Don Juan Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 1 hour ago, Dracarys said: A ja se razmišljao da ne stavim Halanda za kapitena, kakvu bih epsku glupost napravio, završio bih sezonu momentalno. A ja sam dan pre početka odlučii da Salah ostane, a da Halanda menjam. Ja sam genije 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Meni Haaland cap od starta sezone, i ne verujem da ću ga menjati sem u situacija nekog odsustva sa terena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 Koliko vidim u najavi kreće "second chance" fantasy. Možemo da pokrenemo još jednu ligu paralelno sa ovom, za nas koje može da izbaci samk druga šansa 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted May 30, 2023 Author Share Posted May 30, 2023 (edited) Evo plasmana prvih 10 u našoj ligi: Spoiler I pobednik Kupa: Spoiler Čestitke Nikoli i Marku! Družimo se sledeće sezone. Edited May 30, 2023 by Lineker Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted May 30, 2023 Share Posted May 30, 2023 Cestitke sampionima, moji se bas raspali u poslednja 2 kola usta ih jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted July 19, 2023 Author Share Posted July 19, 2023 Za zagriženike pripreme za novu sezonu su uveliko krenule. Aktivirao sam FORUM VOX92.NET ligu, kod za upad je s353ic 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 8, 2023 Share Posted August 8, 2023 Haland ima čak 14.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 9, 2023 Share Posted August 9, 2023 Ocekivao sam 14.5 iskreno. Ni Ronaldo nije bio ovakva fantazi zver kao on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Kakvi su vam timovi, kakve ideje imate, kakve formacije gurate? Da li Haland sam u napadu ili dvojica kvalitetnih tipa Watkins i Isak ( Darwin ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted August 11, 2023 Author Share Posted August 11, 2023 Napravio ekipu sa malo jačom odbranom nego što sam mislio. Gledao prvih 8 kola raspored, do kada nadam da ću izdržati pre WC. Odlučio se za Haalanda i Salaha. https://ibb.co/0V0mBMM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Ja se razmišljam o formaciji 3-4-3, sve u napad bez cdm i klasičnih štopera sa wing bekovima. U takvoj postavi nemam mesta za Halanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Sme li neko da ne stavi Halanda za kapitena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Najpre je neophodna registracija da bi se uopšte videli igači i cene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Ja samo prenosim tim pa ne znam, ali moguce. Uglavnom, moj licni utisak je da mi nije bilo lakse da napravim tim bar pet godina, jos mi je kusur ostao. Neki igraci su bas potcenjeni, dok su drugi zestoko precenjeni, videcemo da li sam se zajebao u proceni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Upao sam u ligu. Ja pa jedva sklopio mada koliko slabo pratim PL zadnje 2 god odlicni sam i sklepo … Morao sam Onanu na gol 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 RIP. Mali hint, samo bez Salaha i Kejna i lagana prica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Da da nisam ih ni ubacivao, uzdanice su mi Nunez, Saka i Odegard … Halanda ne racunam 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Nemam dvojicu od te trojice 😄 ali to je varijacija na temu svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Mogu li da se rade izmene tokom kola i menja formacija ili ne? Dodatak: da li neko igra Fantasy preko Soccera,tj.na Soccer sajtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 3 minutes ago, Drug Crni said: Mogu li da se rade izmene tokom kola i menja formacija ili ne? Ne moze nista od toga 28 minutes ago, Nele said: Da da nisam ih ni ubacivao, uzdanice su mi Nunez, Saka i Odegard … Halanda ne racunam 😁 nemoj bacati pare na Nuneza, kad imaju napred Salah Gakpo Jota Diaz Nunez i ne zna se za sada ko ce igrati. Bolje kasnije ako proigra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Počinje da me nervira ćelavac Stouns 'ladno ne igra bez ikakve najave. Nema ga ni na klupi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Sat vreme pre deadline je vec bila poznata postava Sitija, sto su mnogo iskoristili i izbacili ga iz tima. Nesto se pominjalo i da Gabriel nece danas da igra, ali to nije toliko sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Ostace Foden duze nego sto sam planirao, nikad sira sredina, malo je i 5 mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 4 hours ago, MrTripleDouble said: Sat vreme pre deadline je vec bila poznata postava Sitija, sto su mnogo iskoristili i izbacili ga iz tima. Nesto se pominjalo i da Gabriel nece danas da igra, ali to nije toliko sigurno. Ipak se ispostavio tacnim i info za Gabriela. Jos jednom se FPL ispostavlja kao igra tajminga i informacija. Barem je do informacija doci lakse nego ikada, ali je zato do odlicnog odlicnog generalnog plasmana doci teze nego ikada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Ha ja, nek su meni Diaby i Botman ostali na klupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts