Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, alcesta said:

Alkaraz pa sad Feliks, fine skalpove skuplja.

Jesi li znao da ima i svoje stikere na Viberu? :classic_biggrin:

ako, i treba.Višak Ega nikad nije vsmetao u individualnim sportovima.:ss:

Posted
28 minutes ago, Boxy said:

Arogantno razmazeno deriste, koje u fazonu: GOAT koji se ceka sam ja, sklonite se da kralj prodje :puke:

Ne brini, sutra će Nole da ga razmontira na tvoje i Vavino zadovoljstvo...😁

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Mentalna snaga kada je bilo najbitnije, dobar mec. Cicipas je odbijao da umre par puta, dosta se dobro drzao. Nadam se da Novak nece biti totalno izduvan sutra da mu se ne ponovi mec sa Hacanovim od pre par godina.

Posted

Nije ovo ni blizu bio toliko naporan meč kao onaj sa Federerom, ali je Novak tada bio par godina mlađi.

Mogao bi da uzme ovo kad je već u finalu, ali ne tangira me previše, 6 ili 7, trenutno su mi bodovi bitniji.

Posted

Tako je breeee, idemo!!!! 🙂

(uz malo srece i mnogo vise hrabrosti na kraju)

Nego u cemu je stvar sa ovim intervjuima na terenu? Zasto ih niko ne prenosi?

Posted (edited)

Mene to uvek nervira, WTA daje da se prenosi intervju s terena a ATP ne.

Doduše pošto će Novak sigurno opet da se pati na francuskom, dovoljno mi je da to čujem i posle finala :classic_biggrin:

Edited by alcesta
Posted
9 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Mentalna snaga kada je bilo najbitnije, dobar mec. Cicipas je odbijao da umre par puta, dosta se dobro drzao. Nadam se da Novak nece biti totalno izduvan sutra da mu se ne ponovi mec sa Hacanovim od pre par godina.

Haha bas sam razmisljao koliko je ovo slican turnir Bersiju 2018. Khacanov kao I Rune ove nedelje, muci se pomalo u prvim kolima, igra onaj tesan mec sa Iznerom u kojem spasava nekoliko mec lopti kao Rune protiv Stana ovde u prvom kolu, onda pomalo niotkuda, zareda nekoliko ozbiljnih skalpova u vidu Zvereva i Thiema, I onda u finalu, dobija umornog Djokovica, koji dan pre igra maratonski mec protiv Federera, koji je dobio sa 7-6 u trecem. Put finalista u mnogu cemu podseca na 2018, definitivno, nadajmo se da ce ishod finala biti drugaciji ove godine.

• Like 3
Posted
15 hours ago, Boxy said:

Arogantno razmazeno deriste, koje u fazonu: GOAT koji se ceka sam ja, sklonite se da kralj prodje :puke:

Zar to ne bi trebalo da bude stav apsolutno svakog sportiste u individualnim sportovima? :smiley33:

• Like 1
Posted
2 hours ago, Romantik said:

Zar to ne bi trebalo da bude stav apsolutno svakog sportiste u individualnim sportovima? :smiley33:

Sa 19 godina, kad apsolitno nista nije uradio u sportu?

Manju aroganciju pokazuju Djokovic, Federer i Nadal zajedno u odnosu na ovog klinca.

• Like 1