Manoly Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Kada se igra prijateljski mec proziv Tsc-a koji je najavljivan pre neke dve nedelje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 17 minutes ago, Manoly said: Kada se igra prijateljski mec proziv Tsc-a koji je najavljivan pre neke dve nedelje? Valjda 22. znam da nece biti publike na stadionu za prenos ne znam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Pa cek zar nismo ustedeli sad par miliona sto nismo uzeli ovo mleko iz italije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Terza se prepao da nam ne dođu neke aždaje iz prva 2 šešira koje će nam dati 15 golova u 4 meča, pa požurio da proda Erakovića Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Ja se iskreno nadam da cemo da izvucemo 2 najjaca tima iz prvog i drugog a najslabiji iz cetvrtog. Po mojoj logici nekoj cemo tako najlakse do 3. mesta jer ce bukvalno dvomec sa tom ekipom da odluci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Izgleda ce u Zenit Erakovic, uskoro bi trebalo i zvanicno da bude ……….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 3 hours ago, Perkos2 said: ekipu koju uigrava rasture mu za šaku dolara no ko je očekivao da će terza i mrkela da sede mirno i gledaju kvalitetan fudbal ? ološ je to navikla na muljanje njih fudbal nikad i nije zanimao Šta su rasturali? Prodali jednog igrača gde Barak ima već svoju želju kao zamenu? Ok, legitimno je kritikovati prodaju, i ja sam više za to da se prodaju igrači poput Pruceva, Azarova, Kangve ili Lekovica, ali nije katastrofa. Niti će Barak imati problem niti će Gobeljic ili Srnic da se vrate u prvi tim. 2 hours ago, Manoly said: Kada se igra prijateljski mec proziv Tsc-a koji je najavljivan pre neke dve nedelje? 20:00, 22. jul 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 29 minutes ago, Milko Miller said: Šta su rasturali? Prodali jednog igrača gde Barak ima već svoju želju kao zamenu? Ok, legitimno je kritikovati prodaju, i ja sam više za to da se prodaju igrači poput Pruceva, Azarova, Kangve ili Lekovica, ali nije katastrofa. Niti će Barak imati problem niti će Gobeljic ili Srnic da se vrate u prvi tim. 20:00, 22. jul vidi ako krenemo da nalazimo opravdanja neći ćemo ij i za milošđevića i vučića tako da nema potrebe da širimo priču o štetnosti koju nanose FKCZ tipovi poput terzića i mrkele naravno da sam svestan da ima i ljudi kojima je sve to što oni rade sasvim u redu ali to neće promeniti moje mišljenje o pomenutima nikad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 (edited) Ogromna šteta za nas što ne možemo da ga zadržimo. Eraković će biti najtraženiji štoper na tržištu u skorije vreme. Ali ako već odlazi, zbog rezultata svidja mi se ova opcija da ostane do zime. Mnogo će značiti. A Degenek da dodje od zime i spremi se za proleće u Evropi. Edited July 18, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Nažalost,bilo je samo pitanje vremena kada ćemo prodati Čupu ... Svojevrsno je čudo što je i do sada ostao kod nas ... obzirom kakve mufljuze imamo na čelu kluba ... Ako je već neminovnost da ide u Rusiju onda je i za nas i za njega bolja opcija Zenit ... za nas jer ga barem možemo zadržati do zime na pozajmici,za njega jer će u klub koji će 90% opet biti prvak ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 I Vidic je preko Rusije postao ovakva legenda. Neka i Erakovic preko Rusije dosegne slicne vrhove. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 On 7/17/2023 at 10:25 AM, Perkos2 said: Dinamo već par sezona može da proda Livakovića, Ivanušeca, Šutala iz prve ali ne njihov "gazda" ih drži u ekipi i momci igraju evropske utakmice a cena samo skače pa će ove godine uzeti tri puta više para za pomenute igrače. Umesto da Erakovića drže u ekipi i da momak pokaže na evropskom nivou da vredi i samim tim mu cena skoči barem na duplo šibicari ga prodaju u ligu koju više niko i ne gleda i gde cena može samo da mu padne a on da stagnira. Livakovic ide u Fener, a Sutala trazi Ajax pa cemo videti dal ce ga prodati pre ili posle 15.8/16.8 a svakako mislim da nece docekati grupnu fazu (ako se plasiraju), to naravno ne abolira Terzu i unisten momentum u timu, posto se sustinski slazem Dinamo je pred 10ak godina prodavao cim stigne sad cesto ceka, a ovi nasi ne cekaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 4 minutes ago, sassha said: Livakovic ide u Fener, a Sutala trazi Ajax pa cemo videti dal ce ga prodati pre ili posle 15.8/16.8 a svakako mislim da nece docekati grupnu fazu (ako se plasiraju), to naravno ne abolira Terzu i unisten momentum u timu, posto se sustinski slazem Dinamo je pred 10ak godina prodavao cim stigne sad cesto ceka, a ovi nasi ne cekaju Livaković ide posle barem tri prelazna roka u kojima je imao sasvim solidne ponede ali je Dinamo čekao njegove još bolje nastupe u evro utakmicama i za reprezentaciju pa mu je cena sad najmanje tri puta veća, a naši šibicari čim vide da mogu da zarade par hiljada evra za sebe brže bolje prodaju igrača. Danas prodati mladog igrača u ruski klub je zločin prema tom igraču pošto je osuđen da igra samo utakmice ruske lige najviše jednom nedeljno a tako se ne postaje ozbiljan igrač, niti mu raste cena. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Jel bilo do sada ponuda za Erakovića iz zapadne Evrope? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Totalno nebitno, decko se tek u prosloj sezoni u potpunosti afirmisao i postao A reprezentativac. Decko ima 22 godine sto je za stopersku poziciju i dalje jako mlado. Ko kaze da mu cena vise nece rasti ili je jako ogranicen ili Terzicev bot. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Mi kad gledamo na Dinamo ne treba da se pitamo kako prodaju igrači nego kako naprave igrace. Teško da će ovde neko da se otvori kao kod Dinama kad porede šta su naši a sta njihovi talenti uradili zadnjih 15 godina na velikoj sceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 1 hour ago, Milko Miller said: Mi kad gledamo na Dinamo ne treba da se pitamo kako prodaju igrači nego kako naprave igrace. Teško da će ovde neko da se otvori kao kod Dinama kad porede šta su naši a sta njihovi talenti uradili zadnjih 15 godina na velikoj sceni. Evo prilike ds Eraković uradi nešto na velikoj sceni ali ne može pošto će ga šibicari prodati za tepsiju ribe što se kaže. Ni jednog igrača ne žele da sačekaju da odigra nešto u Evropi i podigne cenu već pradaja što pre. Još sad ova situacija sa Rusima gde može da se mulja koliko se može. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Dobra je opcija da ostane do zime, ali ako pokida u LŠ odmah ce duplirati svoju cenu i bice nam zao. Postoji i rizik da odigra jednu utakmicu lose i da mu to ubije cenu. Ali ja bih taj rizik preuzeo. Degeneka bih doveo odmah, jer nama treba 5 stopera za ovu formaciju, a Milun nije odavno za ovaj nivo fudbala, a za Lekovica je verovatno jos rano. Ostaje samo Spajic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Severina iz Partizana nam preti! I mi Lucica za trku imamo, mozda nije Milan ali moze da pomogne. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Ništa onda, da se pakuje polako BarakBahar, zajebao ga Terza, ja ne bih ostao ni jedan dan posle prodaje Erakovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Dodjite da kupite sezonske karte, premijum sezonske karte, za Ligu šampiona. 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 (edited) Erakovic dobio 1,5mil EUR po sezoni. Ako je tako, nisam siguran da su ga nesto previse tjerali. Mi dobijamo 7 mil EUR i 10% od sledece prodaje (Mozzart) Edited July 18, 2023 by Mendez . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Žao mi je Erakovića, nekako sam ga zgotivio. Ali 7m je izgleda najviše što mi umemo da uzmemo. Mislim da je i Zenitu isplativo da dečko odigra ligu šampiona ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 6 minutes ago, Mendez said: Erakovic dobio 1,5mil EUR po sezoni. Ako je tako, nisam siguran da su ga nesto previse tjerali. Mi dobijamo 7 mil EUR i 10% od sledece prodaje (Mozzart) Ni u ligi petice, prvi inostrani ugovor mu ne bi presao milion €. tako da verujem i da je on zadovoljan. Apropo ovih komentara horumasa, da Bahar treba odmah da spakuje kofere, jer eto prodali su mu igraca, su u najmanju ruku nebulozne. Jeste pogresan tajming, ali to je praksa svih klubova. Da je tako Fiorentina nikad ne bi prodala Vlahovica Juveu itd Treca stvar, ovaj tim KOSTA, a naravno da ce se ova pojacanja + trener moraju finansirati NAZALOST i delom transvera. Nije sad Erak otisao za tepaiju ribe, ipak je dobra cifra. Da je pameti da se saceka LŠ ciklus da mu se digne cena, ali sta je tu je 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Sta reci ne moze bez ovakvih stvari. Umesto da je klinja odigrao u LS i podigao cenu on mora da ode zbog necijih hirova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts