alcesta Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 On 6/13/2023 at 3:07 PM, Drug Crni said: Polako..imao je i dodatak na listu.. Da Zvezda dobija Partizan u finalu ABA lige. Sad me podseti Mek na drugoj temi, zaboravila sam i da pitam ko je pobedio na kraju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Cekaj, ozbiljno pitas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Pa eto kako pratim i koliko me interesuje ozbiljno, nisam se setila da proverim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Partizan, ne secam se originalnog posta, ali mislim da je sve omasio 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 ...a sad je napisao da Novak uzima W Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Da ne ispadne da nešto uvek dramim i izvoljevam. Da sam imao vremena,sa više entuzijazma bih pristupio otvaranju tema za RG i W. Niko me nije pritiskao niti mi je to smetalo. Samo me faktor vremena onemogućio da se tome posvetim više i da krajnji rezultat bude bolji. Izvesno je da bih za predstojeći US Open imao vremena te stoga i mogućnosti da možda realizujem zamišljeno. Međutim,otvaranje teme je bilo najuže vezano za Novakov novi napad na kalendarski slem. Počevši od naslova topika,preko scenarija pa zaključno sa završnim proizvodom,sve je bilo najdirektnije povezano sa još jednim pokušajem da ostvari kalndarski slem. Mogu ja da otvorim topik,nije problem,ali to će onda biti nešto drugo i sasvim drugačije. Šteta. Ova ideja će morati da sačeka novu priliku,ako je bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 2 hours ago, Drug Crni said: Međutim,otvaranje teme je bilo najuže vezano za Novakov novi napad na kalendarski slem. Počevši od naslova topika,preko scenarija pa zaključno sa završnim proizvodom,sve je bilo najdirektnije povezano sa još jednim pokušajem da ostvari kalndarski slem. Mogu ja da otvorim topik,nije problem,ali to će onda biti nešto drugo i sasvim drugačije. Šteta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 18, 2023 Share Posted July 18, 2023 Au Stevo,tvoj ljubimac bi se našao tamo..da znaš da bi ti bilo žao.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 10, 2023 Share Posted August 10, 2023 Čim vidim Kronosa na Svaštari, znam šta je postovao. Sad bih se već i razočarala da je nešto drugo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Rekao sam šta sam imao na temu otvaranja teme US Open. Dosadio sam i sebi i forumašima. Preskočite me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Danas naiđoh na ovo, nisam znala gde da metnem pa može ovde 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 On 8/10/2023 at 8:43 PM, alcesta said: Čim vidim Kronosa na Svaštari, znam šta je postovao. Sad bih se već i razočarala da je nešto drugo Cisto da se provetri tema. Dobro jutro, @Boxy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Jezevi spavaju zimskim snom kao i medvedi, mirna sam do proleca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 21, 2023 Share Posted November 21, 2023 Da ne zaboravimo da pohvalimo @Keira za uspesno otvaranje tema, nadam se da ce nastaviti i u narednoj godini da otvara pogotovo 4 GS a i OI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 9 hours ago, ciao said: Da ne zaboravimo da pohvalimo @Keira za uspesno otvaranje tema, nadam se da ce nastaviti i u narednoj godini da otvara pogotovo 4 GS a i OI Haej, osećam se povređeno, ja sam otvorila USO temu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 13 minutes ago, Helena said: Haej, osećam se povređeno, ja sam otvorila USO temu Oh sorry nesto sam bila ubedjena da je @Keira otvarala sve - izvinjavam se naravno i ti si onda welcome za otvaranje novih - bravo za obe a i da ne zaboravimo "crnog" ne znam koji mu je sada nick nestade on ali zahvalnost i njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted November 22, 2023 Share Posted November 22, 2023 Ma ja toj od muku, niki nije teo, pa mi još zamerIli zbog kakoj sam uradEla Al dobro ispadnUlo, uzEo gu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 25, 2023 Share Posted November 25, 2023 Red je setiti se i onih koji nisu sa nama. @noćna frajla Nedostajes Oljice. 😔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 29 Share Posted February 29 Videh ovo danas pa razmišljam gde smo mi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 19 Share Posted March 19 Nisam ni znala za ovo, videla juče u bioskopu. Nije moj cup of tea, ali ponekad se pitam zašto nema više filmova s teniskom pozadinom, ne moraju ni biti biografski. Kad se uporedi koliko je recimo bejzbol eksploatisan na filmu, pa čak i golf, tenis sigurno ima da ponudi bar isto toliko drame, po meni mnogo više ali ja nisam objektivna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 25 Share Posted March 25 Ja sam na Tviteru par godina i svakakve gadosti sam čitala... E sad, pošto pratim mnogo naloga koje su Novakovi fanovi, iskače mi mnogo i Fedovih i Rafinih. I u svom tom kolopletu se razbuktao takav rat, zapravo takva otvorena mržnja prema Megan Markl da mi je muka da otvorim tviter. I to nisu samo anonimusi, to su i novinari i tabloidni novinari, tabloidni portali i oni koji to kao nisu. Ja sam navikla na hejterske komentare Novaku, ali ovo je novi ne level, novi univerzum u pojmu mržnja, opatvorena, otvorena mržnja. Slabo poznam britansku monarhiju, ali ako je ona preživljavala jedan posto ovoga u RL nije čudo da je napustila Britaniju. Strašno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted March 25 Share Posted March 25 Necu da kazem da je Megan Markl zasluzila takvu mrznju, ali kao osoba koja je koristila drustvene mreze za agresivno penjanje na drustvenoj lestvici, predstavljala se kao neko ko ocigledno nije, zgazila prijateljstva i porodicu da bi ispunila svoje ciljeve, ispostavilo se da je za sve sto je pricala u vezi svog odnosa sa kraljevskom porodicom lagala, ne vidim zasto bi je iko zalio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 25 Share Posted March 25 Ne, onakve gadosti niko nije zaslužio. Ona na svaki način nije ugrožavala te ljude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts