Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jebote.... Ovoliko se na Dobrića nikada nije igrali, svaki jebeni napad se zove za njega, a on ne zna šta će sa loptom ako ne dobije loptu za šut odmah ili da napravi for. 

Posted (edited)

Evo i ja da se pridružim ostatku foruma kada to i zaslužuje i da porucim Jovanoviću da mi se nasisa za ovo izvođenje Bentila i Vildoze i ovu petorku. Bukvalno osećaj kao da si kidnapovan i da te muče 

Edited by medobrundo
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

I cemu sad ova nekos petorka🤕

Taman se ekipa razmase, i coach spoji Lazica i Lazarevica i Ivanovica da davi loptu, mozga bez🙄

Edited by Gudura
Posted
Just now, medobrundo said:

Evo i ja da se pridružim ostatku foruma kada to i zaslužuje i da porucim Jovanoviću da mi se naziva za ovo izvođenje Bentila i Vildoze i ovu petorku. Bukvalno osećaj kao da si kidnapovan i da te muče 

Covek nema osecaja.Jbg.Ako vidis da nesto ide valjda to forsiras.

• Like 1
Posted

Ma mora domaća petorka i sad je konačno usro utakmicu. Neznalico, sledeća utakmica je FMP u ponedeljak, za koji moj odmaraš pojedince, neka igra Vildoza do kraja utakmice.

• Like 1
Posted

Kakvo budaljenje Vlade… na svakoj utakmici ima ove brainfartove i “izvodim igraca kad je u naletu” momente. Odavno se ovako kvalitetno nisam drao na TV, izredjao sam Coach Vladi kojesta, toliko da Seselj u Hagu zvuci kao amater.

Posted

Vlada ne zna. Nece nikad ni znati. Dno od trenera… dno potpuno. Nek ga kuci vodi ko ga je doveo na klupu. Fuj! Moze cigan i ma tribinama da bude, nek odjebe sa klupe ako voli klub. Pa Ostoja Limar da nam odlucuje ko ce kad da nam ulazi i izlazi, vise bi milosti imao.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...