Jump to content

Recommended Posts

Posted

Redosled nastupa u finalu festivala „Pesma za Evroviziju“

1. Brat Pelin – Fräulein
  2. Lores – Unseen
  3. Jack Lupino – Adrenalin
  4. Ana Mašulović – Zavoli me
  5. Harem Girls x Ivana – Bom Bom
  6. Iva Grujin – Otkrivam sebe
  7. Kosmos trip – Sve je u redu
  8. Zejna – Jugoslavija
  9. Geminni – Metar sreće
  10. LU-KA – Veruj
  11. LAVINA – Kraj mene
  12. YANX – Srušio si sve
  13. Zona – Čairi
  14. MIRNA – OMAJA

IMHO favoriti Zejna i Harem Girls. Prva zbog pesme, druga zbog nastupa (šatro trans uvek dobro prođe kod Eurosong publike). A čisto radi promene, što napisa @Klotzen, voleo bih da ode ovaj Ramštajn sa Temua.

Posted

Lavina je... onako. Pesma kao pesma ima potencijala da bude zanimljiva, koncept je klise ali za ESC ok, vokali su tanki pogotovo prateci ali to nije toliko bitno jer ESC publika ne zna ovaj zanr i tu tehnicki igras dzokera. Moze da ostane u lolufinalu, moze da bude top 10, jer kad je Blind Channel bio top 10 potencijalno moze svaki cetvrt pristojan metal.

Tako da ako cisto gledamo potencijal, treba poslati Lavinu, Zejnu bih voleo da ode na ESC jer se trudi i generalno je dobra, ali ovo em vec svi pricaju da je ripof Lorin em je pitanje da li ce joj dozvoliti da visi, a to joj je 80% nastupa. Haremke su tragedija, iako sam rekao da one idu lagano, ovo je bas lose i ako one odu to nam je lagani NQ.

Posted (edited)

Finci izabrali favorite iako je bilo dve bolje pesme. Meni nije jasno kako su zbog ovoga prvi po kvotama.

Norvezanin je skrcao. Jako me iznenadio. Vrhunski pevac i soumen. 

Edited by McLeod
Posted

Meni je ovo bara bara između Zejne i Lavine. Ove ostale bih otpisao kao isuviše rizične da puknu u 1/2. Lavina ne zvuči u zadnjem refrenu kao na videu ali je nastup boli glava, pogotovo gluma pevača.

Posted (edited)

Ne budu li braća iz Niš otišli u Beč treba spaliti RTS. Mada svakako treba. Top 10 materijal lagano, možda i više. 

Edited by Molina23