Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zaista neobjašnjivo, mada ne mogu poreći da je Lazarević sladak. Mana mu je što smo isto godište. Tolike godine gledam Bogdanovića i nikako da sanjam da se za njega udajem... Izgleda da sve pogrešno manifestujem.

Posted
42 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Pa bar da si sanjala da se udajes za Papija, to bih razumeo...

Pazi, ja kapiram da more da bude nesto u njemu, jer vidjam da svuda po netu hvale coveka, ali meni je on stvarno nista spec i uopste ne razumem hajp oko njegove estetike. Na nekim slikama cak cak odise nekim daskom pancevackog mosta, sto mi je uber fashion no-no.

Mogu da navedem pun kufer kosarkasa koji mi izgledaju lepse.

• Like 1
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Duško je veliki kouč, ali to što je izjavio za Petruševa (btw da bi primirio situaciju, iako dečko igra odlično da ne oseti pritisak i da ne "poleti") ne može da se primeni na svaku situaciju.

Dusko nije demagog to smo do sada ustanovili. Vidi se da on to zaista misli. Uostalom imao je Petrusev bas dosta defanzivnih propusta i Ivanovic je tokom cele utakmice najvise na njega pizdeo.

Inace pre neki dan si napisala mali Avramovic a on stariji od tebe, kome covek sad da veruje... 🙂

Posted (edited)

18 minutes ago, Brat od Korneta said:

Inace pre neki dan si napisala mali Avramovic a on stariji od tebe, kome covek sad da veruje... 🙂

Ako si video to, onda si video i šta sam napisala nakon toga.

Edited by DameTime
Posted

Velika pobeda kapitena Igi Popa. Pokazuje da je mnogo bolji od Haslema, a samim tim i da smo kao franšiza svetlosnim godinama ispred Majamija. Tuga mi je da gledam Kouča Popa u tenku.

• Like 3
  • WOW 1
Posted
5 minutes ago, Miki28 said:

Stat whore. Kad naleti na tvrdo u PO nema ga nidje. 

Nije jedini igrač za kog se to može reći i to ne znači da mu se može osporiti ovako brutalna all around partija.

• Like 2
Posted

Najuzbudljiviji dio sa tog meca👍

@delgado tacno bi mogli u Los Angeles Memorial Coliseum da organizujemo poslednji mec Lebrona, bar da taj rekord nesto znaci. Odje igraju sampioni koji ne znaju dje biju protiv tank ekipe koja bi muku mucila i u EL a ne u NBA.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...