alcesta Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 https://www.billboard.com/music/latin/shakira-bizarrap-lyrics-casio-renault-twingo-response-1235198495/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ko je ovo? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 Quote Kum se oženio, jedna iz opštine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Svinja ubila mesara u klanici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Kad sam video nick @4th and Goalpomislio sam ili na Bokija ili na MateMishu..nije bilo sanse da je neko treci Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Ja to odredim preko broja postova, kad me mrzi da gledam u profil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 22 minutes ago, alcesta said: Svinja ubila mesara u klanici ovo me podsetilo na: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Rodni razmišlja kao ja, a izgleda da holivudski scenaristi razmišljaju uglavnom kao Delboj ja da pišem scenario zaglavila bih se milion puta oko takvih praktičnih poteškoća, a većina filmova to prosto preskoči Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 45 minutes ago, alcesta said: Ja to odredim preko broja postova, kad me mrzi da gledam u profil Kad spomenu broj postova, sjetih se jednog dobrog starog nicka Spoiler I've got a problem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 https://www.instagram.com/reel/Cl4CPNYDQrb/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D I would recommend you all the Nutcracker movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 Ok... We get it, nutty caster... Ali nije ispoštovao deez nuts meme ☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Ana Karenjina..ona tenisica.. Sunce moje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Ne mogu ja ovo do kraja, ugasila sam posle 30 sekundi. Kako ljudi to gledaju po ceo dan nikad mi neće biti jasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 (edited) 7 hours ago, Drug Crni said: Zašto prostitutku, koja je ušla u reality iz očiglednog razloga, kačiti uopšte ovde, komentarisati ili ismevati za bilo šta? U čemu je fazon? Mislim, znam ja koji je naslov teme, no opet svejedno mi ovako nešto ne ide. Ovo govorim, ne zato što glumim neku ozbiljnost, nego zato što ovaj forum nikad nije bio naročito raspoložen za deljenje ovakvih pojava i sadržaja. Ja bih čak i to pravilnikom ograničio da ti budem iskren (Što da ne... Kad se već toliki standardi i odrednice za sve i svašta redovno pominju, i na njih se striktno poziva... "Vrednosti ove i one", "Nije ti ovo taj i taj forum", "Rečeno je više puta da se ovo i ovo neće tolerisati" itd) Edited January 26, 2023 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Ja pojma nemam ko je doticna (najiskrenije),ali evo verujem ti na rec.. Ovakvi postovi se obicno tolerisu na raznim 'razbribriga' temama poput ove..ima toga i u "kafani" na pdf kosarka, cak i na 'politici' (Gadost dana npr). Obicno se time ukazuje na (pa i ismeva,tacno) jedan deo osoba iz javnog zivota kao i njihovi postupci,izjave itd. Ovde je stavljena iskljucivo i samo zbog tog enormnog lapsusa koji je,na neki nacin, "povezan" sa svetom tenisa. Ne mislim da je ovim doslo do afirmacije tabloidizacije foruma ili ovog pdf. Upravo obrnuto - skrece se paznja na apsurdnost tabloidizacije celog drustva ovakvim pojavama. No,razumem i primedbu,pa neka modovi odluce da li je za uklanjanje.@fancy @uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 Obojica ste preosetljivi. Ovo je Svaštara, samo nemojte da se međusobno vređate i sve je u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 26, 2023 Share Posted January 26, 2023 15 minutes ago, Drug Crni said: Ja pojma nemam ko je doticna (najiskrenije),ali evo verujem ti na rec.. Ovakvi postovi se obicno tolerisu na raznim 'razbribriga' temama poput ove..ima toga i u "kafani" na pdf kosarka, cak i na 'politici' (Gadost dana npr). Obicno se time ukazuje na (pa i ismeva,tacno) jedan deo osoba iz javnog zivota kao i njihovi postupci,izjave itd. Ovde je stavljena iskljucivo i samo zbog tog enormnog lapsusa koji je,na neki nacin, "povezan" sa svetom tenisa. Ne mislim da je ovim doslo do afirmacije tabloidizacije foruma ili ovog pdf. Upravo obrnuto - skrece se paznja na apsurdnost tabloidizacije celog drustva ovakvim pojavama. No,razumem i primedbu,pa neka modovi odluce da li je za uklanjanje.@fancy @uvrnuto Još pre par godina, sedimo ovde u NS-u na ručku, i kaže mi drugar, koji se kreće po regionu po raznoraznim eventovima i eventovima: "Pre reality-ja, u tom i tom periodu, je bila 500e, sad je 1000e". Da se ne prisećam sad ovde šta mi je još pričao a i pokazivao tom prilikom... Opušteno... Razumem te. No... Hvala na flashbacku 😄 13 minutes ago, fancy said: Obojica ste preosetljivi. Ovo je Svaštara, samo nemojte da se međusobno vređate i sve je u redu. Ma, desi se i to da forumaši zazvuče preosetljivo, a ne samo forum 😁 Cenim da nema ni teoretske šanse da ovde dođe do vređanja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 30, 2023 Share Posted January 30, 2023 djavolice 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 2, 2023 Share Posted February 2, 2023 Poster za RG 2023. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 (edited) 22 hours ago, Drug Crni said: Poster za RG 2023. Samo da otkucam: Džordž Lukas je promenio ime Džedaja zbog slova manje, da bi bilo jeftinije (posteri, majice i ostalo nešto). Edited February 3, 2023 by Brian Setzer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 Ja znam za drugaciji razlog,ali necu tvrditi da ti nisi u pravu ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 3, 2023 Share Posted February 3, 2023 A šta znam, ne ide mi osveta uz svetliju stranu Sile, ali moguće je da je inicijalni motiv baš tako prozaičan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts