Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?

Miki28 Teoljub

Recommended Posts

3 minutes ago, displejnejm said:

Oklen se pojavi ovaj Obi-Van Kenobi? :classic_biggrin:

pričali smo kaos i ja kako je jednosmeran lik, zna da kuca i šutne spotup tricu ali zapravo mnogo bolje leži knicksima od randlea. julije 28 minuta bi bilo potaman a ne 38

Edited by uini
  • Like 1

Kakva je grehota što je najbolja publika u NBA (uz Sac) poslednju titulu videla pre ravno pola veka. Uz sve resurse najvećeg grada u SAD, primamljivost franšize/grada potencijalnim igračima, ne mogu da shvatim kako nisu konstantno pri vrhu. @uini, jel beše trenutno važi da je sve zbog nesposobnog vlasnika koji se meša u dovođenje igrača itd.? Ali opet, 50 godina je prošlo, vlasnici se menjaju, umiru čak... Prokletstvo it iz.

17 minutes ago, Miki28 said:

A kako to?

Cuvao ga najbolji defanzivac lige u toj seriji?

Ja ne znam šta ti pokušavaš da dokažeš, da Jrue nije vrhunski defanzivac jer ga je rasturio Butler u jednoj seriji? Fizički je jači i veći od njega uostalom.

• Like 8
  • Thanks 1

Ma da, skloni smo mi ovde brzom zakljucivanju o celoj utakmici, celoj seriji, a neretko i o celoj necijoj karijeri na osnovu pola prve cetvrtine.

Bice ovo zanimljiva serija, dosta cvrsta i sa dosta specijala i taktike, nesto manje trcanja i pucanja. Igra podseca malo na Evroligu 2.0. 
Brunson mi je neverovatan sa ovom smesnom gradjom, a fantasticnim resenjima u napadu. Defanzivno je minus ali jbga. 
Mitch izgleda kao otac ostalim igracima, bas im mnogo znaci.

• Like 3

10 minutes ago, Don Dusko said:

Zilav je Heat.

ma jasno. ljudi bez šuta za 3, mitch lob ih uglavnom isterao iz reketa ali ne posustaju i eto ih u egal tekmi. nije čudo da su dobili buckse, malo ti padne koncentracija i oni to iskoriste.

usput se uopšte ne tangiraju kada im ne ide.

• Like 2

Majami igra neuporedivo progresivniju i moderniju košarku od Niksa. Bolja su ekipa i u ovom sastavu. Baš bih se iznenadio da ne prođu rutinski. 

Ovi Niksi su dobri fizički, borbeni i imaju neki identitet pod palicom pingvina iz Betmena, ali su baš teški za gledanje. Zlobnici će reći da ođe ima dosta krševa i precijenjenih likova.

Edited by Kvaratskhelia

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...