Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

3 minutes ago, displejnejm said:

Oklen se pojavi ovaj Obi-Van Kenobi? :classic_biggrin:

 

pričali smo kaos i ja kako je jednosmeran lik, zna da kuca i šutne spotup tricu ali zapravo mnogo bolje leži knicksima od randlea. julije 28 minuta bi bilo potaman a ne 38

Edited by uini
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kakva je grehota što je najbolja publika u NBA (uz Sac) poslednju titulu videla pre ravno pola veka. Uz sve resurse najvećeg grada u SAD, primamljivost franšize/grada potencijalnim igračima, ne mogu da shvatim kako nisu konstantno pri vrhu. @uini, jel beše trenutno važi da je sve zbog nesposobnog vlasnika koji se meša u dovođenje igrača itd.? Ali opet, 50 godina je prošlo, vlasnici se menjaju, umiru čak... Prokletstvo it iz.

Link to comment
Share on other sites

Ma da, skloni smo mi ovde brzom zakljucivanju o celoj utakmici, celoj seriji, a neretko i o celoj necijoj karijeri na osnovu pola prve cetvrtine.

 

Bice ovo zanimljiva serija, dosta cvrsta i sa dosta specijala i taktike, nesto manje trcanja i pucanja. Igra podseca malo na Evroligu 2.0. 
Brunson mi je neverovatan sa ovom smesnom gradjom, a fantasticnim resenjima u napadu. Defanzivno je minus ali jbga. 
Mitch izgleda kao otac ostalim igracima, bas im mnogo znaci.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Don Dusko said:

Zilav je Heat.

 

ma jasno. ljudi bez šuta za 3, mitch lob ih uglavnom isterao iz reketa ali ne posustaju i eto ih u egal tekmi. nije čudo da su dobili buckse, malo ti padne koncentracija i oni to iskoriste.

usput se uopšte ne tangiraju kada im ne ide.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Majami igra neuporedivo progresivniju i moderniju košarku od Niksa. Bolja su ekipa i u ovom sastavu. Baš bih se iznenadio da ne prođu rutinski. 

 

Ovi Niksi su dobri fizički, borbeni i imaju neki identitet pod palicom pingvina iz Betmena, ali su baš teški za gledanje. Zlobnici će reći da ođe ima dosta krševa i precijenjenih likova.

Edited by Kvaratskhelia
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...