𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Saturday at 03:35 PM Author Share Posted Saturday at 03:35 PM 6 hours ago, MeanMachine said: Ma to je u stilu hyperloopa, kolonizacije Marsa, tesla autopilota itd, lik vidi da na hajp o tome da je najveci izenjer i pronalazac u istoji moze da pravi stotine milijardi tj na papiru toliko vredi pitanje sta bi bilo da se ljudi stvarno zapitaju koliko Tesla realno vredi i naravno zbog toga lik pumpa hype samo tako... Btw Bezosova teska raketa dostigla orbitu iz prve, Bezos sam ulozio 4milijarde dok je NASA u starship ulozila oko 3 milijarde... ali zato bivsa direktorka NASA-e je sada u upravnom odboru SpaceX 😄 Pa da, ali on daje neke okvire (Vuciceve) dve godine i te dve godine prodju, nista se ne desi (eventualno se pomeri datum), a ljudi su i dalje 'navuceni' na ideju i tako vec vise od decenije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted Sunday at 09:23 PM Share Posted Sunday at 09:23 PM On 1/18/2025 at 4:35 PM, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Pa da, ali on daje neke okvire (Vuciceve) dve godine i te dve godine prodju, nista se ne desi (eventualno se pomeri datum), a ljudi su i dalje 'navuceni' na ideju i tako vec vise od decenije... Mislim da je batalio to da radi. Inace izgleda da je placao progamerima da igraju neke video igrice da bi bio medju najboljim igracima na netu!?! Lepo Benon opisao Muska da i dalje je klinac... I izgleda je nasao soulmatea u vidu drugog manchilda Trumpa. Ali Trump nas barem ne ubedjuju da je genije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Sunday at 10:28 PM Share Posted Sunday at 10:28 PM Mir u Ukrajini je već pomeren na 6 meseci, znači od toga nema ništa. Verovatno skoro ništa od obećanja on neće uraditi, isto kao i prošli put, obećanja za naivce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted Sunday at 11:15 PM Share Posted Sunday at 11:15 PM 1 hour ago, MeanMachine said: ... Ali Trump nas barem ne ubedjuju da je genije... Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted Monday at 01:18 AM Share Posted Monday at 01:18 AM Videla sam fotografije Mitrovića i Jeremić. Koji će to skup white trasha biti Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Monday at 01:31 AM Author Share Posted Monday at 01:31 AM 4 hours ago, MeanMachine said: Mislim da je batalio to da radi. Inace izgleda da je placao progamerima da igraju neke video igrice da bi bio medju najboljim igracima na netu!?! Lepo Benon opisao Muska da i dalje je klinac... I izgleda je nasao soulmatea u vidu drugog manchilda Trumpa. Ali Trump nas barem ne ubedjuju da je genije... Jedno je gotovo izvesno, obojica ce ostati upamcena u istoriji kao najveca podvala ikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeanMachine Posted Monday at 06:35 PM Share Posted Monday at 06:35 PM 19 hours ago, Dragan said: Reveal hidden contents Dobro nisam se bas precizno izrazio, mislio sam na nivo Muskovog ubedjivanja sveta da je najgenijalni covek na svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted Monday at 09:07 PM Share Posted Monday at 09:07 PM Izgleda da se ujedinjuju svi marko đurići sveta: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted Monday at 09:12 PM Share Posted Monday at 09:12 PM Cheating & lyin' litttle prick: Quote God, our evil overlords are such dork-ass losers. It's profoundly embarrassing that THIS is who gets to destroy our future. link (reddit commnet koji najbolje opisuje ovog nacistu) Jako dobar clanak. Manchild je totalno opichen. Vara na vido igricama i totalno je nestabilan. WTF Is Actually Going On With Elon Musk? - CleanTechnica 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 09:25 PM Share Posted Monday at 09:25 PM Ako nekome treba argument da je današnji svet otišao u PM, najjači je taj da je ovo "najvredniji" čovek današnjice, kako ga je svojevremeno opisao jedan forumaš. Tužno. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Monday at 10:18 PM Share Posted Monday at 10:18 PM 43 minutes ago, Smrtokapa said: Ako nekome treba argument da je današnji svet otišao u PM, najjači je taj da je ovo "najvredniji" čovek današnjice, kako ga je svojevremeno opisao jedan forumaš. Tužno. Pa dobro, nije on kriv ima novca jer ima mnogo onih kojima se sviđaju šarena sokoćala sa šarenim ekrančićima. Budala je uvek bilo i biće. Oni što su imali kolonije su dobijali na tacni silne teritorije kada nekom poglavici daju kutiju sa šarenim staklićima i ogledalcima, a on umesto teritorija od takvih zgrće milione, koji se posle pretvore u milijarde. Bil GejC im dao kompjutere, dali im i oni iz Applea, dali im i telefone koji mogu da im približe enciklopedije, a oni se u'vatili TikTaka i Tnjitera, pa su im rekli da su ta sokoćala uvela revoluciju. Evo na šta oni bacaju pare: Jbg, neki su na vreme shvatili da su to igračke, a neki na to bacaju silne pare. Posle su se navukli i na Tnjiter, mada im niko nije ranije branio da to što misle kažu u kafani. Ima kod mene u obližnjem tržnom centru neki lik koji ode u samoposlugu, popije malo više, pa onda iznosi naglas svoje stavove o svemu i svačemu. Taj radi isto što