ćušpajz Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 raziđite se sad da gledam knickse na miru 😐 4 3 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Ubi me onaj matori komentator na CBS/u ... Starac Fočo od stotinu ljeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Jokic je definitivno previse pasivan igrac za status i kvalitet koji posjeduje. Steph je jedno vrijeme imao slican problem. Lijepo je stvarno sto on igra savrsenu timsku kosarku i sto je nesebican al All Time Great igrac kakav Jokic vec sad jeste treba puno cesce uzimati loptu u svoje ruke, pogotovo kad ima direktan duel protiv drugog superstara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 4 minutes ago, gggggggg said: mislim da ste se vise iznervirali nego jokic zbog ove utakmice. stoji da jokica zabole, ali i da je ovo solidan reality check za denver, ali i statement poraz za jokicev status mislim koliko god ti imao (a zašto bi) rekreativan pristup kao Denver, zašto bi toliko glupih poteza napravio da od +15 dođeš do -10 i da pritom izgledaš kao neorganizovana tupava grupa građana. koliko su dugo zajedno i koliki potencijal imaju, treba da izgledaju kao mašina, koja nekad sporije melje, a ne kao džingl za shaqtin a fool 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 11 minutes ago, uini said: raziđite se sad da gledam knickse na miru 😐 Ne postoji mir dok Knicksi igraju 😛😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Greota da se ovaj potez ne stavi na topiku. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Jokic, empty stats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Just now, Dracarys said: Jokic, empty stats Људи, ставите кућу и бубреге да Денвер узима титулу! 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 20 minutes ago, Dracarys said: Jokic, empty stats Who say's: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 33 minutes ago, Zvezdinho said: Greota da se ovaj potez ne stavi na topiku. Šta da je par sekundi do kraja, igrač ostaje u korneru sam, diže se na šut.. kad bam, blokada sa leđa od igrača u trenerci sa klupe. Jedno bacanje i lopta sa strane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 I Dok Rivers izdominirao drugo poluvreme da budem iskren. Takera na Jokića, Haris na krilo, Embid na centru, visoka petorka, zatvoren reket i igra kroz Jokića koji se mučio da primi loptu. I zonu su igrali. Jokić jedna od onih tekmi kakve ima povremeno kada je dosta pasivan iz ko zna kog razloga. Od Bounsa, Zeka i Grina ne treba očekivati ništa dok se ne reše priče oko trejda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Stvarno se preveliki znacaj pridaje ovoj tekmi 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Bravo za Nikse ne predaju se iako Netsi prangijaju preko 50 posto za tri. Na svaki šut za tri Niksi odgovaraju igrom na niskom postu sa Beretom i za sada fino ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Nebitna tekma. Phila je u dobroj formi, imaju 7 pobeda u nizu. Životinjska partija Embiida zaista, ali on ima rašta da igra, baš je bio napaljen. Ne sumnjam da će Jokić biti pravi kad bude bitno al sve manje imam vere u Murraya i Portera (iako je on solidno odigrao). Kladili su se na Bonesa kao 6th man gunnera pa nek žive sa tim. Toby Harris je odigrao odličan meč iz trećeg plana a nije baš poznat po mudatim partijama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 (edited) 1 hour ago, medobrundo said: stoji da jokica zabole, ali i da je ovo solidan reality check za denver, ali i statement poraz za jokicev status mislim koliko god ti imao (a zašto bi) rekreativan pristup kao Denver, zašto bi toliko glupih poteza napravio da od +15 dođeš do -10 i da pritom izgledaš kao neorganizovana tupava grupa građana. koliko su dugo zajedno i koliki potencijal imaju, treba da izgledaju kao mašina, koja nekad sporije melje, a ne kao džingl za shaqtin a fool Zaboravice na ovu utakmicu do sutra, samo jedna u nizu u sezoni i to van konferencijska . Nije da su ih ovi skroz zgazili , Denver je vecim delom vodio a utakmicu su igrali u gostima. Nije Filadelfija pokazala da je toliko bolji tim od Denvera, ako nista tu su negde. Embiid je dobio bitku a rat je dugacak, ko ziv ko mrtav do kraja istog. Jokic nije mogao da zaustavi Embiida u odbrani ali mogao je da mu parira u napadu ali je sam sebe zaustavio svojom pasivnoscu, ne znam zasto sam sebe tako koci , barem je u plej of-u konstantan, to je najvaznije. Edited January 29, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Ne vredi Netsi pune trojkama i evo je 19ta na 7 minuta do kraja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 28 minutes ago, Chaos Is Me said: Nebitna tekma. Phila je u dobroj formi, imaju 7 pobeda u nizu. Životinjska partija Embiida zaista, ali on ima rašta da igra, baš je bio napaljen. Ne sumnjam da će Jokić biti pravi kad bude bitno al sve manje imam vere u Murraya i Portera (iako je on solidno odigrao). Kladili su se na Bonesa kao 6th man gunnera pa nek žive sa tim. Toby Harris je odigrao odličan meč iz trećeg plana a nije baš poznat po mudatim partijama. Niang je imao dobru rolu, pogadajo je trojke kada je bilo najpotrebnije a cesto to radi za Filadelfiju. I dok je igrao u Juti znao je cesto da se usere Denveru u zivot. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Generalno random tekma regularne sezone. Ali jel ovo prvi put Tucker na Jokicu? Valjda su svi do sada upoznati sa starom veprinom ali Jokic se bas zbunio, kao da se povukao iz reketa posle prvih par duela i posto prilicno pasivan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 naz ried uzima max na leto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 (edited) Bio je cesto na Jokicu dok je igrao u Hjustonu i u Milvokiju , resavao je on njega lako u proslosti. Mogli su da odigraju pick and roll sa Jokicem , da ide na floter ili da sutira , ne mora da bude samo zidanje. Jokic je odigrao veliki broj utakmice ove sezone gde je totalno bio nezaintersesovan da sutira na kos. Takva je bila i ova utakmica, dopustio je anarhiju u trecoj cetvrtini , onda se na kraju prikljucio i pokusao da sili tim guzenjem u reketu protiv Tucker-a, kada su pogubili konce na utakmici, i doslo je do gubljenja lopti, dok je ovaj nervozno pokusavao da poenterira preko njega. Edited January 29, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 brogdon cuva davisa vec nekoliko minuta i ne mogu nikako dodati loptu davisu dole. troy brown zavrsava napade umesto da james preuzme odgovornost... westbrook klupiran. usput i sudije jebuckaju lakerse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 potez karijere beverleya Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Oruzana pljacka u korist zelene kriminalne organizacije se nastavlja 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 (edited) Uh kako mi milo kad krcnemo Fakerse ☺️ Ne krcnusmo ih jos, ali bice za par minuta Edited January 29, 2023 by greenenvy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 james popizdeo. ovoliko nije popizdio ni kada je smith imao pomracenje uma 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts