Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?๐Ÿ†

Recommended Posts

Posted (edited)

Kraso i Stamenic odlicni. Bukari i Kangva moraju konkretniji da budu. Bolja resenja da pronalaze.

Edited by suptil
Posted

Za ovo ลกto Kangva igra, kroz domaฤ‡e prvenstvo nameลกtati ล ljivu...i eto pojaฤanja.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Markoss said:

Ali Mickov klizeci start. Ne postoji srpski fudbaler sa boljim klizecim od njega.ย 

Ali u timu imamo jednog sa ฤistijim ๐Ÿ˜

ย 

Stameniฤ‡ me fascinira, pojma nisam imao da je ovako ฤvrst i da ima ovako ฤist klizeฤ‡i. Pritom gleda napred stalno, baลก prava ลกestica. Neka osmica poput Kangve na steroidima bi bila bombonica za ovaj tim

• Like 2
Posted

Meni je prvi utisak koliko je Kraso inteligentan fudbaler i kako ฤita igru. Koliko deluje lako kada si stalno na pravom mestu pa ponekad ispada da ti protivnik sam da loptu u noge.

Posted
14 minutes ago, Markoss said:

Jebiga, prerasli smo Kangu. Za ovaj sistem je cak i Kangva dosta bolje i odgovornije resenje.ย 

Ne moze Kanga u 40 da igra box to boxa mida .Dok jeย  Kangwa malo mladji pa sa 35 lakse se trci :D
Imaju srece Turci trebalo ovde 3/0 da bude.

Posted (edited)

Lepi se lopta za nogu Krasou. Sjajan centarลกut. Zasluลพeno vodimo 2:0, moglo je i viลกe.

ย 

Just now, Nele said:

Ne zezajte odlican je Bukari โ€ฆ On da nema mana koje ima igrao bi u Celziju

ย 

Jedan od najagilnijih i najzapaลพenijih u prvom poluvremenu.

Edited by Volter
  • Like 5
Posted
1 minute ago, Nele said:

Ne zezajte odlican je Bukari โ€ฆ On da nema mana koje ima igrao bi u Celziju

Ovo je test za njega i Kangwu i obojica kidaju, doduse ovi bas izgledaju kao amateri, padaju kao da je 2 balkanski rat. Vidi se da nisu spremni

• Like 1