Drug Crni Posted April 27, 2021 Share Posted April 27, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 2, 2021 Author Share Posted May 2, 2021 Srecan Uskrs 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 3, 2021 Share Posted May 3, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 RUMUNIJA Grad Sibinj (Sibiju), jedno od kulturnih središta Rumunije Arad Zamak Janoša Hunjadija (Sibinjanin Janka) Zamak Peleš, jedna od najbolje očuvanih kraljevskih palata u Evropi Dvorac Bran poznatiji kao Drakulin dvorac Veselo groblje – Sapanta, Maramures Rudnik soli Salina Turda Transfagarašan put Nacionalni park Kanjon Nere – Beušnice Manastir Voronet, na zapadu poznat kao istocno Evropska Sistinska kapela. 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Gledam sad malo video sa jedne od fan tema i sjetim se kako je Mićo Dušanović prije nekih 15-ak godina komentirao crne čarape na Kohlschreiberovim nogama kao nešto potpuno "neteniski", rekavši nešto u stilu - "tako se ne izlazi na teniski teren". U to vrijeme to je bila još relativno neuobičajena pojava. E, moj Mićo, šta si doživio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Moram da prenesem jedan komentar na koji sam naisla na twiteru: Quote U Visokom jedina veza sa piramidama je što, kad se popneš na ona brda okolo, kažeš, "koja je ovo vukojebina, jebo te faraon!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Ovo je novi izraz za mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Ja sam morala malo da bacim pogled na video i na stranu sve (piramide, portali i ostala cuda), ali on nije normalan sto se tamo zavlacio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 11 minutes ago, Boxy said: Ja sam morala malo da bacim pogled na video i na stranu sve (piramide, portali i ostala cuda), ali on nije normalan sto se tamo zavlacio Al` zato razvlaci Rodju dje stigne, snajka, a i onoga sto oblaci manje gace, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Kakve veze ima Federer sa ovim? Ja samo kazem da nije normalan sto se zavlacio po tim pecinama, totalno neodgovorno ponasanje od strane profesionalnog sportiste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 13 minutes ago, Boxy said: Kakve veze ima Federer sa ovim? Ja samo kazem da nije normalan sto se zavlacio po tim pecinama, totalno neodgovorno ponasanje od strane profesionalnog sportiste. Nedostatak maste u Alpima ne opravdava! Ovaj, makar i na budalaWay - fercera! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Ne shvatam bas, ali mi je drago sto je tebi smesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cojep Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 neprolazni proletnji hitic 🔊 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 56 minutes ago, Cojep said: neprolazni proletnji hitic 🔊 Gde si ovo iskopao sa ucescem Novaka i Monfa, svaka cast - ja sam ovo bila zaboravila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cojep Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 da,snimano na RG 2010. kad ga Melcer okrenu kao Solveg Sinklera u spotu 🙂 ... da bi potom i sam krenuo da udeljuje obrte .... hitcina 🔊 🔊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Ko god je gledao Wish&Go, zna da oni reklamiraju onu neku aplikaciju Toldya i da organizuju lige za sve vece turnirre, a nagrada je knjiga o Djokovicevoj 2018.E sad, ja se stalno igram, do Madrida mi je najbolje mesto bilo 11.Medjutim Madrid WTA sam prva, tj.neka devojka i ja delimo prvo mesto [emoji16]Ono sto sam htela, u slucaju da je ista nagrada, da li je neko zainteresovan za tu knjigu, da poklonim nekom od vas jer meni zaista ne treba [emoji16] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 realno odgovor se sam namece da li bi ista bilo poetskije nego da knjigu dobije koleginica cije se ime rimuje sa ilica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 (edited) Ne saljem van Srbije Ispravka, ne saljem uopste, ali ovi iz Srbije mogu lako da dodju do BGa Edited May 9, 2021 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Kibic fensteri Spoiler Za one koji nemaju veze sa Vojvodinom i mozda ne znaju sta je kibic fenster evo jedan predivan tekst http://kockicezivota.rs/svastara/skockajte-prostor/kibic-fenster-ili-bolje-receno-spijunski-prozor/ Vipiteno, jedan predivni mali gradic na severu Italije sa bezbroj kibic fenstera, jedan lepsi od drugog 😍Ovde sam se osecala kao Alisa u zemlji cuda Goldenes Dachl (Tettuccio d'oro) u Insbruku, kibic fenster plus terasa pa jos pozlaceni krov, carski nema sta Jedan na Svajcarski nacin, Schaffhausen. Palace of the Winds, Jaipur Indija Fasada sa 953 prozora, i ko zna koliko kibic fenstera (za moj ukus previse) I za kraj, meni najlepsi U jednom planinskom selu Juznog Tirola. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 ovde neko jeo bunike: http://www.floodsax.co.uk/news/which-are-the-wettest-cities-in-europe/ najkisovitiji gradovi Evrope: Quote 1 Podgorica, Montenegro (1661) 2 Ljubljana, Slovenia (1368) 3 Tarana , Albania (1219) 4 Bern, Switzerland (986) 5 Andorra La Vela, Andorra (952) 6 Vaduz, Liechtenstein (947) 7 Sarajevo, Bosnia and Herzegovina (932) 8 Luxembourg, Luxembourg (876) 9 Brussels, Belgium (852) 10 Zagreb, Croatia (840) 11 Amsterdam, Netherlands (838) 12 Istanbul, Turkey (805) 13 Rome, Italy (799) 14 Reykjavik, Iceland (798) 15 Dublin, Ireland (758) 16 Monaco (733) 17 Lisbon, Portugal (726) 18 Tallinn, Estonia (693) 19 Belgrade, Serbia (691) 20 Moscow, Russia (689) 21 Vilnius, Lithuania (683) 22 Helsinki, Finland (682) 23 Minsk, Belarus (677) 24 San Marino (655) 25 Vienna, Austria (651) 26 Kiev, Ukraine (649) 27 Barcelona, Spain (640) 28 Paris, France (637) 29 Riga, Latvia (636) 30 Pristina, Kosovo (598) 31 Bucharest, Romania (595) 32 Sofia, Bulgaria (579) 33 Berlin, Germany (571) 34 Budapest, Hungary (563) 35 London, United Kingdom (557.4) 36 Bratislava, Slovakia (557) 37 Valletta, Malta (553) 38 Chisinau, Moldova (547) 39 Stockholm, Sweden (539) 40 Prague, Czech Republic (526) 41 Copenhagen, Denmark (523) 42 Warsaw, Poland (515) 43 Skopje, Macedonia (474) 44 Athens, Greece (365) covek bi pomislio da je ex-YU ni manje ni vise nego u Skotskoj a London u Sahari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Kod nas triput više kiše nego u Londonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 mora da je neko ili pomerio zarez za jedno mesto ili npr. duplirao cifru 6 ja drugog objasnjenja ne vidim. takodje bi trebalo proveriti metode merenja, kao i jedinice u kojima su davali rezultate da ne bude da su poredili babe i zabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 (edited) To je potpuno nemoguce da je tacno - Pariz je kisovit uzasno mnogo u odnosu na Beograd, nema sanse da u Bg pada kisa vise i cesce nego u Parizu Druge gradove ne znam dovoljno ali ova dva znam edit : ustvari sad kad malo razmislim cini mi se da mozda postoji razlika u kolicini vode - u Parizu jako cesto pada kisa ali sipi, retko je pljusak a u Beogradu koliko znam ume da pljusne vise nego zestoko tako da mozda po kolicini vode koja padne je ovo OK ali ako se racuna broj dana i sati ukupno gde kisa paducka to je sigurno mnogo vise u Parizu. Mozda i u Podgorici ume da pada redje a zestoko pa padne ogromna kolicina kise? A London da sipi i rominja kao Pariz? Edited May 11, 2021 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Ima jedno selo na Orjenu koje obara rekorde po padavinama u Evropi, ali ne može da se računa u Podgoricu. Mada su ovo samo glavni gradovi, pa ko zna kako su vadili prosek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts