gggggggg Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 williamson nezaustavljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ne znam da li se to samo meni čini, ali mislim da je Bridžis malo napredovao napadački. Nije mu više bauk prebacivati preko 20 poena u lepim procentima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Zion mi je najbliži nadimku "Baby Shaq" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 ovo mora biti faul u napadu paula 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 1 minute ago, propolis said: Zion mi je najbliži nadimku "Baby Shaq" vise je barkley koji ide uglavnom u jednu stranu. stvarno je tezak za cuvanje, mada ni sunsi nemaju idealnog igraca za to, ayton ga je cuvao dok ga nisu izbacili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 1 minute ago, gggggggg said: ovo mora biti faul u napadu paula I jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ovako je James protiv Reala dobio 3 plus 1 na prošloj tekmi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Pelsi su mozda i najsira ekipa. Evo sada im Naji resava u OTu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 1 minute ago, uini said: vise je barkley koji ide uglavnom u jednu stranu. stvarno je tezak za cuvanje, mada ni sunsi nemaju idealnog igraca za to, ayton ga je cuvao dok ga nisu izbacili. Neverovatno je brz za fizičku konstituciju. 2 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Pelsi su mozda i najsira ekipa. Evo sada im Naji resava u OTu. Da,da Alvarado koji napunio Denver igrao par minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Ovi Pelikani bas resili da siluju SunKingse ove sezone? Koliko su ih ovaj put pokrali?😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 (edited) Sad navijanje da Rus veže drugi TD u sezoni za kategoriju u fantaziju🙂🙂 Edited December 11, 2022 by propolis TD za pobedu u kolu 💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 11 minutes ago, uini said: vise je barkley koji ide uglavnom u jednu stranu. stvarno je tezak za cuvanje, mada ni sunsi nemaju idealnog igraca za to, ayton ga je cuvao dok ga nisu izbacili. A ja se jos pitam zasto je Ejton igrao samo 33 min... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 16 minutes ago, gggggggg said: ovo mora biti faul u napadu paula izgleda da nisi nikad igrao kosarku jer bi znao da svaki fadeaway jumper rezultira nogu napred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Pelsi su krcati krilima, još im fale Ingram i Herb Jones. Sunsi su se dobro držali ali imam neki utisak kao da im fali pola tima a ne samo Booker i Cam Johnson, Craig nije za više od 10ak minuta po meču. Paul skroman, godine čine svoje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 1 minute ago, Chaos Is Me said: Pelsi su krcati krilima, još im fale Ingram i Herb Jones. Sunsi su se dobro držali ali imam neki utisak kao da im fali pola tima a ne samo Booker i Cam Johnson, Craig nije za više od 10ak minuta po meču. Paul skroman, godine čine svoje. Hahahahah, kakva slucajnost. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Odlicni Pelikani u odbrani, preuzmaju bez problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Pelsi su krcati krilima, još im fale Ingram i Herb Jones. Sunsi su se dobro držali ali imam neki utisak kao da im fali pola tima a ne samo Booker i Cam Johnson, Craig nije za više od 10ak minuta po meču. Paul skroman, godine čine svoje. Pa fali im i Krauder, a i post-Kardashian Paul nije isti igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 Crowdera ne računam jer je on jasno rekao da više neće igrati za Sunse. Što se Ziona tiče, dosta lak za čitanje ali dosta zajeban za branjenje i kad znaš gde će. Drugačiji morfološki ali to je ipak neki Giannis ball, dok je atletika elitna prolaziće, posle toga slabo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 11, 2022 Share Posted December 11, 2022 James kao u najboljim danima protiv nejači iz Detroita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Jak Bron, fali mu nekih 800+ poena za rekord, mislim da najverovatnije početkom marta pada rekord Džabara, ako ne bude propuštao utakmice, možda to bude i u februaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 12, 2022 Author Share Posted December 12, 2022 5 minutes ago, Dracarys said: Jak Bron, fali mu nekih 800+ poena za rekord, mislim da najverovatnije početkom marta pada rekord Džabara, ako ne bude propuštao utakmice, možda to bude i u februaru. Cestitke 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 1 hour ago, stoudemire said: izgleda da nisi nikad igrao kosarku jer bi znao da svaki fadeaway jumper rezultira nogu napred. nisam nikada. i ne samo to, nego sam i danas prvi put pogledao kosarkasku utakmicu. a i ovaj sudija koji je preinacio odluku je verovatno prvi put sudio. svi su u krivu osim nepristrasnih navijaca sunsa 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 1 hour ago, gggggggg said: nisam nikada. i ne samo to, nego sam i danas prvi put pogledao kosarkasku utakmicu. a i ovaj sudija koji je preinacio odluku je verovatno prvi put sudio. svi su u krivu osim nepristrasnih navijaca sunsa Kakvi su ti utisci o sportu generalno ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 17 minutes ago, delgado said: Kakvi su ti utisci o sportu generalno ? nije lose mada mi je malo bezveze sto je lopta jednobojna. btw tu nema ofsajda? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 (edited) Neeeeeeeeeeeeee Pa Bogi zašto bre??????????? Jbte - pa sam je dobio tekmu I na kraju .... Bole me oči bre... Edited December 12, 2022 by Besni lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts