Skyglider Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 LOL 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 Duvajte ga Mavsi, uzeli ste Dantea, sad bi i Papija 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 2 hours ago, uini said: kakve veze imaju oubre i thybulle? mozda frizura ne razumem sta ne razumes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 14 minutes ago, gggggggg said: ne razumem sta ne razumes ne razumem zasto bi jurili oubrea ako su hteli thybullea. vrlo razliciti igraci, pa eto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 2 hours ago, Skyglider said: LOL Ispada da je u pitanju cak head of security Spurs-a, a ne privatno obezbedjenje Wembanyame. Naravno, u ovom slucaju ce taj lik zasluzeno najebati, ali bas me zanima sta bi se desilo da je neka obicna zena bila u pitanju. Samo Saul Goodman Ameriku spasava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 18 minutes ago, uini said: ne razumem zasto bi jurili oubrea ako su hteli thybullea. vrlo razliciti igraci, pa eto pa kakve veze ima sto su razliciti igraci, treba im neki igrac na krilu koji moze defendovati. a bice jos korisniji ako nema mnogo loptu u rukama, sto bi valjda trebalo da bude slucaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 28 minutes ago, uini said: ne razumem zasto bi jurili oubrea ako su hteli thybullea. vrlo razliciti igraci, pa eto "Daj sta das". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 6, 2023 Author Share Posted July 6, 2023 Spoiler @alpaka Bereta Sida Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 15 minutes ago, Miki28 said: Hide contents @alpaka Bereta Sida MVP Mundobasketa incoming 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 6, 2023 Share Posted July 6, 2023 4 hours ago, Horium said: ali bas me zanima sta bi se desilo da je neka obicna zena bila u pitanju. Verovatno ništa. A i Britney Spears, kog se đavola gura gde ne treba, do juče nije znala da Wembanyama postoji u košarku se razume ko i u nuklearnu fiziku i sad kao stalo joj baš bilo da ima fotku sa njim LOL Evo šta Wemby kaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 7, 2023 Author Share Posted July 7, 2023 Oce Dwight na konto Jokica da se vrati u ligu😀 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 1 hour ago, Miki28 said: Oce Dwight na konto Jokica da se vrati u ligu😀 Bio i ostao ... kako da kažem, ne toliko pametan. Zato i nije ispunio sav svoj potencijal. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Ja mislim da je on ispunio sav potencijal, jednostavno je bio previše tehnički limitiran, prevelika cepanica. Pa i pored toga, prime Dwight (Orlando verzija, dok se manje više skroz držao košarke i dok nije počeo da pokazuje kakav je pajac) mi je najbolja verzija tog tipa igrača, tzv. mitske zveri. Ipak, poređenje sa Jokićem je nemoguće jer su skroz različiti igrači u pitanju iako su igrali na istoj poziciji. Ono što se pokazalo u praksi je da mitska zver ne može da uzme prsten kao prvi igrač ekipe tj. mora da ima još nešto npr kao Janis koji je još dodatna mutacija mitske zveri koja zna da dribla i da dodaje, ali on je kategorija za sebe. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 15 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja mislim da je on ispunio sav potencijal, jednostavno je bio previše tehnički limitiran, prevelika cepanica. Ne znam, nemam utisak da je vredno radio tokom off-season da popravi nedostatke u svojoj igri. Radom se nadograđuje nedostatak talenta. A možda jeste radio ali ne pametno. Šta ga znam. U svakom slučaju, nikad mi je nije davao utisak bistrog momka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Radio je on i sa Hakeemom godinama i svašta nešto pokušavao, jednostavno postoje limiti talenta. U suprotnom bi se svi igrači unapređivali i svi bi bili superstarovi. Dwight je po osećaju u rukama neki Gobert nivo, može da vežba do prekosutra, ne može dobiti Jokićeve ruke i osećaj za loptu. Ali i takav je bio baš zver u prajmu i, kao što rekoh, najbolja verzija takvog tipa igrača. Njega je prelazak u Lejkerse ubio u pojam, očito nije karakterom i glavom bio taj kapacitet da sve to izdrži. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ipak, poređenje sa Jokićem je nemoguće jer su skroz različiti igrači u pitanju iako su igrali na istoj poziciji. Slažem se sa tobom, osim ovog dela. Mislim da je okej porediti ih i da je prajm Jokić >>> prajm Dvajt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 moze dvajtelo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 Bravo za Kejosa, sazeto obuhvaceno sve sto se tice Dwighta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 5 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 5 hours ago, Darko said: Bio i ostao ... kako da kažem, ne toliko pametan. Zato i nije ispunio sav svoj potencijal. Nek mu neko prosledi Danilovicev broj. Imali bi strasne price da ispricaju za drustvo u kafanici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 (edited) dobar posao atlante sa potpisom murraya. ne toliko skup i imaju odlicno back-up resenje ako kojim slucajem odluce da trejduju younga. a usput su se postedeli nerviranja na fa sledeceg leta kada bi bio ufa. usput, cleveland vec polako pocinje da se preznojava zbog mitchella. Edited July 7, 2023 by gggggggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Bravo za Kejosa, sazeto obuhvaceno sve sto se tice Dwighta Ne slazem se jedino sa "najbolja verzija tog tipa igraca". To je definitvno bio Sek, kojeg je verovatno smetnuo s'uma u trenutku pisanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 7 minutes ago, Sombor Shuffle said: Ne slazem se jedino sa "najbolja verzija tog tipa igraca". To je definitvno bio Sek, kojeg je verovatno smetnuo s'uma u trenutku pisanja. Sek nije taj tip igraca, Sek je imao ledjnu tehniku i dobre post moves 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 33 minutes ago, gggggggg said: dobar posao atlante sa potpisom murraya. ne toliko skup i imaju odlicno back-up resenje ako kojim slucajem odluce da trejduju younga. a usput su se postedeli nerviranja na fa sledeceg leta kada bi bio ufa. usput, cleveland vec polako pocinje da se preznojava zbog mitchella. atlanta je ove sezone igrala "malo ti, malo ja" sa njima dvojicom, gde murray prevashodno gleda da zavrsi sam a trajche se onda uznemiri pa i on manje gleda saigrace u odnosu na prosle sezone [iako je za murraya i takav medzik dzonson u teli midzeta]. meni se ne svidja njihov kombo, ako ce da trejduju younga, mozda je okej; da potpisu kapitulaciju na pick swap luka-trejo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 7, 2023 Share Posted July 7, 2023 2 minutes ago, bosMan_jr said: Sek nije taj tip igraca, Sek je imao ledjnu tehniku i dobre post moves Ne samo to, Shaq je baš kategorija za sebe. Većina mitskih zveri i nije previše snažno nego se više oslanjaju na atletičnost. Dwight je bio jak ali moglo je da se igra leđima protiv njega. A čak je i Shaq imao soft touch u odnosu na Dwighta i slične. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts