Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel oni nisu dobili odobrenje da koriste ili spominju Bitlse? 0 puta su rekli ime kad pričaju o Liverpulu i sad išla Imagine što nije Bitls pesma 😄

Posted

Ja lično navijam za Finsku ne zato što je najbolja pesma nego zato što takvu pesmu verovatno više nikada nećemo imati. Loren pesma je kvalitetnija i ona je par klasa bolji pevač ali takvih pesama će sigurno biti još u narendim godinama.

Malo me podseća na situaciju kada je Neta pobedila pa sam i ja bio među onima koji su bili nezadovoljni ali sam istrpeo i posle skontao da je to bilo neminovno jer su ljudi hteli nešto drugačije da pobedi a ta pesma je pride imala i energiju koja je privukla određenu publiku. Tako je i sada samo što sam sada ja u toj poziciji da sam ja taj koji navija za "netu".

Evo još jedna stvar da predvidimo, Kome će Srbija dati 12 poena ? Ja mislim da će Austriji zbog ove naše.

Posted
2 minutes ago, Helena said:

Mislim da će Slovencima -mislim na publiku.

Žiri, bog sami zna...ko nam je uopšte žiri?

Nažalost naš žiri često namešta rezultate pa to neći ni da pokušam da predvidim.

Posted
1 minute ago, Klotzen said:

Nažalost naš žiri često namešta rezultate pa to neći ni da pokušam da predvidim.

Pa dobro, i ne samo naš;))

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Je li to Mek rekao da ce Svedca da podbaci? 😛

Gde sam to rekao? Videcemo publiku. Osecam najvecu razliku izmedju zirija i publike ikad.

Posted

Problem za Kariju je da ga je žiri masakrirao. Ako se nešto ne promeni biće u minusu 200 poena. Jedino ako bi dobio glasova ko Ukrajina prošle godine pa da izdominira tu i tako da je prestigne. Ali to teško jer će biti još koji će dobro kod publike proći.

Posted
1 minute ago, McLeod said:

Gde sam to rekao? Videcemo publiku. Osecam najvecu razliku izmedju zirija i publike ikad.

Slazemo se da je ziri los. 

Malo se sprdam od muke. ;D