McLeod Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Za razliku od Irana, Katar ne popravlja utisak. Mada treba biti posten i reci da nisu proverili moguc penal protiv njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Just now, McLeod said: Za razliku od Irana, Katar ne popravlja utisak. Mada treba biti posten i reci da nisu proverili moguc penal protiv njih. Da. Zanimljivo je i zbog toga što sudi Lahoz koji je lak na zviždaljci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Evo i drugog. Mislim da ce Katar dobro proci ako da jedan gol do kraja prvenstva i da ne dozivi katastrofu danas ili protiv Holandjana. Verovatno najgori domacin ikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Ovo je već bilo majstorski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Koja je vjerojatnost da su Katarani podmazali protivnike da osvoje prvenstvo Azije? Ništa ne isključujem 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Makar ih je zabavno gledati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Evo 15 min drugog pol., i dalje poluprazno @Barkley#34 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Velika šansa za Katar, sjajna reakcija Mendyja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Dadose ga. Inace, stvarno je neverovatno da kakva god da je ekipa iz Afrike, koja god da je godina, ako upres prstom u random ekipu sa tog kontinenta dobices da su nedisciplinovani i da se opustaju posle prednosti kao i potonu kad prime gol. Prosto neverovatno kako su posle 2-0 pomislili da je sve gotovo i bukvalno prestali da igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Al ih navoza ovaj iz Senegala. Tragikomicne reakcije igraca Katara Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 uhuhuhuh kakva akcija Senegala, ne bi se Mesi postideo ovakvog prodora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Opet Khoukhi kao najveći amater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Senegal je dobra ekipa, videlo se to i protiv Holanđana. Katar je popravio utisak ali ipak su oni debitanti i moraju da "plate ulaznicu". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 2 minutes ago, Klotzen said: Senegal je dobra ekipa, videlo se to i protiv Holanđana. Katar je popravio utisak ali ipak su oni debitanti i moraju da "plate ulaznicu". Platili su njihovi šeici ulaznicu i to ohoho su je platili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Da sam na mjestu ekvadorskog izbornika, ne bih išao na bod protiv Oranja, “potukao” bih se za pobjedu. Ok, prolazak grupe bi zadovoljio apetite Ekvadoraca ali s obzirom na ono što su pokazali i jedni i drugi u prvoj mislim da nisu Nizozemci ne znam kakvi favoriti. A prvo mjesto u ovoj grupi najvjerojatnije donosi Iran ili SAD u osmini finala, ima li bolje prilike za prolazak u četvrtfinale? S druge strane Nizozemcima je i bod vjerojatno dovoljan za prvo mjesto, da vidimo kako će oni postavit utakmicu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 1 hour ago, gledan van, ludilo 1 said: Da. Zanimljivo je i zbog toga što sudi Lahoz koji je lak na zviždaljci. Supa salata zmija gušter narativ... Lahoz je vraćen kući sa prethodnog velikog takmičenje jer je prelako dunuo jedan penal, a koji se nije mogao poništiti VAR-om po tadašnjim pravilima primene VAR-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Jel ono Davids sa sunčanim naočalama na klupi Nizozemaca? Izgleda kao neki pimp 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Gakpo jos 10 miliona na cijenu. Novi James Rodrigez Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Gakpo do ranog gola, moglo bi se sad otvoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Jeste. Vec 1-0. Mnogo me nerviraju Holandjani sa ovakvim golovima ni iz cega, iz gresaka. Reprezentacija koja najcesce daje ovakve golove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Klasen skinuo Robenovu frizuru, a i asistencije deli u njegovom stilu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Ja odmalena gotivim Nizozemce, stvarno su tada imali puno majstora ali mi se ne sviđaju novije generacije njihove reprezentacije. Zadnja po mom guštu je bila ona iz 2008. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 Realno ova reprezentacija je puna skartova i bivsih igraca. Igraju u jednoj od najslabijih grupa i time profitira, ali cisto sumnjam da ce daleko. Ne bi me cudilo da ispadnu vec u osmini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 8 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Jel ono Davids sa sunčanim naočalama na klupi Nizozemaca? Izgleda kao neki pimp 😁 Pretpostavljam da ih nisi gledao kontra Senegala? Posto je i tad furao isti stajling Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 25, 2022 Share Posted November 25, 2022 1 minute ago, Drug Crni said: Pretpostavljam da ih nisi gledao kontra Senegala? Posto je i tad furao isti stajling Jesam nego eto sad komentiram 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts