Jump to content

Grupa C (ARG, MEX, POL, KSA)


1. Ko prolazi dalje?  

40 members have voted

  1. 1. 1. Ko prolazi dalje?



Recommended Posts

Golman Saudijaca VRHUNSKI brani. Malopre zadnja linija na centru, lopta u prostor, ali golman glumi treceg beka, za ovako nesto treba BRUTALNA hrabrost i utreniranost. 

Jedini put kad je underdog ( bar sto sam ja gledao ) igrao ovako visoko sa odbranom je bila Slavija Prag kad je gostovla na Kamp Nou pre par sezona u LS. Na papiru harikiri taktika, ali kad je utrenirano, to je mocno oruzje. 

 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Di Marija tragican. Romero tragican, dobro pa je Martineza ubacio umesto njega. Martinez ima savrsenog smisla pogotovo u ovakvoj utakmici gde ocekujes 80% poseda.

 

Umesto da sa njim igra, njemu se Paredes spusta da zapocinje napade, jer ni Romero ni Otamendi ne mogu. Onda De Paul koji treba da trci za Mesija dok on ide gde hoce, cime se narusava struktura i svi igraci moraju da se prilagode.

 

Ta nekarakteristicna napadacka formacija moze da bude okej i prednost, ali moras da igras kao Pepova Barselona, gde moras da dodjes do poslednje trecine, a kada je lopta tamo, onda svi imaju slobodu da katuju, menjaju strane, rade sta hoces, ali ako igras ovako sporo to ne pije vodu uopste.

 

Potpuni takticki promasaj, zacinjen potcenjivackim odnosom prema Saudijskoj Arabiji.

 

A i pored toga, da su bili samo malo vise koncentrisani, sada ne bismo ovo pricali, jer bi bilo 3-0 poluvreme.

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Ne smem ni da zamislim, ako slucajno izgube ovo, koliko ce dece, omladine i starijih , matorih po Argentini, da rastuze. 

Zajebano je kad imas na ledjima teret citave nacije. 

 

Mislim da su oni najzaludjeniji od svih. Prenosi na nacionalnoj TV pocinju nekoliko sati pre utakmice, imaju nekih 15 reportera na i van stadiona, prenosili su se I treninzi reprezentacije, prenosili su voznju busa od hotela do stadiona, bila je teska euforija pre meca, mogu da zamislim nivo depresije, ako izgube ovo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...