Kosjan Willavić Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Alkaraz mi npr ima to sportsko lozenje,plus je sa Mediterana pa je dodatno ekspresivan sto mozda neke ljude iritira, ali meni ne smeta uopste. Deluje kao fin momak. Rune je vec stvarno nadobudan i iritantan i pridruzujem se u zeljama da ga Novak sto vise istambura i posalje po burek. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Videcemo kako Nole planira da resi zagonetku zvanu Rune. Posebno kakva ce mu biti taktika na servisu i na reternu. Rune ove nedelje opako udara ofanzivni retern nakon drugog servisa, i to sa obe strane. Bas ulazi jako u taj protivnikov drugi servis, udara rano u penjanju, i pogadja u visokim procentima. Ako Nole servira svoj standardni nesto sporiji kik na bekhend protivnika, verujem da ce biti puno problema. Isto Danac ove nedelje ubacuje 1 servis u vrlo visokim procentima. Posebno efikasan mu je taj slajs servis sa puno stranicnog spina, servis na t liniji kad servira na ad strani izgleda prilicno mocno, tako da videcemo kako ce Nole citati sve to u toku meca. Verujem da ce taktika biti da se uzme nesto veci rizik na svom servisu, posebno na drugom, biti jako ofanzivan na reternu, udarati sto dublje lopte blize osnovnoj liniji, vise BH slajs u relijima, i izlaziti na mrezi cesce nego u proteklim mecevima na turniru. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 "Kakav Danac neiskustvu" By Viško 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Novak i BL na ovom turniru. 😳 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Razigrao ga je i sad se baš vidi razlika u godinama na terenu, mali puca iz svih oružja. Nadam se da će Novak povratiti nešto energije u trećem, ali više me brinu ova izdanja za Torino, ovo s brejk loptama je baš katastrofa, niti ih spasava niti ih koristi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 (edited) Edited November 6, 2022 by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Nadam se da je s tom levom nogom sve OK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Uhhh bre Ovaj je našao kad će da eksplodira a ovaj još i poklanja Ne sviđa mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Najviše me nervira što je danas jedini način da Novak iskoristi brejk loptu da Rune napravi duplu. Čini mi se da bi mogao još 10 komada lagano da propusti ali zato prva iduća na njegov servis ide protivniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Kakav raspad Djokovica, gotovo je ovo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 4 minutes ago, McLeod said: Kakav raspad Djokovica, gotovo je ovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Kriminalan Novak danas u kljucnim poenima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Imam utisak da gledam mlađu i stariju verziju Novaka. Runeov bekhend je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Ozbiljan mentalni patuljak. Knjiski primer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 E jebiga Novace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Apsolutno sve bitne poene je pogubio, Runeu svaka čast što se nije raspao danas ali Novak je morao ovo završiti u dva seta. Šta da se radi, ne može se svako finale igrati s Cicipasom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 1 minute ago, alcesta said: Apsolutno sve bitne poene je pogubio, Runeu svaka čast što se nije raspao danas ali Novak je morao ovo završiti u dva seta. Šta da se radi, ne može se svako finale igrati s Cicipasom. Sve receno, epsko patuljasenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Što Rune lepo nije završio sa 40:0, ne mogu više da gledam ove brejk lopte 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 A jbt toliko brejk sansi...Zasluzuje da izgubi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Ja mislim da NIKADA nisam video ovako loseg Novaka na b loptama. Ovo je horor 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Pa jbt To je to.Kad ne iskoristis 6 brejk prilika i ne zasluzujes da se vratis. Cestitke Runeu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 6, 2022 Author Share Posted November 6, 2022 Eto, kad god ja iskreno zelim da Djokovic pobedi, on prsne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 On 11/5/2022 at 3:26 PM, Besni lala said: Get used to: Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Šteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Just now, Boxy said: Eto, kad god ja iskreno zelim da Djokovic pobedi, on prsne Kad ni Mek nije pomogao, onda stvarno nije bilo suđeno danas 3 minutes ago, Don Radonja said: Pa jbt To je to.Kad ne iskoristis 6 brejk prilika i ne zasluzujes da se vratis. Cestitke Runeu. Ne samo to nego nije spasao nijednu na svoj servis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts