Jump to content
Vox92.net Forum

John Terry

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,342
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,583 Excellent

About John Terry

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. Meni deluje ofsajd. Ali to je 10cm ofsajd pa može da se propusti, ali kako ne dade crveni ovom beku Macve?
 2. Žalio se na gume a kao razlog pomenuo nedovoljan pritisak u njima.
 3. Savršena strategija, izuzetan izbor guma, vrhunska vožnja. Bravo Max!!!
 4. Hvala. Pratim nego mi ispalo sa uma... Elem, dobar je to izbor ali na duže staze. Nije ni Šarl još spreman da ganja titulu. Seb treba sad da ispadne karakter i da pomogne svom timu red bullu da poguraju Maxa do šampionskih visina.
 5. Pustili su ga niz vodu odavno. On sad samo odrađuje ugovor. Koga dovodi Ferari umesto Fetela?
 6. A bre Hamiltonu se vide linije na gumama...šalji ga u pit bre...
 7. Napravio sam grešku i okrenuo se u prvoj krivini. Dva najantipatična lika vode trku. Smor. Ajmo Maxe ajmo Hulk...
 8. A ja njemu objasnio da to radi i Vujosevic. Koja je razlika?
 9. Ili trolujes ili ne kapiras. Ali ajde, da ne bismo obojica ispijali kafe, objasnicu. Ovo sam postavio da pokazem da je patkometrija obostrana i da ako su goveda, goveda su obojica. Nista vise. A ovu insinuaciju Nebojse ne branim ni jednog sekunda, samo kazem da ako cemo da furamo toleranciju, onda moramo biti svesni da se drzimo istih pravila za sve. osim toga, istraga slucaja je neophodna i bice sprovedena svejedno jer je americki drzavljanin u pitanju. Ovaj drugi koristi smrt, sa danasnjim danom zakljucno, 730 210 smrti u celom svetu da nastavi svoje bolesne ratove.
 10. Kakva RSB armija? Ja sam izbacen odande pre 5 godina jer sam branio grobara, lika sa nadimkom Gargi. Ja pricam samo da ako se ne dozvoljava vredjanje, onda to treba da bude generalan princip.
 11. https://www.kurir.rs/sport/kosarka/3488291/ja-ovaj-virsu-zovem-covid-19-hit-prozivka-duleta-vujosevica-na-racun-nebojse-covica Kakve veze ima Nebojsa Covic sa covid 19 virusom, i da li je ovo samo patkometrija nicim izazvana ili legitimna izjava?
 12. Tako je, i to je jedino zaista bitno. A o ovom drugom delu price ne bih iz postovanja prema Odzu. Ne treba o tome da se sad prepiremo. Ako je neko nekorektan, ne pridruzuj mu se.
 13. To moze da se kaze i drugacije.. Ovaj forum ako hoce da neguje toleranciju, mora da bude neutralan. Ne moze biti dozvoljeno vredjanje Nebojse Covica a zabranjeno vredjanje Duska Vujosevica. Ne moze biti dozvoljeno da razni trolovi pisu kako je Lojd od jedne plate kupio kola, a zabranjeno sprdati se na poraz Partizana u Novom Pazaru.
×
×
 • Create New...