alberto.ascari Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Jedno pitanjce [emoji846] Jel se sve vraća na staro ili da ja nastavim s otvaranjem VN Španije? Ali bi otvorio sutra. Nastavi, dobar si u tom.Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted August 9, 2020 Share Posted August 9, 2020 Samo vozi Alene ako imas materijala! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Ja cu od danas popodne (po ovdasnjem vremenu) pa do sledeceg vikenda biti van kontakta s internetom, cisto da se niko ne cudi gde sam nestao 🙂 Cuvajte mi forum k'o zenicu uha svog! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Moram pitati opet, jel ima nekog za Belgiju ili da ja otvorim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Ipak ću otvoriti, imam slobodno vreme pa da pripomognem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Samo vozi majstore dok god imas materijala, ja cu se fokusirati na Indi dok traje sezona tamo a ti javi ako ne mozes neki F1 vikend da odradis pa cemo se nekako vec snaci 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted August 24, 2020 Share Posted August 24, 2020 Važi, hvala ti što si mi javio. Ja odma da kažem mogu završiti celu sezonu, do kraja. Super što smo podelili obaveze, jedan Indi a drugi F1. Kako se kaže "dogovor kuću gradi" 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 (edited) Zasto je ovako puno zakacenih tema na podforumu, pa treba skrolovati pola sata da se dodje do aktivnih tema, pogotovo na telefonu. A pri tom se pola zakacenih tema ne koristi ili se skroz retko koriste za pisanje Edited October 1, 2020 by Hertzog 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Nasledjena praksa sa starog foruma. No mozemo promeniti ako ima dovoljno zainteresovanih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Nisam dobro natempirao obaveze, sutra nakon posla otvaram VN Portugala. Negde oko 18h "doleće" tema 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted November 8, 2020 Share Posted November 8, 2020 Onaj dizajn Džede mi je tako pojeo vreme da toga nisam svestan. Sve to je uzrok zbog kojeg otvaram Tursku u ponedeljak. Izvinjavam se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 bez nervoze, sve dok se otvori pre FP1 dobro je! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 @Alen13ASC srecan rodjendan! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 U jednom momentu je izgledalo kao da sam preuzeo monopol za otvaranje tema ovde pa na F1PulsMedija te forum.hr što ne verujem da je ikom pošlo za rukom. Ove godine prestajem sa otvaranjem tema, uz povećan obim posla u firmi ne mogu dopustiti da slobodno vreme trošim na forumu, 23 trke po sezoni su previše za mene. Hvala vam na ukazanom poverenju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 Nadam se da ces nastaviti da nas makar posecujes redovno i druzis se sa nama i dalje Alene, a ako nadjes vremena i za koju najavu samo reci 🙂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Neka onda neko od iskusnijih otvori temu za prvu trku. Nema još mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Bez sekiracije otvoricu ja temu, bice sigurno pre FP1 a dotle svakako nema puno toga za pricu, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted March 28, 2021 Share Posted March 28, 2021 @John Terry ce odmoriti 3 dana zbog vredjana vozaca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 Da se izvinim @Radoye na uvredljivom terminu koji sam iskoristio za Mazepina 🙂 Probacu da u narodnom periodu izbegavam takve karakterizacije, iako je bila sala kapiram da nekog to moze i da uvredi (recimo porodicu Mazepina ako prati forum). Ujedno da zamolim druge forumase da probaju da neke licne frustracije lece na malo drugaciji nacin. Pozivati na kaznjavanje nekog samo zato sto si sam bio kaznjen je tuzno i jadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Ljudi, ima li dobrovoljaca za najave za trke ove sezone? Ono da se dogovorimo da to podelimo 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Zasto kad ti odlicno ide? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 Ne postizavam sve sam, pogotovo kad je kombinovani vikend sa Indijem k'o sad. 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Otvoricu ja u tim vikendima kad je preklapanje, samo to znaci bez fensi grafika 🙂 Koliko vidim kalendar Portimao se preklapa pa cu uzeti to, a tebi onda sledi Barsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted April 17, 2021 Share Posted April 17, 2021 Pa nemam ni ja fensi grafike jbg, samo mapu staze 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts