Instinkt Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) 6 minutes ago, alcesta said: Nije postao, uvek je bio takav Koliko sam čula tražio je MTO u prvom setu, neki problem s rukom, ko zna, možda nije sve do glave. Ja koliko sam uhvatio, samo mu se znojila ruka i šaka kojom drži reket. Pa je došao batica i posuo prašak za pecivo 😂 Edited January 20, 2023 by Instinkt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Znači od viđenijih ostao Cici pas, plus još nekoliko perspektivnih: Felix, Rune, Sinner, Rublev. Ovo Novak može da počisti i uz lakšu povredu, ali to je i dalje protivnik br. 1 na turniru. Sad vidim kako je bilo onih nekoliko godina Federeru kad se borio protiv ocvalih Amera i malo boljih kokkinakisa. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 3 minutes ago, alcesta said: Nije postao, uvek je bio takav Koliko sam čula tražio je MTO u prvom setu, neki problem s rukom, ko zna, možda nije sve do glave. Meni je bio simpatičan, sad suprotno od toga. Moja mame me je sad zvala i rekla da će Hurkač osvojiti, jer "znaš kako igra" Ajd da vidimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, Instinkt said: Ja koliko sam uhvatio, samo mu se znojila ruka i šaka kojećom drži reket. Pa je došao batica i posuo prašak za pecivo 😂 To ti je CaCO3, samo bogati ga imaju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) Meni je simpatičan od početka takav kakav je iz nekog razloga Imao je očajan žreb ali sam mislila ako ispadne biće u završnici kad se umori od teških mečeva, a on se spotakao o prvu prepreku. Doduše treba Kordi odati priznanje, odličan igrač. Ovo mu je najveća pobeda u karijeri, a lako je to moglo biti i protiv Novaka. 4 minutes ago, Helena said: Meni je bio simpatičan, sad suprotno od toga. Moja mame me je sad zvala i rekla da će Hurkač osvojiti, jer "znaš kako igra" Ajd da vidimo... Edited January 20, 2023 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Kad se povuku Novak i Rafa, 2067 godine, ima da bude ludnica za svaki turnir, neki novi pobednik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ako Novak nije u stanju, samo da ne osvoji Cicipas, pa od ostalih može ko hoće što se mene tiče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ja tipujem na Sinera. Meni on najstabilnije izgleda od sve dece. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Pa ne znam, meni je tako fino sad da gledam ženski deo turnira, bez Vilijamsovih i Osake... 1 minute ago, John Terry said: Kad se povuku Novak i Rafa, 2067 godine, ima da bude ludnica za svaki turnir, neki novi pobednik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Evo kaže Danil da nije toliko nezadovoljan svojom igrom, samo je Korda bio bolji a on nije uspeo da digne nivo koliko je trebalo. Dobro je što nema izgleda problem sa povredom. Kolika je meni muka gledati Mariju Sakari, njena igra mi baš ide na živce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 ...meni njeni živci idu na moje živce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Evo zanimljivosti o Fricu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Kako plače Kineskinja zasluženo svakako, jako pametna igra. Prvi put čujem za nju, ali i inače ih sve mešam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 1 hour ago, DameTime said: Izdrži, Miki! Izdrzacu tako sto necu ni gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 2 hours ago, alcesta said: Bravo za Kordu, Medvedev mu doduše nije dao dovoljno prilike da se raspadne, ali izgleda i on ima neku povredu. Sve vreme lupam glavu na koga mi liči Kordina devojka i najzad se setim... Da, cerka od Pavela Nedveda. Mislim, ne ova na slici. Nego Kordina devojka. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2023 Author Share Posted January 20, 2023 Sad tek vidim da je ispao Medvedev.. Molim @Boxybez nepristojnih upadica..a i pristojnih.. Sa posla na slavu,pa nisam nista skoro ni ispratio. Lepo je sto je i Sakari ispala,ali iz posve lukrativnih razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Turnir je odlican, dok igra Novak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 3 hours ago, Drug Crni said: Sad tek vidim da je ispao Medvedev.. Molim @Boxybez nepristojnih upadica..a i pristojnih.. Sa posla na slavu,pa nisam nista skoro ni ispratio. Lepo je sto je i Sakari ispala,ali iz posve lukrativnih razloga. To je ta ATP konstantnost RG: 4R W: - USO: 4R AO: 3R 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2023 Author Share Posted January 20, 2023 Cekaj..pa,zasto meni "trljas na nos" taj podatak? Nisam ja ni tvrdio..pa nisam tvrdio nista zapravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ja nisam načisto kakve se tačno ovde upadice očekuju od Boxy, osim ako nije nešto na račun pijenja po slavama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 13 minutes ago, Drug Crni said: Cekaj..pa,zasto meni "trljas na nos" taj podatak? Nisam ja ni tvrdio..pa nisam tvrdio nista zapravo Ne ne, na tvoj post sam se samo nadovezala jer si me tagovao, onaj ko treba procita, procitace vec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2023 Author Share Posted January 20, 2023 6 minutes ago, alcesta said: Ja nisam načisto kakve se tačno ovde upadice očekuju od Boxy, osim ako nije nešto na račun pijenja po slavama To je pod 1. Pod 2 - ocekivao sam nesto u stilu "Jak si ti otvarac teme kad toliko nisi u toku" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Just now, Drug Crni said: To je pod 1. Pod 2 - ocekivao sam nesto u stilu "Jak si ti otvarac teme kad toliko nisi u toku" Jasno je da ti je udarila slava u glavu jer smo se svi odusevili sa otvaranjem teme, pa vise ni ne pratis je l ovako nesto trebalo? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 1 minute ago, Boxy said: Jasno je da ti je udarila slava u glavu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 20, 2023 Author Share Posted January 20, 2023 Strasne stvari.. ^ & ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts