Don Dusko Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Da da. 15p je maks.Oni su pogodili 5. To je 12.5. :S Nista strasno ali da ne buni ljude. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 "Stiže plej-of i žao mi je svih kojima to nije važno" - Ivana Brlić-Mažuranić. 5 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 OKC stvarno ima minimalan individualni kvalitet za NBA kriterijume. Samo su jako borbeni i dobro se kreću. Ovaj njihov kouč zaslužuje zlatnu medalju.Ja sam njega u mom ballotu iza Browna na COY bacio, coek radi odličan posao i nadam se da će nastaviti istim tempom. Obzirom da volim da gledam vise ove lotto-playin ekipe nego contendere tokom sezone odma su mi za oko zapali i srećom sam neke lige osvojio uz pomoć nekih OKC igrača na fantasy. Imam neku teoriju da je u NBA nekako bolje gledati takve up-and-coming ekipe tokom regularne sezone jer su meni realno zabavnije od contendera dje igraju vise superstara. Kad dodje plejof onda za mene počinje prava NBA košarka i to je već drugačije. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Srediću ovo bodovanje i merdžovaću ručno nalog gospodina. Tokom dana. Rešiće se, na roštilju sam. Večeras. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Srediću ovo bodovanje i merdžovaću ručno nalog gospodina. Tokom dana. Rešiće se, na roštilju sam. Večeras.Kod Frensisa na roštilju?! 1 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Let's go Phoenix Suns! 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 3 minutes ago, Luchifer89 said: 9 minutes ago, freethrow said: Srediću ovo bodovanje i merdžovaću ručno nalog gospodina. Tokom dana. Rešiće se, na roštilju sam. Večeras. Kod Frensisa na roštilju?! Samo ti zovi vraga 😁 3 minutes ago, freethrow said: Let's go Phoenix Suns! A ja jedva čekam prvi Kalifornijski derbi. Mada su mi i moji u Netsima važni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Vratija se Wiggara, mislim da se užasno potcenjuje on + GP2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 28 minutes ago, Luchifer89 said: 35 minutes ago, freethrow said: Srediću ovo bodovanje i merdžovaću ručno nalog gospodina. Tokom dana. Rešiće se, na roštilju sam. Večeras. Kod Frensisa na roštilju?! To kad osvojite EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Nisam još dobacio do tog "mi". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 naw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 3 hours ago, cabke said: Ko je napisao da ce biti nabijanje Minesote? A tvoje projektovanje LA kao sampiona nisi nigdje spomenuo? 🙂 E sad, ako mislis da cu da kopam po postovima, ne mogu. Samo, bice mi zabavno citati ko je kriv. Dzamal se zalece u tri igraca, MPJ ne sme da krene u dribling, Gordon ciglari, a KCP nece da sutira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 47 minutes ago, Dracarys said: E sad, ako mislis da cu da kopam po postovima, ne mogu. Samo, bice mi zabavno citati ko je kriv. Dzamal se zalece u tri igraca, MPJ ne sme da krene u dribling, Gordon ciglari, a KCP nece da sutira. Uvijek neko mora biti kriv. 🙂 S druge strane ne krijem da ce meni biti zabavno komentarisanje ispadanja LA od strane fanova gdje ce biti prica ko je podbacio i kako je Ham levatina od trenera... 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 1 hour ago, Dracarys said: E sad, ako mislis da cu da kopam po postovima, ne mogu. Samo, bice mi zabavno citati ko je kriv. Dzamal se zalece u tri igraca, MPJ ne sme da krene u dribling, Gordon ciglari, a KCP nece da sutira. Ostaje im uvijek argument svih argumenata; sudije pustaju prebijanje Jokica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Fino ste maliciozni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Dobar deo interneta prognozira prolaz Minesote. Ne znam kako to da komentarišem, a da budem pristojan i politički korektan. Suštinski u prvoj rundi bi najneizvesnije trebali da budu dueli Cle -NY i PHO - LAC. Sve drugo ide u max 6 tekmi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 ma i 6x tekmi je tesan duel, da se ne zavaravamo. serija od sedam je egal u milimetar, uglavnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Jalen Brunson and Immanuel Quickley were named finalists for the Most Improved Player and Sixth Man of the Year awards for the 2022-23 season, the Association announced on Friday. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Minesota fakticki ima supertim. Dva ol stara Gober i Tauns i buduci TOP10 igrac lige Edvards. Ovaj plej of je upitnik za Edvardsa da li je dovoljno sazreo da se pegla za najvece domete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 juče irving i kevin love nisu bili dovoljni da voždov klivlend ima supertim, danas ga ima minesota 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Veceras konacno krece ono pravo! Uzivajmo ljudi! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 Lav ne moze da bude deo nikakvog supertima Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 15, 2023 Share Posted April 15, 2023 A Strelac? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts