bosMan_jr Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 1 hour ago, DameTime said: Ima ih koliko hoćeš. Steph, KD, Dame, Tatum, Irving... Ma da, kao što reče čovek iznad, pitanje je više bilo konstatacija nego zaista pitanje, svako ima svoje favorite. Meni nijedan od ovih nije u ravni sa PG, pogotovo ne KD i Dame. Ni Stef meni nije poezija, iako je igracki nepotrebno komentarisati ga. Irving ima ono nesto, ali lakse mu je sa svojih 188cm da ima. PG uz svu tu eleganciju je umeo da pruzi i zakucavanje za intro. Mozda je Tatum tu negde blizu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Možemo se držati toga de gustibus non est disputandum, ali ne vidim kako može PG > KD kad obojica zaplešu na terenu. I isto mislim za sve ove koje sam pobrojala. Ono što PG ima je potencijal da bude u top 3 ako ne i najbolji 2-way igrač u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ljepse je Vesiceve tiktokove nego midrange izdrkavanje predvodnika zelenih gmazova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 Uz svo mucenje ove sezone pa i prosle, falim te Boze sto ovaj sarlatan ne nosi dres Lejkersa vise. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 58 minutes ago, DameTime said: Možemo se držati toga de gustibus non est disputandum, ali ne vidim kako može PG > KD kad obojica zaplešu na terenu. I isto mislim za sve ove koje sam pobrojala. Ono što PG ima je potencijal da bude u top 3 ako ne i najbolji 2-way igrač u ligi. KD je rahitican. Spoiler Sad kad se KD prijavi na forum da se svadja sa mnom. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 55 minutes ago, MilošVB said: KD je rahitican. Reveal hidden contents Sad kad se KD prijavi na forum da se svadja sa mnom. Sad kad ja napravim account Kevin Durant 🐍, ali banovaće me kao kolegu 😅 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 9 minutes ago, DameTime said: Sad kad ja napravim account Kevin Durant 🐍, ali banovaće me kao kolegu 😅 ozbiljna shitposter forumasica bi to i uradila i poginula kano jovanka orleanka a ne ovako 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 4 minutes ago, uini said: ozbiljna shitposter forumasica bi to i uradila i poginula kano jovanka orleanka a ne ovako Ne znam kako da reagujem na to što me vidiš kao shitpost forumašicu. Moraću da revidiram svoj kompletan opus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 shitposteri su najvece blago forumashenja, ako izuzmemo zhovijalne eksperte u xy oblasti, makar u mojoj knjizi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 @uini mozes to na neki narodski jezik da prevedes jer meni to shitpost djeluje kao nesto bezvrijedno, loseg kvaliteta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 3 minutes ago, Miki28 said: @uini mozes to na neki narodski jezik da prevedes jer meni to shitpost djeluje kao nesto bezvrijedno, loseg kvaliteta? pa i jeste bezvredno u smislu trajanja, kao minut-pire ali u trentku kada se konzumira, donosi radost i veselje [kao minut-pire, kad je vruc]. 1 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 Stvarno nisam ocekivao ovakav odgovor, ovo je zlato. Nba topic>bilo koji topic😀 5 3 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Ja sam to isto shvatala kao nešto bezvredno. 😂 Ovaj topic 🫶 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Gde si Miki, sta ima ? Pozdravio te Chris Duarte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Slušao Nenada Miljenovića u EdinKole emisiji.Vidi se da zna NBA znanje, skoro ko neki na forumu.Koristio bi na topikuSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 31 minutes ago, uini said: pa i jeste bezvredno u smislu trajanja, kao minut-pire ali u trentku kada se konzumira, donosi radost i veselje [kao minut-pire, kad je vruc]. jedva cekam dan kad ce neko da trazi da se prevede pick & roll na narodski jezik jer to dosad niko nikad izgovorio nije, pa je nepoznat termin ljudima 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 11 minutes ago, delgado said: Gde si Miki, sta ima ? Pozdravio te Chris Duarte. Imas posebnu temu za ove stvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 14 minutes ago, Miki28 said: Imas posebnu temu za ove stvari. Nego, ocemo li dobiti ove Pelicanse ? Vrvtn su bez Ingrama a nama ako igra AD eto sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 (edited) 21 minutes ago, MrTwister said: jedva cekam dan kad ce neko da trazi da se prevede pick & roll na narodski jezik jer to dosad niko nikad izgovorio nije, pa je nepoznat termin ljudima 😄 chachkaj & uvij. Edited November 1, 2022 by uini 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Wow, nisam iznenadjen sto je uini jedan od retkih koji je skontao sustinu shitpostinga. Meni je u velikoj meri pomogao Slash na fb. malo me je drugacije usmerio, ali ima tu i shita i postinga. Dacu vam jedan primer akcije i reakcije. Spoiler Spoiler Shit je za Amere jedan veoma sirok pojam, ne mora nuzno ni da se negativno dozviljava. Ima tu i do nas delimicno, kada cujes negativnu rec znas da ne mozes iz toga da izvuces nesto pozitivno i tako je kako je. Nema svoje drugo znacenje. Ili kao u ovom slucaju kada se problem javi kod prevoda engleske reci na srpsku, a za taj pojam ces uglavnom da vezes negativne stvari. Kada se udubis u americke filmove i serije i ako imas fokus, mozes da skontas zasto su oni u tom trenutku to izgovorili i koje je znacenje. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 dobre sise 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 1, 2022 Share Posted November 1, 2022 Just now, gggggggg said: dobre sise Opet ti Frensis hakovao nalog ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 1, 2022 Author Share Posted November 1, 2022 Ocekivano 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts