Drug Crni Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 5 minutes ago, Milica said: Znas li da ti Kamilica danas slavi rodjendan 29ti? Bas sam se iznenadila. Stalno mislim kako tek treba da dodje njeno vreme, a ona ti vec omatorila Ih..tek ulazi u najbolje godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 (edited) Olga je nasa najlepsa, od ovih za koje znam, iskreno..a slatka je i Bojana.. Edited December 30, 2020 by Harmonika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 (edited) Milica me naterala (inace ne bih) Slavljenica! Edited December 30, 2020 by Crni Bombarder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 evo vam jos jedne teniserke (Katie Boulter), mada je meni ona previse mrsava: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Zanimljivo, meni nijedna plava teniserka, sem Mare, nije nesto..ali je zato Mara broj 1, cak mozda nije nuzno najlepsa, najprivlacnija, definitvno jeste.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 1 hour ago, Harmonika said: Zanimljivo, meni nijedna plava teniserka, sem Mare, nije nesto..ali je zato Mara broj 1, cak mozda nije nuzno najlepsa, najprivlacnija, definitvno jeste.. cak ni Kirilenko (ona je svojevremeno vazila i za lepu i za zgodnu)? Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harmonika Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Gde nju da zaboravim..u pravu si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 Marija Kirilenko je od Sarapove bolja 100x Sarapova ima samo dobre noge sve ostalo je 😏 faca joj je bila simaticna u pocetku ali posle se od prepotencije sva izoblicila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 (edited) Kad smo kod plavuša, da ne zaboravimo moju ljubav iz srednjoškolskih dana: Imao sam čak i za vreme studija dugo dva njena postera u sobi, od toga mi čak jedan tadašnja devojka (sadašnja supruga, isto Ana 😀) poklonila... znala je da je tada bila Ana br. 2 u mom životu 😆. Edited December 30, 2020 by Eddard 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted December 30, 2020 Share Posted December 30, 2020 5 hours ago, Crni Bombarder said: Milica me naterala (inace ne bih) Slavljenica! red je da stavis ime i prezime (mada od ove moze i jmbg) druze Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 5 hours ago, wrach said: red je da stavis ime i prezime (mada od ove moze i jmbg) druze Crni Camila Giorgi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 13 hours ago, wwww said: evo vam jos jedne teniserke (Katie Boulter), mada je meni ona previse mrsava: Meni je zapala za oko pre par godina na Hopman kupu, pre toga nikad cuo za nju. Te sezone sam pratio na flasu sve njene meceve, uhvatio i jedno 3-4 prenosa na tv-u, ali rezultata nije bilo ni od korova pa digao ruke. A na Hopmanu je servirala kao Ivanisevic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 4 hours ago, Jurgen said: Camila Giorgi Telo zmaja, lice samuraja. I'll pass 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Ovo se moze reci za JJ, a za Camilicu cak ni to samo sorc joj lepo stoji, a sve ostalo je diskutabilno Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 @milica sta simbolizuje beli ves u italiji ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Ja znam sta simbolizuje ovakav ves,ali necu da kazem da ne ispadnem bRezobrazan (+ nisam Milica) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 3 hours ago, vanjabarsa said: @milica sta simbolizuje beli ves u italiji ? Nemam pojma draga, nevinost valjdasamo znam da fotosop cini cuda! Evo je ista persona u prirodnom izdanju Moli se @Crni Bombarder da ne otvara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Carter Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Ruskinje Ana Čakvetadze i Elena Dementijeva su mi bile lepe. Da li se neko seća Vojislave Lukić? U karijeri nije imala uspeha, ali je zbog svog izgleda bila zvezda domaćih internet foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Ne znam, Vojislava meni uopšte nije bila lepa, ali je zbog atributa ala Simona Halep iz ranih dana, i to uz pozamašnu visinu, bila poznata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 1 minute ago, Romantik said: Vojislava meni uopšte nije bila lepa, 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Zvanicna WTA stranica kaze da jeste teniserka,tako da moze na topik https://www.wtatennis.com/players/322740/karolayne-alexandre-da-rosa (sad..od cega zivi..koga briga) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Evo za @Crni Bombarder retrospektiva Camillinih uspeha (citaj šorceva) na svim slemovima od 2013 do 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Carter Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 (edited) Aranča Rus Edited January 31, 2021 by Vince Carter 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Ona je bila moja favoritkinja 🥰 još od kad se pojavila, sve sam se godinama nadao da će napraviti neki proboj a onda je prosto nestala pre par godina da sam mislio da se penzionisala, međutim evo je i dalje na turu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Carter Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Sloane Stephens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts