uncletima Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Dva, redneka i cista ljubav! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Nije fer desnom, pa onda da proba levom da igra. 3 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Nadam se da Jokićev fan klub spava jer je na protestu, a ne iz nekih drugih razloga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Dobro je pa Jeferson nije nazvao Vladu Đurovića da mu objasni kako se čuva džokej 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Nisam video da je neko kačio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Kole ko Alan Harper. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted June 3, 2023 Share Posted June 3, 2023 Koja katastrofa od termina nedelja na ponedeljak. Znaju li oni da se u Srbiji radi u ponedeljak ujutru. Tek sad gledam G1. Adebajo ceo zivot na ivici koraka. Lazarevic bi se postideo onoga sto je Strus odigrao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 jbt ja sam mislio da je tekma nocasne mogu da spavam i taman rekoh da premotam i odgledam na miru dok cudovista ne ustanupola sata sam vrteo arene napred nazad dok nisam skontao da je termin ned na pon 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 I, ja sam, za promenu, skoknuo do sutra, umesto juce. Za vas koji se kladite, ili zelite suspens, nije sledeci spojler... Spoiler Omlatismo ih dvajes razlike! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Sa ovim cikom bih slatko smlatio gajbu! Spoiler https://www.theplayerstribune.com/posts/jeff-green-denver-nuggets-nba-finals-basketball So it’s a similar dynamic at home to at work, where I’m surrounded by superstars and I’m the role-player vet. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Lepotica! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gos'n Čeda Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 15 hours ago, Green23 said: Nije fer desnom, pa onda da proba levom da igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Sta sve, covek, naprica u jednom minutu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Džimi podneo zahtev za TM-ovanje "Himmy Buckets" nadimka : https://www.marca.com/en/basketball/nba/miami-heat/2023/06/01/6478da8a46163f80158b45ee.html Planira da prodaje kafu i svašta nešto pod tim brendom. Batler definitivno ne živi od danas do sutra, nego pažljivo planira sve. I u bablu je prodavao neku svoju kahvu koliko se sećam. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 12 minutes ago, displejnejm said: Džimi podneo zahtev za TM-ovanje "Himmy Buckets" nadimka : https://www.marca.com/en/basketball/nba/miami-heat/2023/06/01/6478da8a46163f80158b45ee.html Planira da prodaje kafu i svašta nešto pod tim brendom. Batler definitivno ne živi od danas do sutra, nego pažljivo planira sve. I u bablu je prodavao neku svoju kahvu koliko se sećam. piljar 😛 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Samo da naš preCednik ne vidi šta Jimmy radi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 @DameTime nadam se da nećete trejdovati tog trećeg pika već Lilalrda ili nikog jer Henderson je prema onom što sam video i prema mom skromnom mišljenju najbolji igrač na draftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 31 minutes ago, Milos 3.14 said: @DameTime nadam se da nećete trejdovati tog trećeg pika već Lilalrda ili nikog jer Henderson je prema onom što sam video i prema mom skromnom mišljenju najbolji igrač na draftu. Teško će Dame biti trejdovan, sem ako ne zatraži trejd, provrteli smo tu priču par puta ovde. Mislim da ćemo svejedno trejdovati taj pik, bez obzira na Hendersonov potencijal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 ako je henderson takav potencijal, kao sto 3.14 tvrdi [koja je pozicija?], ne bih bio siguran u isporucivanje pika, posto ne verujem da portland odjednom, tj u dve sezone, moze da napravi bolju ekipu nego one za koje se trudio u prethodnih 7 npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Hvalospevi, Somborcu, ne idu u spojlere: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Jeste, ali niko nas ne pita za mišljenje Draftovanje i zadržavanje Hendersona, mesto trejdovanja pika, znači da se kreće u rebuild, što opet znači Dejmov trejd. On se jasno izrazio da nije za to da budu škola koja će da razvija mlade igrače. Prema tome, FO će morati da odabere - Dame ili rebuild. Meni trenutno deluje da su svi zajedno bliži ovoj prvoj opciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 nisam suguran da su dame i rebuild dve razlicite strane, ukoliko veruju da je taj henderson npr, opasan baja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 8 minutes ago, uini said: nisam suguran da su dame i rebuild dve razlicite strane, ukoliko veruju da je taj henderson npr, opasan baja. Pa videli smo kako ide sa Simonsom i Sharpeom, koji je isto potencijalno opasan baja tj. odličan prospekt sa drafta. Jbg, mislim da neće ići ako se Dame okruži sa 3 mlada i perspektivna igrača, nema se vremena za to. Makar ne bez da se iko dovede. A da bi se neko doveo moraš istovariti ozbiljan paket, tu je taj pik vrhunski asset... I tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 nema se vremena za dejma ali ima za portland trejlblejzerse, ukoliko se npr taj henderson pokaže kao bajone oko kojeg treba graditi. dejm je strava ali verovatno nije najbolji igrač (drexler) koji je bio blazers. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 18 minutes ago, uini said: ako je henderson takav potencijal, kao sto 3.14 tvrdi [koja je pozicija?], ne bih bio siguran u isporucivanje pika, posto ne verujem da portland odjednom, tj u dve sezone, moze da napravi bolju ekipu nego one za koje se trudio u prethodnih 7 npr. Henderson i Lilard ne mogu zajedno, tako da je najpametnije tu trejd. I naravno da je pametnije trejdovati Lilarda, ali to se nece desiti, tako da ce najverovatnije Portland postati Wasington zapadne konferencije i borba za play in do kraja karijere Lilarda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts