Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Glasanje žirija je bilo haotično, mislim da je jedno 10 zemalja dobilo 12-ke, sutra ću da analiziram uz kafu.
Nicklord Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Chaos Is Me said: Propast ljudske vrste kao takve pobeda Bugarke. Spasili Evroviziju. Sad što je pesma jedna od 5 najgorih je drugo
Helena Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma pusti, najslađi deo je upravo ovaj, kad negledači i nepratioci ESC -a daju svoj sud. Samo izađi na tviter
fillam Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ja sam nakon polufinala od sestričine (8 godina) čuo da joj je Bugarska omiljena, tako da ne moramo mi baš sve i da razumemo. Kroz vrtenje radio stanica u kolima, skontao sam da je ovo baš današnji šablon na play/tdi type stanicama, te me ovo i ne čudi uopšte, jer se uklapa u kalup modernih pop hitova. Meni kao milenijalu, kojem ovaj žanr nije naročito blizak, ovo em nije bilo užas, em mi nije bio šok. Edited 2 hours ago by fillam 1
Iryna Zarutska Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne sećam se kad smo poslednji put imali ovakvu landslide pobedu. Dara je ubedljivo dobila i žiri i publiku. Mora se odati priznanje. 1
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Realno oni hoce da spasu gledanost time sto se okrecu najmladjoj publici. Ovo jeste u neku ruku moderno, dodaj tu i egzotiku zapadnjacima i ima smisla. E sad, sto je moderna muzika tiktok sranjiste - jbg.
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, fillam said: Ja sam nakon polufinala od sestričine (8 godina) čuo da joj je Bugarska omiljena, tako da ne moramo mi baš sve i da razumemo. Kroz vrtenje radio stanica u kolima, skontao sam da je ovo baš današnji šablon na play/tdi type stanicama, te me ovo i ne čudi uopšte, jer se uklapa u kalup modernih pop hitova. Meni kao milenijalu, kojem ovaj žanr nije naročito blizak, ovo em nije bilo užas, em mi nije bio šok. Da, ali je šok kad pomisliš da je sve to postojalo i '25. pa je pobedila sasvim drugačija pesma. Inače, naša publika se slaže s tobom
Helena Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Aaaaa, kaže tviter da se prošlogodišnja pesma Leleka slušala na protestima, pa su zato dobili nul'cu od Srba. Prodali li ste naše snove, svako zna, neka zna https://vt.tiktok.com/ZSxFmdwYV/
Iryna Zarutska Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago I odrali Fince u televote. Mislim da je Lavina zaslužila dosta više. Svakako dok učestvuju Izrael i Ukrajina u ovakvim uslovima, pesme koje ne važe za favorite mnogo zavise od žirija, jer ogroman broj poena odlazi na par favorita i te dve zemlje.
Recommended Posts