Klotzen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovog dua fantastika se ne sećam među objavljenim pesmama 🙂
Klotzen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Princ od Vranje peva ko zmaj, svaka čast. U finale će sigurno tu nema priče. Nastup je bio za pohvalu što se mene tiče ali nisam siguran da će to privući dosta glasova publike da recimo može da puca na pobedu u finalu. No da vidimo prvo ostale. Štrbac se isto potrudila ali nekako mi to nije ubedljivo. Pevač Maršala ima bedž sa krvavom šakom, respect. Edited 4 hours ago by Klotzen
Janne240 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mila je kratki song, mogao je bar jos za 2/3 da je poveca i uoblici u epic baladu. Zoran Lekovic, gde je taj covek godinama<? 1
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago meni se ova pesma od tam ne sviđa, no potrudila se za nastup. Čini mi se da je falšovala na početku ali možda je i neka greška sa mikrofonom pošto se čudno čulo. Pošto je ona jedan od favorita definitivno je Princ tuče, čak bih i B&D stavio ispred nje.
40Wins Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago ne mogu da pratim, samo mi napisite ovde da li ima neki starac dana pesma da bacim pogled sutra 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tam jedan od najgorih nastupa veceri, slabo peva, slabo igra, tanko.
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Lensy se malo preforsirala no lepa pesma i potrudila se za nastup. Trebala ja više pratećih da ubaci u refren da se ne čuje falš. No svaka njoj čast. Maja je bila kriminalna. Umesto da je odustala ona budala dolazi da se blamira. Umalo nije pala kada su je spustili na pod. Meni Mimi ispod proseka, baš loš stage. Ok znao sam da ne zna da peva ali je dobro odradila prateće pa se i ne čuje. Da čujemo još Vukajlu. Vukajla je imala dobar stage ali je bilo falšovanja. Mlada je tako da takve greške treba očekivati. Meni je ovo i pored toga najbolji nastup pogotovo što se pevanje može popraviti a nastupu treba par malih izmena i to je to. Edited 3 hours ago by Klotzen
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja bojkotujem rts, ali sam sad kod drugarice uhvatila ovaj uvodni momenat za takmičare sa slikama. Koji pakao, klasičan rts sa produkcijom od dva dinara. Isto važi i za stejdž.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ohajo prijatno iznenadjenje veceri, sve je bilo odlicno.
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja jako volim glas Tanje Banjanin i žao mi je što nije prošla.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Olivera Kovacevic sa ove dve veceri poslala ne toliko sublimiranu poruku. Mislim da jedan jedini izvodjac koji je podrzao studente nije prosao, onibklinci sinoc, veceras svi.
Recommended Posts