ćušpajz Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 11 minutes ago, Miki28 said: 7? Na koju foru je on na 7 mjestu? evo, ipak nije ni vazno, ne treba mi kua mvp ladder da znam da je u 15-20 najboljih igraca lige The Next Five: 6. Kevin Durant, Brooklyn Nets (Last week’s ranking: No. 6) 7. James Harden, Philadelphia 76ers (Last week’s ranking: No. 😎 8. Domantas Sabonis, Sacramento Kings (Last week’s ranking: No. 9) 9. Julius Randle, New York Knicks (Last week’s ranking: No. 10) 10. Ja Morant, Memphis Grizzlies (Last week’s ranking: No. 7) And five more (listed alphabetically): Jaylen Brown, Boston Celtics; Stephen Curry, Golden State Warriors; Shai Gilgeous-Alexander, Oklahoma City Thunder; Kyrie Irving, Brooklyn Nets; Lauri Markkanen, Utah Jazz https://www.nba.com/news/kia-mvp-ladder-feb-3-2023-edition 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 4, 2023 Author Share Posted February 4, 2023 (edited) Taj koji je ovo sastavljao je pogodio mjesto broj 1 a lista od 6 pa na dalje je presmijesna. Harden nije ni u top 15 za pricu oko MVP. Sto se tice 15-20 najboljih igraca lige: Jokic, Janis, Luka, Embiid, Tatum, KD, Lebron, Steph, Lillard, Ja, AD, Kyrie, Jimmy, Booker, Brown, SGA, Zion, Trae, Kawhi, Mitchell, Fox i Sabonis, Markkanen, PG13. Ae da kazem da mi je tu u krugu sa Mitchellom, Foxom, Sabonisom, Markkanenom, PG13. Edited February 4, 2023 by Miki28 typo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 pogodio je one koji se tebi sviđaju a ostale promašio. valjda je u pitanju statistika x pozicija na tabeli x broj tekmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 4, 2023 Author Share Posted February 4, 2023 Kakva god da je statiatika da on bude na 7mom mjestu ispred JA a da u tih "15" ovog strucnjaka ne budu Lillard, Lebron je presmijesno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Jokic, Janis, Luka, Embiid, Tatum, KD, Lebron, Steph, Lillard, Ja, AD, Kyrie, Jimmy, Booker, Brown, SGA, Zion, Trae, Kawhi, Mitchell, Fox i Sabonis, Markkanen, OG13. Ae da kazem da mi je tu u krugu sa Mitchellom, Foxom, Sabonisom, Markkanenom, PG13. davis nema na osnovu čega da bude na listi jer više ne igra nego što igra; booker takođe. iako ga ja obožavam. zion isto. džimika i po odigranim tekmama i po učinku, jaylen brown visoko ali okej. og13 je og anunoby? rly? ... u svakom slučaju, svi koje si nabrojao su na allstaru, samo džemo nije 😟 mislim, nije kao da sam gledao taj događaj više od 7x u životu, samo kažem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 4, 2023 Author Share Posted February 4, 2023 1 minute ago, uini said: davis nema na osnovu čega da bude na listi jer više ne igra nego što igra; booker takođe. iako ga ja obožavam. zion isto. džimika i po odigranim tekmama i po učinku, jaylen brown visoko ali okej. og13 je og anunoby? rly? Anthiny Davis i sa 1 nogom je bolji igrac od Jamesa Hardena, sada u ovom trenutku. Sve ove sto sam pobrojao su u ovom trenutku bolji od njega ili u tom krugu za pojedine. PG13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 1 minute ago, Miki28 said: Anthiny Davis i sa 1 nogom je bolji igrac od Jamesa Hardena, sada u ovom trenutku. Sve ove sto sam pobrojao su u ovom trenutku bolji od njega ili u tom krugu za pojedine. PG13. ma miki, mešaš kriterijum kako ti odgovara. zna se šta su kriterijumi za mvp listu, naveo sam ih gore, iako ih i ti znaš. i karl meloun je sa jednom nogom bolji igrač od davisa, jedini problem je što ne igra več 25 godina 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 4, 2023 Author Share Posted February 4, 2023 (edited) 4 minutes ago, uini said: ma miki, mešaš kriterijum kako ti odgovara. zna se šta su kriterijumi za mvp listu, naveo sam ih gore, iako ih i ti znaš. i karl meloun je sa jednom nogom bolji igrač od davisa, jedini problem je što ne igra več 25 godina James Harden nije u top 10 za MVP pricu, ni u top 15. Ona nabrajanja igraca se odnose na tvoju konstataciju da je on top 15-20 igrac lige. Pazi sad ovo: Anthony Davis, Devin Booker, Zion Williamson odigrali 29 utakmica. James Harden 34. Ironman Edited February 4, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 od ovih koji su zapravo igrali tekme, naveo si trae younga, koji igra očajnu sezonu. džaba diskutujemo kada si ti sastavio listu omiljenih igrača a ne onih koji su u vrhu ove sezone po onome što isporučuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 4, 2023 Author Share Posted February 4, 2023 (edited) 14 minutes ago, uini said: i karl meloun je sa jednom nogom bolji igrač od davisa, jedini problem je što ne igra več 25 godina Jeste da ti je poredjenje katastrofa ali AD ili Malone zdravi u prajmu, daj mi AD uvijek. Ipak nevezano za to, sreca pa smo u 2023 godini i AD i Harden igraju i sad pa evo: Anthony Davis u 2023 godini i sa 1 nogom je bolji igrac od Hardena u 2023 godini. 9 minutes ago, uini said: od ovih koji su zapravo igrali tekme, naveo si trae younga, koji igra očajnu sezonu. džaba diskutujemo kada si ti sastavio listu omiljenih igrača a ne onih koji su u vrhu ove sezone po onome što isporučuju Eto od 25 igraca, da ti priznam Trae mada bi mi bio u toj kategoriji sa Hardenom. Edited February 4, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Nisam Miki, ali mogu da se ubacim. Jasno je da 15 kandidata za MVP =/= 15 najboljih igrača lige, ALI lista od 6. mesta nadalje jeste smešna. Razlog je taj što trpaju likove iz ekipa koje su visoko plasirane a one već imaju kandidate u top 5-6. Evo neka mi neko kaže, ko je bitniji za igru Seltiksa: Tejtum ili Braun; Netsa: KD ili Irving; za Filu: Embiid ili Harden? Pritom navedeni drugi trojac nije toliko dominantan na svojoj poziciji po statsima i ima tu kvalitetnijih igrača individualno iz drugih ekipa. Takođe u top 15 su se našli kandidati iz nižeplasiranih timova (Juta, GSW) a nema Dejma, što je travestija. Zbog ovoga sam pre neki dan i postavila ono pitanje. No, na kraju dana sve to nije preterano važno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 poredio sam sa karl maloneom samo da bih proverio koliko si se zaljubiška u davisa. davis je mogao biti najbolji igrač na svetu ali to se jebiga nije desilo i sada je igrač koji tu & tamo pokaže ko je mogao biti i to je to. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Komentari ispod tvita o Irvingovom trade requestu su blago 😂 Izgledaju kao neki hip-hop bend s početka 2000ih 😄 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 4, 2023 Author Share Posted February 4, 2023 (edited) Nisi morao da provjeravas, i ptice na grani znaju da mi je AD omiljeni igrac. Steta za zdravlje ali tako je kako je. Koliko je dobar igrac se moglo vidjeti u 20 sekundi protiv Indijane, na oba dijela terena. Edited February 4, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Evo od nas drugova iz San Franciska jedna pesma za KDja. Spoiler 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 neće durant otići sada, nije to njegov stil; a i verovatno može lakše da manevriše sa trejdom na leto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Ma znam, zezam se. I žao mi ga je što je (bio) okružen idiotima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 draymond has no regrets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 4, 2023 Author Share Posted February 4, 2023 (edited) 18 minutes ago, freethrow said: Ma znam, zezam se. I žao mi ga je što je (bio) okružen idiotima. Da, vjerujem da je sve isplanirano prije kraja sezone odnosno povrede jer te sezone nisu imali konkurenciju, i Cavsi i Rocketsi kao 2 najozbiljnija rivala su bili u padu i mislio je da ce otici sa 3 prstena, 3 peat. Mislim da se i on sad kaje zbog odlaska. Edited February 4, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Quote Dame always saw the vision. I didn't always see it. There were times when he would say: We're gonna be starting together one day, and I am like: Bro, I don't play AT ALL 😂 Volim ovaj Draymondov show jer pušta sagovornike da ispričaju sve što žele i ne prekida ih osim da postavi pitanja, koja su takođe kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 On 2/2/2023 at 8:25 AM, Brat od Korneta said: Naravno da jedva cekaju sledecu neizvesniju utakmicu da ga klupiraju a da Horford igra 36 min. Posto Vilijams treci je dobar u poslednje vreme, Horforda prebacise i na cetvorku kako bi ispunio kvotu svoje zagarantovane minutaze 31 minut prosecno ma koliko bio ubedljivo najmanje koristan igrac prve petorke ove sezone a ma koliko utakmica ove sezone Luke bio ucinkovitiji od njega za manje minuta. Pa naravno da je morao Horford da odigra svoj 31 minut ma koliko los bio i naravno da ce Kornetu dati manju minutazu nakon odlicne utakmice. Horford za 31min, 3 poena, 1-6 iz igre. Pa Branko Lazic bi u Nba dao vise od 3 poena za ovu minutazu. Vilijams treci 30min, 6 poena. Vilijams drugi 22 minuta, 0 poena. Kornet 9 minuta, 4 poena, bez promasaja. Da Bog da izgubili zeleni sve do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 47 minutes ago, DameTime said: Volim ovaj Draymondov show jer pušta sagovornike da ispričaju sve što žele i ne prekida ih osim da postavi pitanja, koja su takođe kul. Tako je i Poole mislio kada je postavio pitanje na treningu... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 Kajri je štetočina, verujem da tako misli i većina GM-ova. Mislim da jedino ima mesta u Lejkersima, jer Lebron može da ga obuzda, a i na leto verujem LA ili Kina, ukoliko ostane pri ovom 200/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted February 4, 2023 Share Posted February 4, 2023 8 minutes ago, freethrow said: Tako je i Poole mislio kada je postavio pitanje na treningu... Pa dobro, pustio ga Grin da postavi pitanje do kraja i tek onda mu je dao snaznu i preciznu repliku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts