Jump to content
Vox92.net Forum

Alen13ASC

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

124 Excellent

About Alen13ASC

 • Birthday 11/13/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Huh, da znaš da sam ostao bez daha samo gledajući video kolaž koji je neko napravio https://streamable.com/j5xf72 A "vozio" sam Montenero, Nordšlajfe, Peskaru i čak Nordšlajfe Gezamštreke.
 2. Glede Alpinerovog posta, Meklaren i Reno su nam jedini spas u ovoj situaciji.
 3. Šumaher je imao stabilnost i ono što je on tražio on je dobio. Fetel nema stabilnost u timu, a tim mu čak pogrešne gume montira što znači da apsolutno ne može da dobije ono što traži. Reč je o timu, a ne vozaču. Ako ćemo tako onda možemo spomenuti Hamiltonov poraz od Batona 2011, ili Rozberga 2016. Ili kako je Alonso ispušio od Batona 2015. Ovako možemo do jutra. Nije reč o tome. Fetel je osetno psihički poljuljan zbog ekstremne dezorganizacije u Ferariju, to Seb manifestuje greškama koje pravi. Lekler je tek došao i tek će sada osetiti ono kroz šta su prolazili Alonso i Fetel pa će i on puknuti. Ferari će nažalost, ako se ne popravi, upropastiti Leklerovu karijeru.
 4. Znate koliko je to jadno i bedno od Ferarija, mislim neznam koliko je to tačno. Ta informacija o navodnom jednogodišnjem "tranzicionom" ugovoru pošto je novinarima dosadno u ovoj izolaciji pa im svakim danom crvi u glavi jedu mozak! Kao prvo Fetel nije tip koji bi to prihvatio, a nije ni tip koji bi sad prešao u F1.5. Tokom godina zbog neverovatne dezorganizacije Fetel je pucao pod pritiskom baš zbog toga, a Luis je samo dodao ulje na vatru. Ferari je uništio Fetela, uništio je i ono što je Alonso trebao uraditi, Fetel nikad neće ostvariti svoju želju da osvoji titulu s crvenim konjićima 😞 Alonso je onomad trebao vratiti Šumaherove dane Ferariju, crveni su se potrudili da do toga ne dođe. I onda im dođe sveže nabrijani četverostruki prvak Seb i to su uspeli upropastiti. Da stvar bude gora dođe mu Lekler i pobedi ga ne zato što je on brži nego zato što je Fetelova glava zapravo smuti od mozga i krvi 😞 Ali zato je tu Lekler, on će vratiti Ferariju Šumaherove dane, Isuse Kriste! Nemam ništa protiv Leklera, ovo čak nije ni upućeno njemu nego sam se iznervirao zato što je Ferari upropastio našeg "Prstića". Veliki sam Alonsovac ali sam jako tužan zato što možda gledamo Fetelove poslednje godine u F1.
 5. Bilo bi lepo da su opet moji slatki "novinarčići" dali puni prikaz Danielove izjave. Ili makar link objave na Tviteru ili FB. Naime reč je o 5 podcenjenih F1 vozača, evo cela izjava:
 6. Pre koji dan ažuriram zvuk Tojotinog TS040 u F1 Challenge igrici uz TS050 onboard materijal s Jutuba i posle prvog testa uplašio sam se i bolele su me uši! Nakon pola sata testa, uši su mi radile na 60% jedno 10 minuta. Jednostavno brutalno! U ovih 13 godina kako vozim simulacije nikada mi se to nije desilo. I onda se setim, šta ako F1 bolid iz 2019 dobije zvuk TS050. Baš divna ideja, no nakon testa jednostavno sam ostao bez teksta. Evo kako to izgleda (glasno u 3.14čke majkine):
 7. Ovo je samo prebacivanje lopte, mi smo sada gledaoci teniskog meča. Malo levo okrenemo glavu, pa desno... Iskreno nije me briga, od toliko "patki" gadno se krivi realna slika.
 8. Glede Markove izjave, Horner lično: Novinari su opet briljirali, bravo.
 9. Tako nekako, repetitivnost donosi stabilnost u vožnji. Ali treba imati snage za izdržati tih 29km, Tu se uključuje moj endurance mod XD Radoje, posao me potpuno konsumirao. I psihički i fizički, a u poslednje vreme pogotovo. Ova izolacija mi je lek. Mada iako nisam radio na mojoj liniji 2 nedelje od zatvaranja (kasnije sam radio samo 4 dana na Mercedesu) sada dobijam poruke da se spremim za sredu jer otvara Volvo. A ja radnik Jaguara, niđe veze. Umesto plaćenog odsustva Aptiv me šalje žednog pored vode i ne da mi plaćena odsustva. Da skratim: prolazim kroz gadni period. Ne volim diskutirati kada sam pun negativne energije a možda ste primetili u poslednje vreme kako nisam sav svoj i ulazim ko bezglava kokoš u neke diskusije.
 10. Isuse, ali sad pošto je izjava totalno luda ne znam jesu li novinari ovo prenaduvali. Tipa, udri po sarkazmu i crnom humoru a novinari od toga naprave ko da je on to za ozbiljno rekao. Ne mogu nekako verovati da je on to ozbiljno mislio, iako ima istoriju punu prezačinjenih izjava. Ali opet, Isuse i Sveta Majko Hebanja.
 11. Vidim ljudi prsavaju od izolacije, pa reko i da se ja pridružim XD Šta je moj plan, dizajnirati stazu u obliku Covid19 virusa. To izgleda lako, šta to je kružna staza s par bodlji, šikana i to je to. No to je prelaka misija i premalo vremena uzima. Izolacija je, treba to maksimalno odužiti. I tako moj plan o normalnoj Gp stazi dužine normalnih 7km propadne. Druga zamisao, napraviti malo dužu stazu s sve bodljama, omotačem i RNK unutar virusa. Nešto poput ovoga▼ RNK nije zatvorena spirala, super, mislim se. Omotač je odvojen, naravno a bodlje ga okružuju. Dakle što ja nebi napravio baš tačnu kopiju virusa, no to znači stazu s 200 krivina i više. Prodano, oduzeće vreme a izolacija će se lakše prebroditi. I tako ja uzmem program, uključim mazohistu u meni i krenem. Spojim omotač s bodljama, bodlje se nastave na RNK a ovaj se nastavi na omotač i jupi imam zatvorenu stazu. No postoji problem, staza je na kraju bila dugačka 29km! Hebenih dvadesetidevet! Evo kako izgleda čudovište▼ Prvi krug na mom F1c testnom centru je bio 14 minuta dugačak i otpala mi ruka. No ipak uspeo sam snimiti krug kasnije. ovo je mod od CMT grupe, ali napravio sam fiziku bolida i zvuk motora
 12. Volim ovo kako F1 "uterava" FE i to u stilu. Nisam siguran, nemam kristalnu kuglu ili Oko Agamota ali ne verujem da će F1 ikad postati 100% električna. Uvek će tu biti alternativna goriva i nepobediv koncept motora s unutrašnjim izgaranjem. E šta će motor izgarati u budućnosti, videćemo ali opet biće 100% zeleno za okolinu. I naravno uvek će biti prisutan ERS, FE zapravo pomaže timovima koji imaju i bazu u obe serije da naprave što bolji ERS. Toto je nedavno baš to potvrdio. Ništa nemam protiv FE, dapače. Sviđa mi se ta gladijatorska borba serija kojima je cilj napraviti što moćniji/brži zeleni motor u cilju zaštite okoline.
 13. Ne znamo zasigurno kada će se ovo stabilizovati, ali nekako ne očekujem skori početak sezone. Čak mi je i ona Kanada klimava, baš strašno. A imao sam velike nade u 2020. godinu, RP je trebao malo zapretiti top3 uz možda pokoji podij pa onda pad pa klanje Renoa i Meklarena standardno i onda klanje tamo između Alfe, Alfe i Hasa. Pa čak i neki sretni bod Vilijamsa. Fanfikcija mi ošla u mater. Zarazila ju je korona.
 14. Nego šta je nego je za ovu temu 😄 Neka je sa srećom. Btw, evo kako teku radovi na Zanvortu: Tarzan Poslednja krivina, ona koja će postati oval
×
×
 • Create New...