Stiletto Posted yesterday at 12:09 PM Posted yesterday at 12:09 PM Redosled nastupa u finalu festivala „Pesma za Evroviziju“ Brat Pelin – Fräulein Lores – Unseen Jack Lupino – Adrenalin Ana Mašulović – Zavoli me Harem Girls x Ivana – Bom Bom Iva Grujin – Otkrivam sebe Kosmos trip – Sve je u redu Zejna – Jugoslavija Geminni – Metar sreće LU-KA – Veruj LAVINA – Kraj mene YANX – Srušio si sve Zona – Čairi MIRNA – OMAJA IMHO favoriti Zejna i Harem Girls. Prva zbog pesme, druga zbog nastupa (šatro trans uvek dobro prođe kod Eurosong publike). A čisto radi promene, što napisa @Klotzen, voleo bih da ode ovaj Ramštajn sa Temua.
Klotzen Posted yesterday at 01:51 PM Posted yesterday at 01:51 PM Sutra u revijalnom delu peva Akylas. Konačno su se malo otvorili ovi sa RTS za taj deo programa.
McLeod Posted yesterday at 10:57 PM Posted yesterday at 10:57 PM Lavina je... onako. Pesma kao pesma ima potencijala da bude zanimljiva, koncept je klise ali za ESC ok, vokali su tanki pogotovo prateci ali to nije toliko bitno jer ESC publika ne zna ovaj zanr i tu tehnicki igras dzokera. Moze da ostane u lolufinalu, moze da bude top 10, jer kad je Blind Channel bio top 10 potencijalno moze svaki cetvrt pristojan metal. Tako da ako cisto gledamo potencijal, treba poslati Lavinu, Zejnu bih voleo da ode na ESC jer se trudi i generalno je dobra, ali ovo em vec svi pricaju da je ripof Lorin em je pitanje da li ce joj dozvoliti da visi, a to joj je 80% nastupa. Haremke su tragedija, iako sam rekao da one idu lagano, ovo je bas lose i ako one odu to nam je lagani NQ.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Finci izabrali favorite iako je bilo dve bolje pesme. Meni nije jasno kako su zbog ovoga prvi po kvotama. Norvezanin je skrcao. Jako me iznenadio. Vrhunski pevac i soumen. Edited 1 hour ago by McLeod
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je ovo bara bara između Zejne i Lavine. Ove ostale bih otpisao kao isuviše rizične da puknu u 1/2. Lavina ne zvuči u zadnjem refrenu kao na videu ali je nastup boli glava, pogotovo gluma pevača.
fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sveukupni utisak, Nišlije, pa par mesta prazno. Edited 1 hour ago by fillam 2
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne budu li braća iz Niš otišli u Beč treba spaliti RTS. Mada svakako treba. Top 10 materijal lagano, možda i više. Edited 56 minutes ago by Molina23
Gavran Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago (edited) Kako izvođači gore od harizme u ovim interval acts. ćetković, bosiljčić, tomačevićka, svilar.. Očekujem još aleksandru radović i ivanu jordan @Don Dusko Lavina Edited 32 minutes ago by Gavran
Nicklord Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Zar ovaj Grk što je favorit nije samo Karija sa samo malo mediterana
McLeod Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Pa jeste realno ovo nije ni Temu nego Vasilis sto prodaje krofne u Paraliji ali jbg. Lorin je nepovratno sjebala Evroviziju treba da prodje jos bar 5 godina da se vrati u normalu.
Iryna Zarutska Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Drago mi je što šaljemo ovako nešto. Bravo za momke
Nicklord Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago Bar je otišlo nešto malo drugačije za nas, prvi put šaljemo pravi bend (ja mislim)
Recommended Posts