Jump to content

Šljakasti Mastersi 2023 (MK,Madrid,Rim) - Put ka Rolan Garosu


Drug Crni

Recommended Posts

3 minutes ago, Geronimo said:

Broj ljudi koji prate/opsedaju/zive big3, pa cak i ostale muske tenisere u ovoj weak eri u odnosu na interesovanje za zenski tenis posle Serenine ere.

 

Trenutno ima poprilicnih zenskih atraktivnih igracica, a ako bi tako gledali, onda se 90% muskih igraca ne bi slozio, jer njih dolazi da gleda samo najuza rpdbina.

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Boxy said:

 

Trenutno ima poprilicnih zenskih atraktivnih igracica, a ako bi tako gledali, onda se 90% muskih igraca ne bi slozio, jer njih dolazi da gleda samo najuza rpdbina.

Ako hoces da mi objasnis da je zenski tenis jednako popularan kao muski, moraces mnogo bolje od ovoga.

I da se slozim sa ovim sto si napisala, a ne slazem se, onda imas tek neke sanse da me ubedis za equal ili veci pay za zene do 3. kola GS. Preko toga bas tesko. Ruku na srce, da li bi pre gledala Felixa vs Frica ili Sakari vs Kvitova (cak zbog Petre ovo je max atraktivno)? I pri tome ti nisi ni malo reprezentativan predstavnik, vec svakako daleko nadprosecni...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, sassha said:

ja sam za equal pay

al sam zato i za equal work time & popularity tj revenue generator...

 

 

Nisi napisao nijedan post o tenisu na ovom topiku i sad se pomene plaćanje teniserki i ti ovako ulećeš?

 

Link to comment
Share on other sites

Jos jedan odlican rezultat za Fricka, najbolji u sezoni do sad, SF mastersa i 360 ATP poena. Stvarno nisam ocekivao da rutinira Cicija, protiv Rubleva se borio, ali eto izgubio je od osvajaca, kao sto je ovamo gubio od finalista u IW i MIA - Siner+Alkisa. Definitivno ozbiljna konstanta rezultata na uvodnim mastersima, Rublov mu na betonu lezi, ali na sljaci je svakako Rus u prednosti. 7i je na ATP raceu i okusace sredu na turniru u Minhenu sada.

Link to comment
Share on other sites

https://sportklub.n1info.rs/blog/sasa-ozmo/andrej-napokon-i-ostali-utisci-iz-monte-karla/

 

Quote

Janik Siner postao je jedini igrač u istoriji – uz veliku četvorku – koji je igrao makar polufinale u istoj sezoni u Indijan Velsu, Majamiju i u Monte Karlu. Ali nije uzeo nijednu titulu. I to sumira dosadašnju karijeru 21-godišnjeg Tirolca. Već neko vreme kuca na vrata, jasno je da ga čeka budućnost sa velikim titulama i vrlo verovatno će one doći u skorije vreme, ali još nisu.

 

Link to comment
Share on other sites

Makar polufinale :classic_rolleyes:. Poceo i Ozmo da izvlaci "americke" statistike.

 

Bravo za Rubljova, konacno Masters titula, nakon par poraza u finalima. Sad jos da udje u polufinale na GS. Mada ruku na srce put do titule na sljaci preko Strufa, Frica i Runea nije bas najzahtevniji, ali u finalu je pokazao karakter nakon gubitka prvog seta, a i u trecem setu je jurio brejk, tako da samo kapa dole :thumbsup:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sve ovo oko Nadala ukazuje na to da umesto jedan mogao bi da izgubi cak dva seta na putu ka 15 tituli na RGu '23.😀 A verujem da ce biti prilicno opasan I na Vimbldonu ove godine. Kakvi Madridi I Rimovi. Covek zna sta je glavna nagrada i sprema se u tisini uveliko za to. Eno ga Ujka Toni pre neki dan kaze da ocekuje da malo skripe stvari u prvoj nedelji, ali jednom kad se udje u drugu nedelju, zna se ko je glavni bos. Cak I da otkaze Rim nije kraj sveta, igrao je jako malo na sljaci i pre RG 2020 I RG 2022, pa opet osvojio ta dva turnira prilicno rutinski. Mislim da mu je svezina, I cuvanje snage puno bitnija u ovoj fazi karijere nego neki pripremni turniri pre RGa. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Mislim da niste u pravu za to da sigurno osvaja, ja mislim da ce ga ove godine srediti Alkaraz tamo ( cak i da bude da ste u pravu da Rafa stedi snagu ). Sem ako se mali negde ne izlomi do tad jer deluje da sa njegovim stilom igranja non stop u sestoj brzini moze biti Rafin naslednik i sto se povreda tice. 

Link to comment
Share on other sites

Sve se više priča da Nadal neće igrati RG ako ne bude bio spreman.

 

Što i ja mislim, ako preskoči Rim, nema šanse da igra Rolan Garos, jer bi mu šanse bile skoro nepostojeće, jer nije igrao 5 meseci plus teži žreb zbog mesta na ATP listi.

 

Saznaćemo to sve kroz dve nedelje.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...