DameTime Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 16 minutes ago, uini said: ko sam ja u kontekstu njih koji su vec poceli? Navijač Lejkersa u koži navijača NYK. Bolje odmah kaži koliko su te platili delgado i Dracarys... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8, 2023 Author Share Posted January 8, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Navijač Lejkersa u koži navijača NYK. Bolje odmah kaži koliko su te platili delgado i Dracarys... Opaaa, sad je jasnije ono pisanje vožd svako malo. Eee uini uini 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Izdao je Mela, samo vožd pa vožd. Strašno, mada ti Miki budi srećan ako vam se poveća brojčano stanje ovde 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Uini je kejdijevac, znači naš 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 (edited) kejdijevac, hardenovac, dzejlenvilijamsovac, warrenovac, naravno, melo je jovan krstitelj, religijski receno. gde je izolacija, midrange i sklonite se x dajte mi loptu, tu sam da worshipujem. Edited January 8, 2023 by uini 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 (edited) Onda Biid i DeRozan, po tom kriterijumu. Kod mene samo Mark Price, Mullin, Steve Kerr, Nash, Stockton i Steph jedini na Zemlji. Mnogi ne znaju da je Stockton nakon basketa napravio i lepu karijeru kao internista. Edited January 8, 2023 by freethrow 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 hour ago, freethrow said: Onda Biid i DeRozan, pre svih sveti luka. derozan moze, embiida ne kapiram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Ma bacam sve na sprdnju, ali da, definitivno se uklapa u izolacija, midrange i sklonite se x dajte mi loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 jedino sto ne zna da sutira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 3 hours ago, Snjofko said: Pa kad je realnija jer je bliži Jokić Lebronu nego Lebron Džordanu. Jokic ima uskoro 28 godina i nema nijedno veliko finale. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 2 minutes ago, Dracarys said: Jokic ima uskoro 28 godina i nema nijedno veliko finale. nema ni lebron; od 1999e smo u matrixu, sve ovo sto gledamo sada je izmisljeno: https://www.google.com/amp/s/www.theringer.com/platform/amp/movies/2017/8/11/16135186/pitbull-cypher-the-matrix-theory 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 14 hours ago, DameTime said: Treba nam rezervni centar kao 'lebac, ali nema od toga ništa. Mnogima treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 14 hours ago, DameTime said: Treba nam rezervni centar kao 'lebac, ali nema od toga ništa. Bojim se da će nama uskoro trebati i prvi centar 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 8 minutes ago, Milos 3.14 said: Mnogima treba Pa kako da ti rečem, mene je briga za nas. 😄 3 minutes ago, bodo said: Bojim se da će nama uskoro trebati i prvi centar 😁 Nudila sam već jednom, dajte Ejtona za Nurka, eo ruka 😉 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Prvo kontenderi da se namire, pa onda ostala boranija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 ayton nije kriv. moze u knickse, ljubicemo mu skute kao da je ewing. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 minute ago, uini said: ayton nije kriv. moze u knickse, ljubicemo mu skute kao da je ewing. A sta nudite zauzvrat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 11 minutes ago, bodo said: Bojim se da će nama uskoro trebati i prvi centar 😁 Nudimo Korneta 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 minute ago, stefan81888 said: Nudimo Korneta VI ste i ovako prejaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 7 minutes ago, Milos 3.14 said: Prvo kontenderi da se namire, pa onda ostala boranija Prvi se namiri onaj ko najpametnije reaguje. 2 minutes ago, stefan81888 said: Nudimo Korneta Ako ga @Brat od Korneta ponudi GM-u Sansa, možda i dobijete Ejtona. On mu diže cenu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 minute ago, bodo said: A sta nudite zauzvrat? imamo svasta; obilje prvih pikova, bilo koga osim grimesa [moze i rj barrett ali vama srecom ne treba]. pikovi koji su samodovoljni, quickley, toppin, mitch lob, hartenstein, fournier, reddish - imamo sve pozicijevi pikove!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 4 minutes ago, uini said: imamo svasta; obilje prvih pikova, bilo koga osim grimesa [moze i rj barrett ali vama srecom ne treba]. pikovi koji su samodovoljni, quickley, toppin, mitch lob, hartenstein, fournier, reddish - imamo sve pozicijevi pikove!! Reko @SteveFrancis#3a kako čitam i na našim stranicama spominje se Trejo. A opet sve su to samo glasine mada ja imam feeling da će Aytona trejdovati do deadlinea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 1 minute ago, bodo said: Reko @SteveFrancis#3a kako čitam i na našim stranicama spominje se Trejo. A opet sve su to samo glasine mada ja imam feeling da će Aytona trejdovati do deadlinea knicksi imaju svakako više od sunsa ja bih na vašem mestu tražio john collinsa a ne treja, ako se već ložite na opcije hawksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 (edited) 3 minutes ago, uini said: knicksi imaju svakako više od sunsa ja bih na vašem mestu tražio john collinsa a ne treja, ako se već ložite na opcije hawksa. Mislim da su se naši izjasnili da ne žele Collinsa zbog dužine ugovora. Kuzma je u prvom planu. Tesko da će sta korisno dobiti za Crowdera Edited January 8, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Ne vidim ni ja šta će im Trae ako daju Ejtona, ali s druge strane ne vidim ni kako bi im Jovan Krstitelj bio bolja opcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts