Besni lala Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) On 4/26/2023 at 7:23 AM, DameTime said: Lepo je i kad kisa pada Edited April 30, 2023 by Besni lala 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Opasno igra Denver, atomska košarka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Vidi se da ga boli zglob,poludistance gotovo da ne sutira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) Denver deluje mentalno spreman da se pobije sa Finiksom. Apsurdna dominacija u skoku Nagetsa. Denver samo 5TO. Edited April 30, 2023 by Problem sa licnim greskama 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Cisto da ne bude zabune, zasto napadam Ta... Ja sam po vokaciji pacifista, ali decko navija za Sanse, cisto meni da tera inat. E, pa, dakle - Pati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Ogromna dominacija u skoku je odličan znak za Denver, još bolji da CP3 izgleda totalno ''washed'' i bez ozbiljnijeg uticaja na igru. Jbg. konačno ga stigle godine. Još kad Jokara krene da pogađa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Inace, Brown (ne Braun 😄 ) me je zestoko nervirao svojom pojavom ali se pretvorio u verovatno najboljeg defanzivca Nuggetsa a ujedno igracem koji je jak kao bik na ulazu, ne plasi se nikoga. Neka upgrade verzija Torrya Craiga iz bubblea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Suterski bas jak Denver. A defanzivno su bas naterali Finiks na puno izgubljenih lopti. Sjajna sekvenca zadnja 4 minuta. Nekako mi deluje da Nuggetsi imaju mnogo vecu sirinu u napadu od Suns-a. Ne znam sta je PHX igrao celo poluvreme. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 5 minutes ago, greenenvy said: Suterski bas jak Denver. A defanzivno su bas naterali Finiks na puno izgubljenih lopti. Sjajna sekvenca zadnja 4 minuta. Nekako mi deluje da Nuggetsi imaju mnogo vecu sirinu u napadu od Suns-a. Ne znam sta je PHX igrao celo poluvreme. Dobro rotiraju na Bookeru i Durantu, jeste da su kaznjavali 2-3 propusta otvorenim sutem nakon ekstra pasa ili fantasticnim individualnim resenjima Booka i KD-a ali generalno uopste nije lose da rizikujes na Aytonu, Craigu i Shametu i konstantno igras icing, hedge i ostalo smaranje na ovim monstruoznim trpacima. Cak se Joka uopste nije toliko pogubio kao sto sam mislio da ce se pogubiti u piku. Naravno, ima tu i vremena i prostora za Finiks da promene sve ali ce sve zavisiti od njih dvojice, okreni kako hoces. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 13 minutes ago, Besni lala said: Ja cu opet da je na IL, ali i tebe jer je kvotujes! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 13 minutes ago, greenenvy said: Ne znam sta je PHX igrao celo poluvreme. To je ono o čemu sam pisao, kada je potrebno da na već posložene uloge u timu treba da dodaš Durenta, nije ni malo lako. Pritom je on je on neko ko igra isključivo 1 na 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 34 minutes ago, Ječmendo said: Gordon i MPJ fantastični! Nnaji, Bryant, čak i ''mali'' Watson ne mogu biti gori. Green-ova statistika protiv Vukova je sramotna, a vizuelni utisak još gori. Nema čovjek šta da traži na ovom nivou... Mislim da dobija prednost u odnosu na Brajanta jer ima 3p range i pre svega zbog odbrane, jer moze dosta bolje da preuzima. A ume i da se postavi za faul u napadu, bilo je nekoliko situacija u 1/4. U odnosu na Nnadzija i narocito Pejtona, glavna prednost je daleko vece iskustvo. Vidi se da Meloun nije spreman da eksperimentise, bez neke preke potrebe. Steta za traljav pocetak cetvrtine, ne treba nam da se lako vracaju u igru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Aarone, zeni me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) Ovaj Okogi da je barem pristojan suter spolja, jedini nacin na koji bi mogao da ih branis, je da se molis da ce neko promasiti. Bile su jedno 2 utakmice gde su mu ulazili sutevi, lagani blowouti. Ajde bre Jokara! Drzimo razliku, sto je bitno. Ali moracemo da smanjimo greske. Ne moze sve da upada non stop. Promasi KCP 2 otvorene, ne znam da li je promasio toliko za celu seriju protiv Minesote. Edited April 30, 2023 by Sombor Shuffle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 KCP održava Finiks u utakmici, mogao je da ih ugasi sa otvorenom trojkom za +20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 @ Jokic Isperi trojkom ono kad si spavao. Imas srece sto ja nisam vlasnik - odmah otkaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 (edited) Izgleda da je strategija Denvera da brane šuteve za 3 pre svega Bukeru, onda i Durentu, svima ostalima provociraju trojke. Računaju da će razliku napraviti sopstvenim trojkama i skokovima, i dobro im ide zasad. Fina odbrana Kristijana malopre na KD. Edited April 30, 2023 by displejnejm Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Kako ja gotivim ovog klinca Brauna... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Kakav god je kosgeter Murray, a jedan je od boljih u ligi, ovaj zadnji napad pokazuje da mu je IQ u minusu i da ce vecno tako biti. Tip igraca koji fura svoju igru vodili 20 ili gubili 20, jednostavno je u svom tunelu kako bi rekao Darko Ruso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Marej 2 puta odbija da spusti Jokicu, koji ima Ejtona sa 3 faula i malopre u mismecu sa nizim igracem. Plus onu gde dal ga nije video samog na trojci, mada ne znam kako. Super je kad mu ulaze ovi sutevi, ali kad bude masio, ima da bude hvatanja za glavu. Ovaj posed na kraju bolje da ne komentarisem. Odigrali smo prilicno slabu cetvrtinu, izuzev sto smo ispogadjali one trojke na samom startu. Tako da se moze reci da imamo srece sto jos uvek vodimo dvocifreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Teska prica ovaj Feniks. Oni kroz ovaj plej of mogu samo na teske guzove, sutevima preko ruku, mrcvarenjem u poslednjim minutima. Da razbiju nekog tesko, klupa ima 6 poena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Glup je Murray strašno! Ključna stvar za Denver ove godine nije povratak dvije zvijezde (MPJ i Jamal) već zamjena lanjske spoljne linije koju su činili blesavi Barton i fizički nedorasli Morris, Faku i Rivers sa KCP i dvojicom Braun-a. Makar mogu nešto da odbrane. Nema više simultanke CP3 od prije dvije sezone ili recimo Poole-a od lani kad je izgledao kao drugi Stef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Dzamal isporucuje...neka bude ovako "glup" uvijek. 😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Strasan potez! Samo da nas ne kostaju ovi ziceri, mogli smo vec da zakljucamo mec do sada, koliko smo ih promasili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted April 30, 2023 Share Posted April 30, 2023 Maraj, zeni me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts