Jump to content
Vox92.net Forum

Alen13ASC

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 Excellent

About Alen13ASC

 • Birthday 11/13/1992

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nego šta je nego je za ovu temu 😄 Neka je sa srećom. Btw, evo kako teku radovi na Zanvortu: Tarzan Poslednja krivina, ona koja će postati oval
 2. Alen13ASC

  Snovi

  Moguće, mada postoje slučajevi u kojima imamo snove koji manifestuju naše najveće strahove pa kada slično doživimo u javi onda na onaj san gleda kao "predkazanje".
 3. Nešto mi govori da bi Kjalami mogo biti najbolji izbor. Ako bi to dobro prošlo to bi poslalo jaku poruku F1. Mada COTA je znala pružati prave spektakle u WEC, to je možda najizgledniji izbor.
 4. Upalila je akcija ACO u smislu "usporavanja" hibrida. Drago mi je zbog Bruna, čkode zaslužio, jednom je njegov ujko rekao "ja sam brz ali videćete šta ovaj mali može, biće brži" i onda je usledila 10 godina stagnacije Brunove karijere. Prava šteta. Btw, interesuje me tempo hibrida za 24 sata Lemana. Mada ne verujem da će biti znatno sporiji nego lane.
 5. Hvala na odgovoru, vidim da bi krivina 1 bila jedino zgodno mesto za preticanje, i krivina 7 za banzai manevar (ona šikana pre te krivine kvari potencionalne pokušaje preticanja). Uglavnom, bolje Indijanapolis nego neki majami, losanđelesi, njujorki,... Mada, ako Zandvort može imati krivinu/oval, zašto recimo nebi Indijanapolis nebi mogao da se vrati na onu verziju s ovalnom zadnjom krivinom (sad su bolidi sigurniji). Izvinjavam se na oftopiku.
 6. Baš puno izmena, šteta što nemam vremena da pored F1 i FE pratim ovo. U vezi kupovine Indijanapolisa, Penske želi da se vrati F1 tamo, čak spominje i trke od 24 sata (verovatno ILMS?). Ne znam, nisam pratio Indikar trke na unutrašnjoj trasi. Radoje, šta misliš jel bi F1 bila zabavna na toj trasi ako usporediš s Indikarom? Pomalo oftopik pitanje, al baš me interesuje.
 7. Tek pre koju nedelju otkrio sam taj famozni britanski fanki podžanr, uz pomoć slučajnog klika na Jutubu pronađem nešto od NightBass-a. U tom miksu od Roske nađem ovu stvar Nije nešto pesma, ali basevi su mi nabacili lep smešak na licu.
 8. Alen13ASC

  Elektro kutak

  Sveta Majko Hebanja
 9. Potpisujem sve što je rečeno za Terminator 6. Ono što daje draž T1 i T2 je odlična scenografija koja se uklapa s srednje brzom radnjom, brzina radnje u T6 nalikuje superherojskim filmovima (naravno, Tim je napravio Dedpula) gde se sve zbrza a o moćima heroja (ovde terminatora) se malo zna te to upropasti ugođaj. Smeta mi još što svaki novi terminator film stvara novu zatvorenu vremensku petlju. T6 po novome ima sad već treću vremensku petlju: - T1. U budućnosti Džon kao predvodnik Pokreta Otpora zaustavlja Skajnet te šalje vojnika Risa da zaštiti svoju majku jer je Skajnet tik pre zaustavljanja poslao T800 u prošlost - T2. U izmenjenoj budućnosti Skajnet šalje T1000 da ubije Džona a Džon iz budućnosti reprogramira T800 i šalje ga u prošlost da zaštiti samog sebe - T6. U izmenjenoj budućnosti bla bla bla Pravi nastavak T2 bi bio onaj s pričom o Džonu koji se bori s nekom silom (odnosno drugom fabrikom Skajneta koja stvara T1000) te njegov očaj da uhvati jednog T800 te da ga reprogramira. Takav film bi imao štih kao mešavina T4 i Interstelara (da dobro ste me čuli, zamislite Džona kao Kupera koji reprogramira te komunicira s T800 kao što Kuper radi s TARSom). U T2 imali smo lep odnos Džona i T800 koji je bio pun humora i sarkazma, e sad zamislite u novom filmu isto to ali s odraslim Džonom u budućnosti. Isto tako kao i u T4 pratili bi smo Džona i njegove akcije ali sve po uzoru scena budućnosti s T1 i T2. Po meni ja bi voleo nastavak T2 koji bi pratio priču iz budućnosti koja je izmenjena, koja bi nam dala uvid o novoj Skajnetovoj fabrici koja pravi T1000 te Džonovu priču o reprogramiranju T800. Smešno je to što je ideja iza T5 bila snimanje nastavka koja bi upravo pričala priču o Džonovom reprogramiranju T800, te kako T800 nadmudruje T5000 i šalje samog sebe u prošlost. Sve to je T6 bacio niz vetar, mada nije loš kao samostalni film, kao deo originalne duologije uopšte ne pripada.
 10. Yep, najveći napredak od ostalih imaju ako uzmemo Stazu Amerika za referencu ▼ Samo dokazuje koliko je Meklaren fejlovo s onom šasijom, neverovatno je koliko su brzo rešili probleme te ih aplicirali na vreme. A to se lepo odrazilo na vremena krugova u pozitivnom smislu. Baj d vej, startni grid je vrlo interesantnan. Biće uzbudljiva trka.
 11. Alen13ASC

  Snovi

  Isuse, pre neki dan imao sam najduži lucidni san do sada. Skoro pa pola dana sam proživeo u snu i sećam se skoro svega. Prvo sanjam da odlazim kod druga, pa se zezamo, pa dođu drugarice, napustim tu kuću i odem kod buraza, to prođe pa odem na posao, no radim skraćeno. Vraćam se kući i kroz prozor autobusa u dolasku u moj grad vidim crne oblake koji se jako brzo pomeraju, sve to uzrokuje tornadom. To nevreme me je uznemirilo te sam se probudio, no to nije bilo buđenje kako inače bude. Pogledam u sat i vidim da je 9 ujutru, ustanem i dok spremam krevet uhvati me kriza "jer sad upravo sanjam ili ja spremam krevet u javi". Odmah posle toga mi se sve vratilo u normalu. Sve ovo je bilo jako slično onom iz filma Inception. A pre nedelju dana opet sam doživeo orgazam tokom lucidnog sna, izem ti koleginicu s posla...
 12. Lepe kvale, bilo je svega i svačega. Botas v2.0 je kasno proradio, šteta. Staza Amerika uvek pruži dobre trke, to će nadam se biti slučaj i sutra (odnosno danas).
 13. Ovisi o tome gde su i kako su koristili taj sistem. Ako se dokaže da su koristili, a Reno prizna, sleduje im anuliranje svih poena u poretku konstruktora koje su stekli do sada (a naravno vrate se na ručni sistem podešavanja od recimo Meksika ili SADa). No ako su taj sistem koristili na svega par trka i prilože dokaze FIA, možda im se anuliraju bodovi samo na tim trkama. Ili im ostave poene netaknute a rebnu ih dobro po novčaniku. Naravno, sve zavisi od toka istrage...
×
×
 • Create New...