Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Princ od Vranje peva ko zmaj, svaka čast. U finale će sigurno tu nema priče. Nastup je bio za pohvalu što se mene tiče ali nisam siguran da će to privući dosta glasova publike da recimo može da puca na pobedu u finalu. No da vidimo prvo ostale.

Štrbac se isto potrudila ali nekako mi to nije ubedljivo.

Pevač Maršala ima bedž sa krvavom šakom, respect.

Edited by Klotzen
Posted

meni se ova pesma od tam ne sviđa, no potrudila se za nastup. Čini mi se da je falšovala na početku ali možda je i neka greška sa mikrofonom pošto se čudno čulo. Pošto je ona jedan od favorita definitivno je Princ tuče, čak bih i B&D stavio ispred nje.

Posted (edited)

Lensy se malo preforsirala no lepa pesma i potrudila se za nastup. Trebala ja više pratećih da ubaci u refren da se ne čuje falš. No svaka njoj čast.

Maja je bila kriminalna. Umesto da je odustala ona budala dolazi da se blamira. Umalo nije pala kada su je spustili na pod.

Meni Mimi ispod proseka, baš loš stage. Ok znao sam da ne zna da peva ali je dobro odradila prateće pa se i ne čuje. Da čujemo još Vukajlu.

Vukajla je imala dobar stage ali je bilo falšovanja. Mlada je tako da takve greške treba očekivati. Meni je ovo i pored toga najbolji nastup pogotovo što se pevanje može popraviti a nastupu treba par malih izmena i to je to.

Edited by Klotzen
Posted

Ja bojkotujem rts, ali sam sad kod drugarice uhvatila ovaj uvodni momenat za takmičare sa slikama. Koji pakao, klasičan rts sa produkcijom od dva dinara. Isto važi i za stejdž.

Posted

Olivera Kovacevic sa ove dve veceri poslala ne toliko sublimiranu poruku. Mislim da jedan jedini izvodjac koji je podrzao studente nije prosao, onibklinci sinoc, veceras svi.

Posted
7 hours ago, McLeod said:

Olivera Kovacevic sa ove dve veceri poslala ne toliko sublimiranu poruku. Mislim da jedan jedini izvodjac koji je podrzao studente nije prosao, onibklinci sinoc, veceras svi.

Ne zbunjuj me, zar nije Saša Sedlar prošao u finale?

Gkvj7twWsAEb6s_-e1740607235231.jpg

Posted
17 minutes ago, McLeod said:

Pa i kazem da su veceras svi prosli

Ne treba da pišem postove pre treće jutarnje kafe...

Uglavnom, moj humble opinion, po kvalitetu pesme treba da ide Vukayla. Po pevačkim kvalitetima, Princ ili Sedlar. Jedan vuče na Scorpions, a drugi na Dadu Topića. Što i nije loše.

• Like 1
Posted (edited)

Sedlara dok sam slusao neka mucnina me obuzela. 

Dobar pevac, ali druze, kad vidim da je neko kantautor i dugo u muzici, a napise tekst koji moze dete u petom razredu, uz potpuno outdated muziku onda stvarno jbg

Edited by McLeod
Posted

Evo mojih utisaka od sinoć, prvo polufinale nisam gledao:

Ivana Štrbac - u jako slaboj konkurenciji ovo je neka mediokritetska solidnost

Jett Vega - nemam mišljenje, bland

Princ - ovaj ortak mi je hodajući krindž, ne znam zašto neko bira da bude u ovom fazonu, inače odlično peva, pesma je patetična buljarica

Maršali - Eva Braun sa deponije

Kurtić - ne znam kako on nije prošao, narodnjak koji se trudi da bude kubanac

Tanja Banjanin - muzika da ide u pozadini dok piješ espreso u Tivtu ili Prčnju

Tam - mnogo loše u svakom smislu, čak ni njen seksepil iz Cetinjske ne dolazi do izražaja

Gifts and Roses - Jocu ajkulu treba udaviti žicom, ne znam šta je pojeo da se istripuje da otpeva celu pesmu u falsetu

Lensy - mediokritetski ali u odnosu na konkurenciju sasvim solidno

Sedlar - sve vreme mi delovalo da ovaj lik ni ne želi da bude tu, gospodin. Pesma nije loša, kao Sergej Ćetković kad bi se istripovao na džez harmonije

Maja Nikolić - najveće smeće na svetu, ne povadi ni što je Maja luda

Mimi Mercedes - ajoj tuge, ajoj sramote, al imam osećaj da će ovo na kraju visoko da završi

Ohajo - Artan Lili sa deponije, Dukat lepo peva tho

Vukayla - loše peva ali ne bismo se obrukali ovo da pošaljemo

AltCtrl - kisela voda, nisam ovo ni osetio, bez harizme skroz

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, Chaos Is Me said:

Vukayla - loše peva ali ne bismo se obrukali ovo da pošaljemo

Vukayla, ako prođe na Eurosong, će morati da radi sa profesionalnim korepetitorima iz sve snage ako želi da izvuče ovu pesmu live na sceni a da iole zvuči kako valja.

• Like 1
Posted (edited)

Vukajla nije otpevala savrseno, al za konkurenciju je medju boljim pevacima najopustenije.

A Ohajo je za Artan Lili otprilike sta je Iron Maiden za Divlje Jagode.

Sedlarova pesma -

Oči moje drage dragane
Kao tajne tamne, lagane
Svud po svetu lutao
Takve nisam video

[Prelaz]
Oči boje zemlje
Divne oči njene
Oči boje zemlje

[Refren 1]
Oči moje drage dragane
Što su s ljubavlju mene gledale
Boga nisam slušao
Đavo mi je ukrao

[Prelaz]
Oči boje zemlje
Divne oči njene

[Interludijum]
Nikad me više neće gledati
Ni voleti, ni želeti
Nikad me više nеće tražiti
Ni maziti, ni paziti
Nikad me više nеće gledati
Treba mi sedativ
Nikad me više neće videti

[Refren 2]
Oči moje drage dragane
Zbog nje sve su moje pesme lagane
Jedan glas je stigao
I zauvek odneo
Nikad više mene neće gledati
Mene neće trebati

[Završetak]
Oči boje zemlje
Divne oči njene
Oči boje zemlje

Ovo je prvi pokusaj pisanja pesme, pola sata u petom razredu. Sramotno.

Edited by McLeod
  • Like 1
Posted
1 minute ago, McLeod said:

Vukajla nije otpevala savrseno, al za konkurenciju je medju boljim pevacima najopustenije.

Slažem se, ali za Evrosong konkurenciju će morati mnogo bolje.