Arsenije Pesic Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Je l' su ti dugo trajali? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ciao tutti [emoji16] 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Može li se znati gde si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Milano [emoji4]Ali smo bili i do Portofina, Monze i jezera Komo [emoji41] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Kakve su ono crvene kugle na parčetu pice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Gelato njanjam ali pizza ovo nisu pravili Napolitanci.. Svratite u povratku na Lago di Garda da nisi Fed fan mogla si i kod mene 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 1 hour ago, Yi Sun Shin said: Kakve su ono crvene kugle na parčetu pice? Čeri paradajz, ciliegino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Moja reakcija otprilike kao kad na početku pulp fiction Džuls odreaguje na Vinsovu priču o Holanđanima koji stavljaju majonez na pomfrit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ja se sećam samo Rojala sa sirom, to za majonez sam zaboravila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Drugarica koja zivi ovde nam je rekla da probamo tu pizzu :)A ovo je neko japansko cudo, chirashi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 36 minutes ago, Milica said: Gelato njanjam ali pizza ovo nisu pravili Napolitanci.. Probati napuljsku pizzu je u neku ruku i kletva... posle tog je sve ostalo sranje da ni ne razmatras pizzu kao opciju. Mozes da jedes ali srece nigde, 0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Šta znam, ja to nisam primetila. Zato i treba da smršam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 1 hour ago, Milica said: Gelato njanjam ali pizza ovo nisu pravili Napolitanci.. Svratite u povratku na Lago di Garda da nisi Fed fan mogla si i kod mene Ne, ovo uopste nije bilo surovo 😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endimion Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 1 hour ago, Boxy said: Drugarica koja zivi ovde nam je rekla da probamo tu pizzu 🙂 A ovo je neko japansko cudo, chirashi Da nije malo prepeceno??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 14, 2019 Share Posted June 14, 2019 Ne, ovo uopste nije bilo surovo [emoji3] Pa nije, nit' znam ko je nit' me zanima [emoji23][emoji23][emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 14 hours ago, Boxy said: Pa nije, nit' znam ko je nit' me zanima La vita è bella Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Samo nesto da probam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 On 6/15/2019 at 8:04 PM, kalistenika u rutini said: jedan oftopeech gde je @wwww ... je l' i ona upala u isti vagon sa @Goga64? Na krstarenju s familijom ( imam i ja dušu) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 1 minute ago, wwww said: Na krstarenju s familijom ( imam i ja dušu) pa i nisi morala da se javis :u BGu 34, nisam ljubomorna: 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 A zamisli Nemacku s 37-38C , povecanom vlaznoscu i tipicnim nedostatkom klima uredjaja Deca ne idu u skolu jer je u ucionicama nepodnosljivo (A nema klime) - u nekim pokrajinama djacki raspust pocinje tek sredinom jula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Zašto u Nemačkoj nema klime, je li to čekaju da prođe globalno otopljavanje ili šta? Sećam se da su se i moji žalili pre desetak godina da su hteli da umru od vrućine kad su bili preko leta. Ja ću za koji dan u Holandiju, ali prema prognozama pre će mi trebati grejanje tamo Btw, ovo su stvarno opšte diskusije da opštije ne može Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 (edited) Pa nije im trebala klima zbog dan-dva u godini kada temperatura predje 28C 😉 ali to se menja u novije vreme tako da ce se verovatno i oni navici na to čudo tehnike :D A sledece sedmice se ocekuje znacajno zahladjenje, čak do ispod 20c. Edited June 26, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 (edited) Kod mene u stanu je prva klima montirana pocetkom 2003, (te godine, secate se, 30+ je pocelo u aprilu, leto je bilo pakleno naravno, a miholjsko je potrajalo i peklo je i u novembru, kada je bilo tokom dana i nekih 25). Bas zato, sad kad vratim film unazad, ne mogu da setim nicega, od svih stvari, sto sam ja/moji kupili sa boljim tajmingom od te klime, bilo je tropskih leta i pre, ali nijedno kao to, te godine su mnogi bili primorani da kupe klima uredjaj usred sezone, jer se nije nazirao kraj vrucinama i nije bilo nikakvih pauza u vidu svezijeg vremena. Ispostavice se da ce vrucincine biti jos dosta leta posle, ali ta godina je bila ubedljivo najgora koju ja pamtim sto se vremena tice, jer je vrucina bila oko 5 meseci, a veoma toplo u trajanju od preko 2 meseca tokom proleca i jeseni. Visoke temperature jos ko zna koliko puta od onda, ali ne u tom vremenskom razmaku i kontinuitetu, inace osim tog pamtim nekoliko uzasnih leta ovako na prvu, ali ako bi morao da izdvojim jedan horor momenat, to bi bio pocetak avgusta 2012: Izlazim na terasu u dva ujutru, pogledam i - 33 stepena. Ja gore podnosim leto jer niti mi prija jako sunce, niti visoke temperature ("jedno je leto, drugo je letovanje"), te najvise "hiberniram" tokom leta, ako bas zapece dobre su sanse da necu ni izlaziti previse, tj mrzim sto mi nesto toliko menja funkcionisanje, ne vredi ni sto se maksimalno prilagodim, opet mi je generalni osecaj grozan. Tako da bez klime ne mogu ni da zamislim sta bi radio (jos sam ja u starogradnji gde je izolacija dobra, jadni toliki ljudi po raznoraznim novogradnjama), od nekoliko do deset sati dnevno mi radi kad zatreba. Edited July 1, 2019 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 1, 2019 Share Posted July 1, 2019 (edited) Edited July 1, 2019 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts