Jump to content

Svastara


zoe Bg

Recommended Posts

14 hours ago, Drug Crni said:

Bez kojeg sastojka je ne mozete zamisliti?

 

  1. Testo
  2. Kačkavanj
  3. Neka šunka
  4. Origano

Sve ostalo je optional pa i kečap (znam, znam, na pravu pizzu ide paradajz al zabole me) i masline koji su na 95% pizza koje pravim / jedem.

Link to comment
Share on other sites

Ja u principu volim da eksperimentisem sa hranom i da svasta probam,ali istovremeno znam neke svoje limite :classic_biggrin: Tako je i sa pizzama..

Ako se neko zadesi u Somboru preporucujem da proba pizzu u "Art" piceriji..vrhunske su im pizze i to kazem bez preterivanja..e,sad..'minus' im je sto zapravo nisu picerija/restoran vec maltene peku pizze za dostavu. Unutra je bukvalno jedan mali stolic i jedino kada moze da se sedne i lepo pojede su meseci kad moze da se sedne napolju..i tad to nije bas neki "renomirani" ugodjaj, vec jedna polu-improvizovana terasica sa 4-5 stolova..takodje je 'minus' i sto nemaju narocito veliki izbor pizza na meniju,ali sve to pada u vodu kada se proba..tajna je u savrsenom napolitanskom testu..



 

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, fancy said:

 

  1. Testo
  2. Kačkavanj
  3. Neka šunka
  4. Origano

Sve ostalo je optional pa i kečap (znam, znam, na pravu pizzu ide paradajz al zabole me) i masline koji su na 95% pizza koje pravim / jedem.

Samo da dopunim da postoje i "bele pizze" kod italijana - nadju se i na jelovniku i u italijanskim restoranima u Parizu, to su pizze bez paradajza, licno ih uzmem recimo svaki drugi put kada jedem pizzu :classic_biggrin:

Sto se mene tice kackavalj ne mora - ne znam bas sta mislis pod kackavaljom (svaki zuti sir?),  mozzarela je meni jos vise super, malo parmezana odozgo nikad ne smeta. Licno volim mada ne mora i kada je odozgo jaje na oko :thumbup:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites



...
ne znam bas sta mislis pod kackavaljom (svaki zuti sir?), 
...
Licno volim mada ne mora i kada je odozgo jaje na oko [emoji106]


Običan edamer, ništa fancy, volim kad se lepo istopi.
I kad me ne mrzi i jaje gore je top. I kulen...

Ako nemam sve sastojke onda su dobri i beli sitan sir i ajvar...

Sent from my SM-N9860 using controlled FACT 200

Link to comment
Share on other sites

Ova vest je ružna.

Romanu Kostomarovu, ruskom klizači su amputirane noge i šake-tako glase naslovi i da je životno ugrožen.

Nisam stavila izvor, jer su vesti protivrečne, navodi se ES kao prvi izvor, al ja to tamo naći ne mogu.

Zato se ograđujem.I ne znam tačno šta je istina.

On i Navka su mi bili poslednji veliki par u plesu i posle njih sam klizanje slabo i pratila...

Link to comment
Share on other sites

On 2/4/2023 at 8:57 PM, Drug Crni said:

@Boxy@alcesta umalo se nisam slogirao kad sam video da je izvesni Alexandros Ioannis Ginnis (AJ Ginnis..sasvim kul ime,btw) iz GRCKE osvojio drugo mesto u slalomu u Shamoniju.. :classic_ohmy:
 


Ok,decku je majka Amerikanka i u skijaskom smislu one je produkt americke skijaske skole,ali je cinjenica da momak (inace rodjen u Grckoj) nastupa u Svetskom kupu pod grckom zastavom..Msm..Grcka i skijanje..ko bi to rekao?


Evo ga i na Svjetskom prvenstvu u igri za medalju, dijeli drugo mjesto sa malim zaostatkom za vodećim Fellerom. Čak 17 skijaša unutar jedne sekunde, treba pogledati drugu vožnju od 13.30h. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Malo da oživim ovo mrtvilo na PDF-u.

 

Dugujem jednu ispriku @McLeod -u

 

Naime, prošle godine sam ga krivo "optužio" kako slijedi

 

On 1/15/2022 at 7:34 PM, 4th and Goal said:


Na starom forumu je Mek jednom prilikom odgovorio na jedan post vezan uz neku košarkašku te(k)mu u stilu - “pojma ti nemaš”. Fora je u tome da je taj put odgovario na vlastiti post napisan par sati ranije. I da, bio je ozbiljan 😄😄😄

 

Istina je da je odgovorio na vlastiti/sopstveni post ali ne u stilu "pojma ti nemaš" nego sa "potpuno se slažem" :lol_2: 

 

Evo i ovdje navedenih postova

 

Spoiler
Quote

Pa znas kako, za razliku od vecine vas ovde imam arenu i gledam kada god mogu ABA ligu. A od Mege sam mogao da vidim ove sezone takve banditske tekme sa kojima se kolje ona nasa sa Solnokom ovde. I Muta je dobro odigrao protiv vas (takodje za svoje standarde), pa sta?

Vas problem, a i mnogih drugih, je sto gledate svaku utakmicu kluba za koji navijate, a omiljena zabava je seckanje na froncle trenera. I onda kad se desi da vas neka objektivno slabija ekipa pobedi ili namuci u jednom mecu, onda je taj protivnicki trener car univerzuma koji ce da napravi ultra mega giga karijeru, da ste samo vi bili pametni da mu ponudite posao. A istina je, Miloje bi kod vas trajao mozda malo duze od Lazica, jedno 5 tekmi bih mu dao.

Jedno od najvecih mojih razocarenja iz ove sezone je Milojevic kao trener, ukupno gledano u kosarci.

 

Spoiler

Potpuno se slazem. Medjutim, i on ima prostora da neke stvari dovede do nekog solidnog do odlicnog nivoa, a on to ne radi. Meni je jasno i da stedi klince u odbrani da bi nabijali indekse, i da dopusti odredjenu kreativnost, cak i indijanisanje, jer je to put da se odvoji zito od kukolja, ali nekada igraju potpuno bez plana i reda i tu se vidi da on ili nema autoritet niti znanje, bar za sad. Sta ce biti, ne znam, meni deluje da on ima tu crtu, ali treba mnogo vise od toga da bi se smatrao nekim trenerom...

 

 

Ne zamjeri brate :classic_biggrin: :classic_smile:

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...