Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, uini said:

ko sam ja u kontekstu njih koji su vec poceli?

Navijač Lejkersa u koži navijača NYK. Bolje odmah kaži koliko su te platili delgado i Dracarys...

• Thanks 2
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Navijač Lejkersa u koži navijača NYK. Bolje odmah kaži koliko su te platili delgado i Dracarys...

Opaaa, sad je jasnije ono pisanje vožd svako malo. Eee uini uini

• Ha-ha 4
Posted (edited)

kejdijevac, hardenovac, dzejlenvilijamsovac, warrenovac, naravno, melo je jovan krstitelj, religijski receno. gde je izolacija, midrange i sklonite se x dajte mi loptu, tu sam da worshipujem.

Edited by uini
  • Like 3
  • Love 2
Posted (edited)

Onda Biid i DeRozan, po tom kriterijumu. Kod mene samo Mark Price, Mullin, Steve Kerr, Nash, Stockton i Steph jedini na Zemlji.

Mnogi ne znaju da je Stockton nakon basketa napravio i lepu karijeru kao internista.

Edited by freethrow
  • Like 2
Posted
3 hours ago, Snjofko said:

Pa kad je realnija jer je bliži Jokić Lebronu nego Lebron Džordanu.

Jokic ima uskoro 28 godina i nema nijedno veliko finale.

• Like 1
Posted
14 hours ago, DameTime said:

Treba nam rezervni centar kao 'lebac, ali nema od toga ništa. 

Bojim se da će nama uskoro trebati i prvi centar 😁

• Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted
8 minutes ago, Milos 3.14 said:

Mnogima treba

Pa kako da ti rečem, mene je briga za nas. 😄

3 minutes ago, bodo said:

Bojim se da će nama uskoro trebati i prvi centar 😁

Nudila sam već jednom, dajte Ejtona za Nurka, eo ruka 😉 😛 

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, uini said:

ayton nije kriv. moze u knickse, ljubicemo mu skute kao da je ewing.

A sta nudite zauzvrat? 

Posted
7 minutes ago, Milos 3.14 said:

Prvo kontenderi da se namire, pa onda ostala boranija 

Prvi se namiri onaj ko najpametnije reaguje. 

2 minutes ago, stefan81888 said:

Nudimo Korneta 

Ako ga @Brat od Korneta ponudi GM-u Sansa, možda i dobijete Ejtona. On mu diže cenu 😄

• Like 1
Posted
1 minute ago, bodo said:

A sta nudite zauzvrat? 

imamo svasta; obilje prvih pikova, bilo koga osim grimesa [moze i rj barrett ali vama srecom ne treba].

pikovi koji su samodovoljni, quickley, toppin, mitch lob, hartenstein, fournier, reddish - imamo sve pozicijevi pikove!!

• Like 1
Posted
4 minutes ago, uini said:

imamo svasta; obilje prvih pikova, bilo koga osim grimesa [moze i rj barrett ali vama srecom ne treba].

pikovi koji su samodovoljni, quickley, toppin, mitch lob, hartenstein, fournier, reddish - imamo sve pozicijevi pikove!!

Reko @SteveFrancis#3a kako čitam i na našim stranicama spominje se Trejo. A opet sve su to samo glasine mada ja imam feeling da će Aytona trejdovati do deadlinea

Posted
1 minute ago, bodo said:

Reko @SteveFrancis#3a kako čitam i na našim stranicama spominje se Trejo. A opet sve su to samo glasine mada ja imam feeling da će Aytona trejdovati do deadlinea

knicksi imaju svakako više od sunsa

ja bih na vašem mestu tražio john collinsa a ne treja, ako se već ložite na opcije hawksa.

Posted (edited)
3 minutes ago, uini said:

knicksi imaju svakako više od sunsa

ja bih na vašem mestu tražio john collinsa a ne treja, ako se već ložite na opcije hawksa.

Mislim da su se naši izjasnili da ne žele Collinsa zbog dužine ugovora. Kuzma je u prvom planu. Tesko da će sta korisno dobiti za Crowdera 

Edited by bodo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...