Jump to content

Šljakasti Mastersi 2023 (MK,Madrid,Rim) - Put ka Rolan Garosu


Drug Crni

Recommended Posts

Moraju ponekad i jaci protivnici da se dobiju. No videcemo kako ce se zreb razvijati, Muzeti i Siner moraju 2 meca da dobiju do bi eventualno igrali sa Novakom. Koliko vidim, ipak su Rune i Medvedev potencijalni rivali u polufinalu, Rubljov je u drugoj polovini. Korak po korak. Gledao je i KK Partizan u poslednjih par meceva, valjda se dovoljno nalozio da i on pokori Knezevinu i usput rusi jake rivale :classic_biggrin: 

Link to comment
Share on other sites

 

Ovima našima ni sreća u žrebu ne pomaže. Lajović je već ispao od Popirina, a više sam se nadala u njega nego u Filipa.

 

Tim dobio Gaskea :bravo:

 

A Filip je izgubio maratonski TB drugog seta od Aguta i samo se nadam da neće proći kao Laslo u trećem. Doduše i ovo je više nego što sam od njega očekivala.

 

Edited by alcesta
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Inače umem biti kritičan prema Krajinoviću,ali se moram složiti sa Viškom: nema se ovde šta prigovoriti Filipu. Bio je za njegove standarde neuobičajeno srčan i hrabar,ali RBA nije hteo da popusti ni malkice..sad se bojim raspada..i fizičkog i mentalnog..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zaista nemam zamerku ni za igri,ni za stav u prva dva seta. Bukvalno je par loptica presudilo.
Za treći set nemam razumevanja..potpuno se predao,klonuo duhom i izgubio voljni momenat. I to nakon 5 minuta igre. Morao je bar malo otpora da pruži;nije ni RBA u cvetu mladosti. Nikad se ne zna kako bi se meč nastavio..možda bi i Španac osetio neki umor..

Razumem da je teško podneo gubitak drugog seta,ali potpuno spustiti gard..on je i fizički i sa samopouzdanjem u kanalčini. Smeši mu se skori izlaz iz top 100.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Iskreno rečeno mnogo mi je žalije Lasla, koji je i servirao za meč u drugom setu i opet se ni posle toga nije raspao nego je izgubio na par lopti u TB trećeg posle tri sata borbe. Za njega bih imala više razumevanja da se ovako raspao u trećem.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...