i ti tnjiteraši, mada ne znam zašto ga smatraju ludakom ako tnjiteraši imaju i sledbenike. Ne vidim suštinsku razliku između nekoga ko nešto sere po tnjiteru i ovog što sere po tržnom centru kad malo popije. Taj bar od sebe ne pravi moralnu gromadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Monday at 10:26 PM Author Share Posted Monday at 10:26 PM 59 minutes ago, Smrtokapa said: Ako nekome treba argument da je današnji svet otišao u PM, najjači je taj da je ovo "najvredniji" čovek današnjice, kako ga je svojevremeno opisao jedan forumaš. Tužno. Da, ubio se od posla koji sad moze da vodi i iz WH... Videh pre par dana poster na kom pise, parafraziram: 'ruski oligarsi jos nemaju kancelariju u kremlju' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 10:34 PM Share Posted Monday at 10:34 PM 6 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Da, ubio se od posla koji sad moze da vodi i iz WH... Koliko sam razumeo, ofis će mu biti u EEOB, to jest u letnjoj kujni od Bele kuće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted Monday at 10:44 PM Author Share Posted Monday at 10:44 PM 7 minutes ago, Smrtokapa said: Koliko sam razumeo, ofis će mu biti u EEOB, to jest u letnjoj kujni od Bele kuće. Te sreca sto ce trampara igrati golf 5 puta nedeljno pa ce ovaj jurcati za njim, jer sad ne sme da ga ispusti ni sekunde (ima samododeljeni zadatak da ga indokrinira do kraja)... ali kazu ofis ce biti u west wing, znaci pored, a mozda i oval ofis 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted Monday at 11:20 PM Share Posted Monday at 11:20 PM 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Jel Musk ima neki poremećaj u ponašanju,svesti? Ovo mi je prvo posećivanje teme,pa moram da pitam,pošto vidim da se provlači da ima neki oblik autizma. Jel to tačno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Mask je sam tvrdio da ima Aspergerov sindrom Koliko znam nikada mu nije zvanično dijagnostifikovan, možda je i lagao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago A kad smo već na toj temi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina D. Harker Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago I taj otac mu je cvećka. Slušala sam ga u nekoj emisiji koliko sam izdržala, više od 5, manje od 10 min - gledaj slušaj oca, biraj sina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ilon Mask stuje Hitlera, i sad od formalnog prenosa vlasti, vise se ni ne trudi niti pokusava da sakrije te simpatije. Pripremite se za transparentno 4-godisnje ozivljavanje naci simbolike. Na kraju krajeva, 30-e su na pomolu, a znate onu Marksovu teoriju o ponavljanju istorije i kako se tacno ponavlja... ... Dakle neki zaista tako vide ova desavanja. Ljudi su stv cudni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 7 minutes ago, RatzenStadt said: a znate onu Marksovu teoriju o ponavljanju istorije i kako se tacno ponavlja... Prvi put kao tragedija, drugi put kao farsa. Ovo farsa i jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Smrtokapa said: Prvi put kao tragedija, drugi put kao farsa. Ovo farsa i jeste. Jel verujes da je Ilon odistinski zighajlovao? Dakle, bilo s jasnom namerom i pri cistoj svesti, ili da mu se desilo kao Frojdijska omaska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 7 minutes ago, RatzenStadt said: Jel verujes da je Ilon odistinski zighajlovao? Dakle, bilo s jasnom namerom i pri cistoj svesti, ili da mu se desilo kao Frojdijska omaska? Znaš kako, svaki čovek će da kaže ili uradi par gluposti tokom života ali kad neko ima konstantno izlive gluposti kao što je ova onda ljudi prestanu da misle da je to sve samo omaška 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 14 minutes ago, RatzenStadt said: Jel verujes da je Ilon odistinski zighajlovao? Dakle, bilo s jasnom namerom i pri cistoj svesti, ili da mu se desilo kao Frojdijska omaska? Ne znam. Ne bi me čudilo ni jedno ni drugo. Mislim da je njegovo poimanje realnosti sasvim drugačije od tvog ili mog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago (edited) 46 minutes ago, Smrtokapa said: Prvi put kao tragedija, drugi put kao farsa. Ovo farsa i jeste. Bar ce biti kvalitetnih mimova. Pocetak svakako obecava. 27 minutes ago, Smrtokapa said: Ne znam. Ne bi me čudilo ni jedno ni drugo. Mislim da je njegovo poimanje realnosti sasvim drugačije od tvog ili mog. Pa da znas, jedina opcija koja mi ima smisla, a ukljucuje (sinocni) akt izveden pri cistoj svesti, je da je hteo da izgleda opasan, edgy (daj mi prevod pl0x)...missim...s obzirom na njegov narcisizam koji se definitivno vidi u tragovima, kao i detinjatost. Egzekucija je svakako bila nikakva 😄 Al' da shtuje Hitlera i nac-soc, pa neozbiljna kleveta. Nznm, pored toga sto je ceo njegov politicki aktivizam ugl u suprotnosti sa politikom nac-soc, kad pogledam vise od tri sekunde videa sa autenticnim zvukom, zaista deluje da je delio komade svog srca u znak zahvalnosti. Uostalom, Belamijev pozdrav ima korene u odavanju pocasti Zvezdanom baneru jos pre Hitlerovog rodjenja xD . Edited 5 hours ago by RatzenStadt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts