Liverpula neko ostane na klupi od bitnih.

• Like 1
Posted

Rodic jeste defanzivniji od Mitrovica, ali je otprilike upola sporiji.Ā 

Ā 

Meni je ok da Djiga pocne. Sta mi imamo da izgubimo? Meni je ok i da Nedeljkovic pocne. Izgubicemo ko god bude igrao, a ako je tako, nek igraju mladi i oni koji su fizicki spremni.

Posted
5 hours ago, Perkos2 said:

idealna prilika da pokažu da su kiksevi iz domaće lige samo prolazna kriza, kad će ako ne protiv najboljeg?

Sve se slazem, Perkose... al jbg, bas sam pesimista za veceras i vise je razloga za to.

Posted
4 hours ago, suptil said:

Nemoj da zezas da ima u kladionici ova igra ??:Hail:Ā Za crveni kroz dva zuta sam prilicno siguran, a kladionie bas puno traze uslova za kvotu 1.65 jos i penal da napravi.Ā  Rodic nije vrana.

ŠœŠ° Š³Š“Šµ Š±Ń€Š°Ń‚Šµ ŠŗŠ²Š¾Ń‚Š° Š·Š° сŠ²Šµ Š¾Š²Š¾ 1,65.Ā :classic_laugh:

Ā 

Š ŠµŠ°Š»Š½Š¾ Š¾Ń‚ŠæрŠøŠ»ŠøŠŗŠµ Š¼Š¾Š¶Š“Š° Š±Šø Š¼Š¾Š³Š»Š° Š“Š° Š±ŃƒŠ“Šµ Š½ŠµŠŗŠ° 9 ŠæŠ° Š½Š° Š³Š¾Ń€Šµ. ŠŃ˜Š“Šµ сŠ²Šµ сŠ²Šµ Š°Š» јŠ¾Ńˆ у ŠæрŠ²Šøх 15 Š¼ŠøŠ½ŃƒŃ‚Š° усŠ»Š¾Š², Š¼Š° ŠŗŠ°ŠŗŠ²Šø тŠ¾ Š±Šø Š¾ŠŗŠ¾ 10 Š±ŠøŠ»Š¾ Š½ŠµŠ³Š“Šµ сŠøŠ³ŃƒŃ€Š½Š¾Ā :classic_biggrin:

• Like 1
Posted

Marinkovic- Nedeljkovic, Milosavljevic, Vukicevic, Stojsavljevic- Lecic, Petrovic, Sljivic- Maksimovic, Vukojevic, Mijatovic.

Ā 

Draskic, Ostojic, Vidojevic, Miranovic, Cvetkovic, Gojkov, Bubanj.

Ā 

Odlican tim imamo, mnogo toga ce od Milijasa da zavisi.Ā 

1 hour ago, Wake in Fright said:

Koja splačina od sastava. OstaviÅ” Bukarija i Krasoa na klupu, dvojicu ponajboljih igrača u rosteru.Ā 

Ā 

Bukari pocinje.Ā 

Posted

Moramo da pocnemo da igramo fudbal malo, jer je ova ekipa sastavljena od tehnicki dobrih igraca. Ne ide ovako da se branimo, jer niko od ovih klinaca ne ume tako da igra.Ā 

Ā 

Ima prenos bas na kanalu Zvezda TV, ni ja ne vidim da na YT ima.Ā 

Posted

Ocekivano primamo gol, posto f od fudbala nije vidjeno u prvih 40 minuta.Ā 

Ā 

Primicemo jos koji ako nastavimo da igramo ovako dekadentno. Jebali ih juniori Mancestera, cija akademija nije dala igraca od Fodena jos.Ā 

Ā 

Mi sa jako talentovanim igracima napred, igramo blok?Ā 

Posted
1 minute ago, Wake in Fright said:

Jbg, Bata Đora rules!Ā 

Ā 

Ali zamisli logiku gde su tebi igraci u napadu dosta bolji nego u odbrani, i ti odlucis da rizikujes i uzdas se u ove potonje?Ā 

Ā 

Umesto da je ideja bila da drzimo loptu u nogama jer imamo em tehnicki jake, em atletski dobre igrace, mi odlucujemo da peglamo dupli blok u nadi da necemo primiti gol, a jasno je da hocemo.

Ā 

Pritom, niko od ovih klinaca ne ume da igra ovako da ispucava i da se brani. Znaci sanse nema da ce na nesto da lici, al Miki kapiten...

Posted

Drzali bismo mi loptu da mozemo, ali Sitijevi klinci su nivo iznad i tehnicki i fizicki.

Ā 

Bice igrac od Maksimovica, za ostale nisam siguran. Ova desetka (valjda Lecic) mi se nista ne svidja.

Posted
Just now, fradler said:

Drzali bismo mi loptu da mozemo, ali Sitijevi klinci su nivo iznad i tehnicki i fizicki.

Ā 

Bice igrac od Maksimovica, za ostale nisam siguran. Ova desetka (valjda Lecic) mi se nista ne svidja.

Ā 

Ne pokusavamo da drzimo loptu. Svaka lopta ide balon na Mijatovica.Ā 

Ā 

Al mi je zao ovakvih zakljucaka, jer bi sa trenerom na klupi, a ne amaterom, bilo prilicno vidljivo da Siti nije nivo iznad ni tehnicki, ni fizicki.Ā 

Posted

Å ljivić je bas elegantan, ne boji se, hoće da igra. Ali džaba kad su naÅ”i u fazonu samo da je dunu Å”to dalje od gola a gore Å”ta bude. NiÅ”ta Siti nije posebno.