Jump to content

Alen13ASC

Član foruma
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

314 Excellent

About Alen13ASC

 • Birthday 11/13/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fora je što Hulk voli F1, mogao je on ladno u neki GT ili WEC ili FE. Ali čovek voli F1 i očajnički hoće da "bude u dodiru". Njegova odluka, sluša srce i poštujem tu odluku.
 2. Gadi mi se od toga, Domenikali mi je pao u očima. Imbesil, osim ako nije patka s kojom hoće da se F1 vrti po vestima a la Bernijeve medalje iz 2009. Nedelja je svetinja bre, imaš kvalifikacije a u nedelju se vozi trka. Ovo nije bumer zumer zajebancija, ovo je diranje svetinje i pišanje po njoj!!!
 3. Blizu smo toga XD Sad ionako službeni puni nazivi VN su puni sponzora tipa F1 Flaj Emirejts VN Australije 2019 i sl.
 4. Očekujem inauguralnu VN Sočija ove godine, mimo inauguralne VN Meksiko Sitija i VN Sao Paula. Nema više VN Meksika i VN Brazila btw I takođe organizatore koji prefarbavaju izletne zone u Sočiju. Edit - Ove godine imaćemo inauguralnu VN Napravljena u Italiji Emilja Romanja u Imoli XD
 5. Wow, ovo je interesantno. WEC uvodi Hidrogen klasu za dve godine što bi značilo da će već neka imena ćese prilagoditi a dalje možda određeni misle da je WEC program jeftiniji stoga opet možda ne bude nekih imena tipa Tojota... Audi i Lambordžini mi zvuče kao da više vole WEC. Ovo je čisto špekulativno, jer ne znamo šta će Hidrogen klasa značiti WECu.
 6. Apropo Fetela, primetio sam jasan gubitak kose u poslednjih 5-6 godina. Evo recimo fotka iz prošle godine Očigledno je da je gurao šiške napred da bi zamaskirao deo bez kose.
 7. Gledam taj Ližije na ovoj slici, čoveče ovo su dve trkačke serije u jednom. Obožavam f1 sedamdesetih Nikad mi neće biti jasno kako su uopšte vozači imali smelosti da voze ovakve motor-dragstere. Isuse. Ovo je Angus MekFajlov Džejd Varior▼
 8. Mislim da nisam našao ovu stranicu, bilo bi lepo da nastavimo s B92 ovu tradiciju. "Čajnik" otvara temu
 9. Pre koju nedelju AM je debitovao u nekoj F3 virtuelnoj ligi te stoga po prvi put smo mogli videti nešto što je službeno na stazi. Poentiram na livreje, koje ima tu AM nijansu zelene i lepe svetlo zelene linije duž poklopca motora i nosa. Sve je to meni bila inspiracija da pokušam projektovati moguć izgled AM livreja u F1. Prvo da vam pokažem livreju AM u F3 ligi▼ Ovo je moja vizija▼ Verujem da će službeno livreje biti mnogo drukčije ali ovo je neko moje viđenje kroz profesionalne oči.
 10. Da samo nadodam da zbog te dužine vozač mora u Monaku voziti kao po šinama jer se jedino tako može voziti u Monaku. U "zlatna" vremena bili su agilniji kao recimo kartinzi na steroidima što je u vozačkoj psihi idealno za sve mogućnosti pa između ostalog i preticanja. Danas je to nemoguće, ili kamikaza kao recimo Lekler 2019 ili nikako. Boga ti Luis se te godine mučio s gumama pa mu Maks nije mogao ništa. U 2018 Rićiju je ošo PJ pa mu opet niko nije mogao ništa. 2017 Baton je nasadio Verlajna na ogradu XD Da smo recimo gledali VN Monaka prošle godine mislim da bi to Luis rutinski os
 11. Sad je službeno, Brivio je u Alpinu!
 12. Meni je jedino žao što nećemo moći po poslednji put gledati bolide ove generacije na Monaku. Fali mi Monako, obožavam tu trku. Samo zamislite krug Hamiltona s W11 tamo, već sam se naježio.
 13. U slobodno vreme modam F1 Challenge igricu, u velikom sam procesu prepravljanja RMT 2020 moda u naravno 2021. Alpin je nedavno predstavio A521 livreje koje je omaž A500 stim da će crna postati tamno plava kad počne sezona. Ovo je trenutni proces kreiranja livreje (3d model nije isti kao A521) Aston Martin je sledeća novo/stara ekipa. Šemu za livreje su slučajno otkrili kada su uz RoKit lansirali virtuelni F3 tim (naravno sve s sponzorima lige), to sam pokušao implementirati na F1 bolidu, ovo je tek 30% odrađenog posla: A ovo je spomenuti F3 tim:
 14. Najnovije vesti u vezi kalendara, Muđelo i Nirburgring spremni kao zamene za trke u junu (predpostavljam zamene za Montreal i Baku, Le Kastele bi se mogao održati). Algarve je sve bliže postizanju dogovora oko trke koja je treća u izmenjenom kalendaru (bivši slot Hanoia). Turska umesto Monaka. Dakle, ovako bi to išlo: 1. VN Bahreina (Sakir), 28. mart (Nedelja pauze) (Nedelja pauze) 2. VN Emilja Romanje (Imola), 18. april (Nedelja pauze) 3. VN Portugala (Algarve), 2. maj* 4. VN Španije (Barselona), 9. maj (Nedelja pauze) 5. VN Turs
 15. Mislim da je razlika u tome što recimo VAG upravlja ograncima u nekoj meri a ovo što recimo imaju Reno-Nisan-Micubiši je više kao alijansa i da je sve to zajedno partnerstvo. Ako bi i Micubiši imao direktivu koja naginje ka FE i oni bi isto imali ekipu u tom takmičenju. Ovaj Alpin je seksi ♥ A još kad dođe tamno plava boja mmmm Mislim da je crno testno livreje zapravo odavanje počasti prvom Alpin prototipu F1 bolida koji je bio crn pre farbanja u plavo.
×
×
 • Create New...