propolis Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 27 minutes ago, Green23 said: Svi od reda Najveća greške File je što je prvog pika dala za Hardena na jednu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 1 minute ago, propolis said: Najveća greške File je što je prvog pika dala za Hardena na jednu sezonu. Pa kako na jednu sezonu? Odigrao deo sezone za njih, i potpisao na još dve sa debelim popustom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 (edited) 12 minutes ago, Green23 said: Pa kako na jednu sezonu? Odigrao deo sezone za njih, i potpisao na još dve sa debelim popustom. Pišu da će Harden u Hjuston pa ako se to desi onda ispade jedna prava sezona. Edited January 27, 2023 by propolis Ako ostane ceo ugovor onda su fino prošli IMO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 4 minutes ago, propolis said: Pišu da će Harden u Hjuston pa ako se to desi onda ispade jedna prava sezona. Mislim da je to demantovano od strane Hjustona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 27, 2023 Author Share Posted January 27, 2023 4 minutes ago, propolis said: Pišu da će Harden u Hjuston pa ako se to desi onda ispade jedna prava sezona. Ne vjerujem da se vraca u Hjuston, potpisace sa Filom duzi ugovor i naplatiti ovaj popust koji im je dao a koji uopste nije mali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 11 minutes ago, Miki28 said: Ne vjerujem da se vraca u Hjuston, potpisace sa Filom duzi ugovor i naplatiti ovaj popust koji im je dao a koji uopste nije mali. Meni su nezamislive te cifre tako da mi i taj popust ništa ne znači 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 44 minutes ago, propolis said: Meni su nezamislive te cifre tako da mi i taj popust ništa ne znači 🙂 znači 76ersima da sastave ekipu. kao što je značio i majemiju popust od boša i vejda, verovatno i brondže. ta priča sa hjustonom je nelogična, zašto bi hjustonu trebao harden u poznim igračkim godinama & obrnuto? hjuston i detroit su verovatno dve ekipe koje su najdalje od pravljenja takmičarskom sastava (pri čemu ja ne vidim ništa loše u toj situaciji, samo je činjenica) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Voleo bih da vidim Bogija u nekoj ekipi koja ima ambicije iznad 7. mesta istoka 🙂 Tipa vođa 2nd unita u nekom Phoenixu: http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=2ecm87sr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 27, 2023 Author Share Posted January 27, 2023 9 hours ago, Bogoljub Gagic said: Колика је озбиљност Дончићеве повреде зна ли се шта? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 3 hours ago, Marvin said: Voleo bih da vidim Bogija u nekoj ekipi koja ima ambicije iznad 7. mesta istoka 🙂 Tipa vođa 2nd unita u nekom Phoenixu: http://www.espn.com/nba/tradeMachine?tradeId=2ecm87sr Drugar, ti ne pratis nesto mnogo nba ove sezone. 😜 Phoenix je losiji od Atlante, imaju losiji skor i raspadaju se. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 3 minutes ago, mr clutch said: Drugar, ti ne pratis nesto mnogo nba ove sezone. 😜 Phoenix je losiji od Atlante, imaju losiji skor i raspadaju se. Pa dobro, poprilicno vece sanse ima Finiks nego Atlanta da se vozdigne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 da, kao feniks iz pepela 😕 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 U vakuumu crne rupe, sa novim valsnikom, novim GM-om, novim trenerom i jos 1 superstarom uz dedlajn mi smo osetno bolja ekipa od Atlante 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 Frensis po drugi put na ovoj temi optimista. Ne sluti na dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: U vakuumu crne rupe, sa novim valsnikom, novim GM-om, novim trenerom i jos 1 superstarom uz dedlajn mi smo osetno bolja ekipa od Atlante Ne verujem da dovodite novog trenera. Novi GM da, jos 1 superstar... maybe? Ali novog trenera tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 (edited) Odjednom frka kad igra Klej, a nema Kawhija i Ekipe. Ništa box and one? Dobro. Edited January 28, 2023 by freethrow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 28, 2023 Author Share Posted January 28, 2023 12 minutes ago, freethrow said: Odjednom frka kad igra Klej, a nema Kawhija i Ekipe. Ništa box and one? Dobro. Donte DiVincenzo💪 koliko bolje djelujete sa njim na terenu umesto Poole-a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 ima tu mesta za sve. po meni divicenzo moze biti i znacajniji faktor od gerija ii pejtona, iako razlicitog tipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Jel se vraca somborski bucko da u idealnom terminu za Srbiju pokaze onom Embidu ko je Ol star starter i MVP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 mislim da ce dzejms dzemo voli dzem harden imati vise asistencija od jokica 😕 Jokic (hamstring) is probable for Saturday's game against Philadelphia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Od kada ja pričam da je Donte suho zlato... Petorke sa Dontetom su najefikasnije, dečko pegla odbranu, ide glavom tamo gde Najdoski ne bi nogom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 Da li je Hartenstein nedostajuća karika? Ili je neko poput Portisa? Hm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 28, 2023 Share Posted January 28, 2023 (edited) ne znam ko je "neko poput portisa", jasno je da bucksi originalnog bobija nece dati. hartenstein je pametan igrac koji se nije snasao kod thibsa ali nema nista od njegovog trejda, posto ce mitch lob biti duze odsutan. Edited January 28, 2023 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts