Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

1. Verstappen

2. Norris

3. Leclerc

4. Hamilton

5. Perez

6. Sainz

7. Russell

8. Piastri

9. Alonso

10. Stroll

Fl Verstappen

Edited by John Terry
Posted

Nisam ni bio svestan u vreme trke da mi je Alonso onim preticanjem u posldenjem krugu doeno pobedu vikenda, 4 ekstra poena i time vodstvo u generalnom :smiley58:

Od zanimljivosti bih izdvojio to da je veliki broj takmicara pogodio Sainca na sestom mestu 🙂

Sve primedbe se primaju do petka u podne, ali ako uticu ne moju lidersku poziciju ne uvazavaju se 😛

21-Vox Fantazi-Brazil 2023.png

Posted
1 hour ago, alberto.ascari said:

Ako se računa bod za pun podijum i u sprintu, onda imam 7.

Well... sorry matori  👇

:lol_2: 

14 hours ago, Romantik said:

Sve primedbe se primaju ... ali ako uticu ne moju lidersku poziciju ne uvazavaju se 😛

Posted
8 hours ago, alberto.ascari said:

Ako se računa bod za pun podijum i u sprintu, onda imam 7.

On 2/25/2023 at 2:42 PM, Romantik said:

3) Bonusi: Ako nego pogodi tačan redosled sva tri vozača u kvalifikacijama, dobiće dodatan bonus bod za kvalifikacije. Ko istovremeno ostavi prognozu i za kvalifikacije i za sprint trku ima pravo na bonus i u sprint trci u slučaju pogodka sva tri vozača na podijumu u ispravnom redosledu, ko prognozira ova dva događaja posebno (dakle poredak u sprint trci nakon kvalifikacija) nema pravo na bonus u sprint trci. Ako neko u trci pogodi tačan redosled prva tri vozača, odnosno podijum, dobiće jedan bonus bod. Ako neko pogodi tačno prvih 6 vozača u trci u ispravnom poretku imaće 3 bonus boda a ako neko pogodi (što se nikada nije desilo i nikada se neće desiti) pogodi tačan redosled svih 10 vozača, dobija 10 dodatnih bonus bodova. Ukoliko neko pogodi sve osvajače bodova, ali ne po redosledu, za taj mali podvig dobiće 2 bonus boda.

• 2 weeks later...
Posted

1. Versteppen

2. Leclerc

3. Russell

4. Alonso

5. Perez

6. Sainz

7. Hamilton

8. Gasly

9. Albon

10. Norris