Marko Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 "I had it under control" https://i.imgur.com/PFufGqQ.mp4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Nekako me Milica potrefila u srce svojim muzickim ukusom. A ni ne znam ko je prvi ovde pomenuo muziku. Svejedno, da podelim lepu pesmu. Za one koji ne znaju engleski, ima google prevod. A meni je tekst bitan koliko i melodija i aranzman, Ovo sam nekad cesto u kuci pevao svojoj zeni, posto odgovara mojem senzibilitetu (ima snimaka sa boljim zvukom, ali je ovo jedini koji sam nasao sa videom): 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 4 hours ago, zoran59 said: Ovo sam nekad cesto u kuci pevao svojoj zeni I prestao.. Postao si odgovoran ili je ne obozavas vise? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 5 hours ago, Milica said: I prestao.. Postao si odgovoran ili je ne obozavas vise? Ni jedno ni drugo - nego omatoreo i ulenjio se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Ma daj za pevanje covek nikad nije mator 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 8 hours ago, Milica said: Ma daj za pevanje covek nikad nije mator Hvala, Milice! Mada, vise se ni ne secam kad sam poslednji put ufatio gitaru (eno je negde u spavacoj, mislim da joj fali zica ili dve). A glas mi je istruleo ('oce to nakon skoro 50 god. pusenja, poceo pri kraju osnovne) i 'rapav. Zvucim kao Lee Marvin u Paint Your Wagon. Ako nemas strpljenja za citav video, ovde preskoci prvi min. ili tako nekako - mada, najlepse je drugde videti citav film. Uvek me strefi kad kaze snow can burn your eyes, but only people can make you cry (sta cu, sentimentalna dusa). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 Ako ti je glas kao njegov onda skidaj prasinu sa gitare, kompletiraj zice i kreni sa svirkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 13, 2021 Share Posted March 13, 2021 1 hour ago, Milica said: Ako ti je glas kao njegov onda skidaj prasinu sa gitare, kompletiraj zice i kreni sa svirkom Ma glas je tu, samo sve ostalo fali. Mozda se jednom cujemo ako uspostavimo kontakt via Zoom, Skype ili vec nekom djavolijom. Bilo bi smesno: ja bih da impresioniram vas mlade i lepe zene, a tolika sam budala da se tome cak vec i moja zena smeje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 8 hours ago, zoran59 said: Ma glas je tu, samo sve ostalo fali. Mozda se jednom cujemo ako uspostavimo kontakt via Zoom, Skype ili vec nekom djavolijom. Bilo bi smesno: ja bih da impresioniram vas mlade i lepe zene, a tolika sam budala da se tome cak vec i moja zena smeje... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) 13 hours ago, Kronostime said: Samo se ti zajebavaj, tako i treba, u tome je svetlo na kraju tunela - ili buducnosti. Nego, zanimljiv je taj gif (ili kako se vec zove). Zato jer kulture nastaju i nestaju sa vremenima, a nama (kako sve vise matorimo) sve vise fali fali bas ona iz mladosti, kao valjda jedina ispravna. Dotle, deca ne mare i bas im je lepo - i treba da bude tako. A neke stvari prezive i traju vecno - ili, barem vise generacija. Recimo, neki anticki kipovi ili Mona Lisa. Ko zna zasto i kako. U konkretnom primeru, cak i moje dete zna sta su Tom i Jerry, a mozda je i videla bas ovaj crtic. Ali vise niko (sem nas nekoliko budala koji volimo jazz i istoriju) ne zna ko je Louis Jordan. Pa, da upratim tvoj vic, evo: Edited March 14, 2021 by zoran59 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 (edited) 17 hours ago, zoran59 said: Zato jer kulture nastaju i nestaju sa vremenima, a nama (kako sve vise matorimo) sve vise fali fali bas ona iz mladosti, kao valjda jedina ispravna. Dotle, deca ne mare i bas im je lepo - i treba da bude tako. A neke stvari prezive i traju vecno - ili, barem vise generacija. Recimo, neki anticki kipovi ili Mona Lisa. Par reči u vezi ovog Spoiler Kultura, (odnosno doprinosi kulturi), koja prebaci npr 100g ili par vekova, može se sa sigurnošću reći, je preživela i jeste večna, ma o kojoj se umetnosti radilo. Naravno, kad to kažem, tu mislim na istinsku relevantnost, a ne lažnu. Tako smo nedavno, ovde na forumu, imali raspravu o konceptualnoj umetnosti, gde sam ja bezuspešno pokušavao da objasnim nekima, da će to u opštoj kulturi budućih generacija nestati bez traga, jer naprosto nema vrednost i značaj. I ne samo to, nego se tome uveliko podsmeva i izostaje podrška već sada, kako od širokih masa, tako i od struke. Plus što, i sama popularnost u nekom vremenu, apsolutno ništa ne znači za ubuduće. A razume se da će u budućnosti, mali broj eksperata/istoričara umetnosti XX&XXI veka, (i još manji broj obožavalaca) to da istražuje i veliča. Fusnota će svakako biti, bar se danas sve mnogo bolje čuva sa digitalnim formatima i medijima. Vreme kad potvrdi vrednost, to jeste objektivno. Bez obzira šta pojedinac voli/ceni, koliko je fan(atik) za nekom supkulturom, za čim nostalgiše... Zato je klasika - klasika. U pravom smislu, a ne u onom olakom korišćenju te reči. Ovde si pomenuo antičko vajarstvo i Mona Lisu, to jeste večno, ali to je i klasična muzika, literatura, bez ikakve sumnje. Muzika još i najbolje "stari", jer dela klasičnog, standardnog reperotara su uvek tu, nikad ne blede, i preuzeta su od strane kultura kojima je bila strana do pre 50, 30 ili 20 god. Ja često kažem da je, grubo rečeno, sve 1500-1900 klasika. Film mi je najsumnjiviji od umetnosti, jer imam osećaj da neupitni klasici mnogo gledalaca gube sa novim generacijama, dok za najbolje od literature&muzike mi se čini da je samo stvar sazrevanja ukusa. A za ovo što kažeš, "barem više generacija", to bi mu došlo možda next best thing spram ovih večnih, rekao bih da u tu kategoriju spada najbolje od popularne muzike (pogotovo muzike iz druge polovine XX veka). Edited March 15, 2021 by Marko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Sto se kaze: "Godina prodje,a dan..." 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 😵 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Sky camping in the mountains of China 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Viseci most koji ide kanjonom reke Gorge di San Gervasio na granici It-Fr Italijani kazu da je ovo najduzi viseci most na svetu 544m, nisam proveravala. https://www.pontetibetano.net/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 😵 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 wwww pati od vrtoglavice,ocito Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 zapravo ne, ali ako ne moram ne bih se bas setala po ovom mostu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Meni lose kad pomislim ko i kako ga je napravio profesionalna deformacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts