Jump to content

Recommended Posts

Posted

@freethrow jel bi bio zadovoljan sa njim? 

Mavericks and Hawks have had discussions centered around Davis Bertans + No. 10 for John Collins + No. 15, but appear to have not progressed as of late.

Ovo bi bio zemljotres od trejda🤣🤣 ovi iz Hawksa nisu normalni. Davis Bertans🤦‍♂️

Posted
8 minutes ago, Miki28 said:

@uini ima istine u ovim pricama oko Beala? 

Pominju se Randle i Fournier plus pik?

znam samo ono sto sam pejstovao juce, da su knicksi pricali proslog leta medju sobom o opcijama da ga dovedu tokom sezone koja se zavrsila.

jel taj info od nekog relativno relevantnog izbora? ne mogu da zamislim zbog cega bi carobnjacima trebao randle [ili bilo kome]

pre ocekujem neku kombinu mladih, tipa [lupam] quickley+ barrett + fournier/rose & neki pik

ili obi / grimes umesto IQa

Posted
6 minutes ago, uini said:

znam samo ono sto sam pejstovao juce, da su knicksi pricali proslog leta medju sobom o opcijama da ga dovedu tokom sezone koja se zavrsila.

jel taj info od nekog relativno relevantnog izbora? ne mogu da zamislim zbog cega bi carobnjacima trebao randle [ili bilo kome]

pre ocekujem neku kombinu mladih, tipa [lupam] quickley+ barrett + fournier/rose & neki pik

ili obi / grimes umesto IQa

Nije, bar mislim da nije relevantan. U jednom clanku prije pola sata procitao ali sad ga ne mogu naci. Ako ga nadjem, saljem ti.

• Like 1
Posted (edited)

Koga bi Denver mogao da pojuri na FA ako Bruce ode? 

I kako vam se cini Grant Williams?

Edited by Indig0
Posted (edited)

@Miki28 spominje se na veliko trade CP u LAL. Mamba, Beasley i Christie te dva buduća  draft  picka. 

Edited by bodo
Posted
15 minutes ago, bodo said:

@Miki28 spominje se na veliko trade CP u LAL. Mamba, Beasley i Christie te dva buduća  draft  picka. 

Od Lejkersa 2 buduca pika? Koja?

Ok, Beasley-u bi uzeli TO na 16 miliona, Bamba ima ugovor koji nije garantovan na 10 miliona. 

Posted
1 minute ago, Miki28 said:

Od Lejkersa 2 buduca pika? Koja?

Ok, Beasley-u bi uzeli TO na 16 miliona, Bamba ima ugovor koji nije garantovan na 10 miliona. 

Druge runde. 

Posted
1 minute ago, alpaka Bereta Sida said:

Ne bih ni u ludilu dao Christiea za ostatke CPa. 

E sta sve ja ne bi pa ko me pita 😁

Posted (edited)
2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Ne bih ni u ludilu dao Christiea za ostatke CPa. 

Ne zajebavaj, CP3 bi znacio ovoj ekipi sa Lebronom, AD, Vandom. 

Svakako Reavesa zadrzavamo i ako se pametno odigra Ruia. 

Edited by Miki28
typo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...