neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 (edited) Meni je value na Saudijce pod uvjetom da ne postave igru na bod. Strah bi me bilo na ovakvu Poljsku i protiv Kostarike igrat, pa još iz keca. Ne slažem se da je value na Francuze, pogotovo znajući Deschampsa i činjenicu da će vjerojatno bili prvi u grupi s x-om protiv Danske. Edited November 26, 2022 by gledan van, ludilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 zakon velikih brojeva, moraju nekoga da pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Za neku siću povezao tri specijala. "Argentina pobeđuje + Mesi daje gol" "Francuska pobeđuje+Mbape daje gol" "Poljska pobeđuje+Levandovski daje gol" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 26, 2022 Author Share Posted November 26, 2022 Gde igras to? ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Može da se veže u Balkan Betu a može i u Mozzartu. Danas odigrao u Mozzartu, i ovaj dečko se iznenadio kad je prihvatilo, bilo ono "ajd da probamo da uplatimo". Za ostale kladže ne znam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 26, 2022 Author Share Posted November 26, 2022 Nista onda..nemam naloge tamo..u Sokeru uopste nema te igre u ponudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Argentina-Meksiko zbroj kartona 4,5+ na sve pare. Ukoliko Poljaci dobiju obe ekipe ce biti pod imperativom pobede a još kad proključa vrela latinoamerička krv ima da pljušti. I u prijateljskim mečevima su znali dobijati po 7 kartona. Na manji ulog ću ispratiti i 5,5+ kartona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Rutinski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 5 hours ago, Ding Hao said: Za neku siću povezao tri specijala. "Argentina pobeđuje + Mesi daje gol" "Francuska pobeđuje+Mbape daje gol" "Poljska pobeđuje+Levandovski daje gol" Dobro ide za sada, navijam da prođe. Kolike su kvote bile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 3 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Dobro ide za sada, navijam da prođe. Kolike su kvote bile? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 26, 2022 Author Share Posted November 26, 2022 32 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Kolike su kvote bile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Jos Argentina pobjeda plus oba daju i 9 ili vise kornera za 240 maraka aka 120 eura. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 35 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Dobro ide za sada, navijam da prođe. Kolike su kvote bile? Poljska/Lewa 2.25 Francuska/Mbape 3.00 ARG/Mesi 2.70 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Just now, Ding Hao said: Poljska/Lewa 2.25 Francuska/Mbape 3.00 ARG/Mesi 2.70 Odlične kvote ove zadnje dvije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 9 hours ago, McLeod said: Mora da se zategne na Poljake protiv Arabije 1-1 je kvota 3. Jesu ovi kilavi, ali Arabija ako je poletela posle Argentine prizemljenje ce biti bolno. 9 hours ago, suptil said: A 1igg na Francusku i px na Argentinu? 8 hours ago, Ding Hao said: Za neku siću povezao tri specijala. "Argentina pobeđuje + Mesi daje gol" "Francuska pobeđuje+Mbape daje gol" "Poljska pobeđuje+Levandovski daje gol" 7 hours ago, Pero_Cameron said: Argentina-Meksiko zbroj kartona 4,5+ na sve pare. Ukoliko Poljaci dobiju obe ekipe ce biti pod imperativom pobede a još kad proključa vrela latinoamerička krv ima da pljušti. I u prijateljskim mečevima su znali dobijati po 7 kartona. Na manji ulog ću ispratiti i 5,5+ kartona. Ipak ima leba bez motike 😁 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Skrcali smo danas vala, cestitke svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 2 hours ago, Ding Hao said: Poljska/Lewa 2.25 Francuska/Mbape 3.00 ARG/Mesi 2.70 Rešpekat za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Tiket za danas: Japan-Kosta Rika 1 Belgija-Maroko x2 Hrvatska-Kanada gg Španija-Njemačka gg Kvota:10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bluecuracao2 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Danas bih probao sa Belgija daje gol iz penala i Hrvatska daje gol iz penala. Kvote su 5,5 Soccer. Ne može se vezivati pa idu singlovi. Takođe, vreme je da bude i het trik na prvenstvu, pa ću od sutra da probam, a tu su kvote 18. Nažalost, za sada, ne vidim ko bi taj strelac mogao biti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Ja sam danas odigrao, za neku siću, na preostale tri utakmice, u sistemu 2/3 + 3/3, isti igrač strelac i asistent na meču (to može biti bilo koji igrač). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 27, 2022 Author Share Posted November 27, 2022 Znam lika koji je singlirao Kostariku (nisam ja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 (edited) Golovi na Hrvatska - Kanada i kec na Belgiju? Edited November 27, 2022 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Ja cu da probam 1-1 i na Belgiju i na Hrvatsku. Kvote su odlicne. Mada ne verujem ni jednima ni drugima. Da je prvo kolo bilo dominantno, kvote bi bile duplo manje bukvalno. Videli smo vec da u drugim utakmicama mnogi favoriti odigraju bolje, pa ocekujem to i sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Ja sam singlirao na Maroko. To sam uradio i na Kanadu protiv ovih đedova iz Belgije, i da je bilo malo znanja i pravde i Kanada bi ih odvalila. Sad da se proba Hrvatska-Kanada GG. Kvota je okruglo 2. Kanada će sigurno imati solidan broj prilika, samo da se ponovo ne izblamiraju. Opametio se i ovaj selektor pa je ubacio najboljeg strijelca u prvu postavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Kec na Hrvate... Biće ovde i golova, ali igram ovo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts