Golijat Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Nova tekma i opet, kad oteramo ovu alibi osobu krenucemo da pobedjujemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Nek neko javi koucu da Holand moze da udje u igru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 (edited) Vildosa oduševljen...gleda Ivanovića i razmišlja kako će ove sezone da nagruva statse na max. kakve crne dve sezone... Edited October 21, 2022 by Wingwalker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Jebote.... Ovoliko se na Dobrića nikada nije igrali, svaki jebeni napad se zove za njega, a on ne zna šta će sa loptom ako ne dobije loptu za šut odmah ili da napravi for. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 (edited) Evo i ja da se pridružim ostatku foruma kada to i zaslužuje i da porucim Jovanoviću da mi se nasisa za ovo izvođenje Bentila i Vildoze i ovu petorku. Bukvalno osećaj kao da si kidnapovan i da te muče Edited October 21, 2022 by medobrundo 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 (edited) I cemu sad ova nekos petorka🤕 Taman se ekipa razmase, i coach spoji Lazica i Lazarevica i Ivanovica da davi loptu, mozga bez🙄 Edited October 21, 2022 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Je l zna Ivanovic nesto ili da ponavlja pik i na kraju sutne ciglu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Valjda Vildoza nema kondicije... Vrati i Radulju, trebaće nam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Kakav glupan od trenera 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Just now, Wingwalker said: Vildosa oduševljen...gleda Ivanovića i razmišlja kako će ovde da nagruva statse na max. Coach vlada ga uspesno odvraca od toga, sasece ga kad god se upali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Just now, medobrundo said: Evo i ja da se pridružim ostatku foruma kada to i zaslužuje i da porucim Jovanoviću da mi se naziva za ovo izvođenje Bentila i Vildoze i ovu petorku. Bukvalno osećaj kao da si kidnapovan i da te muče Covek nema osecaja.Jbg.Ako vidis da nesto ide valjda to forsiras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Ma mora domaća petorka i sad je konačno usro utakmicu. Neznalico, sledeća utakmica je FMP u ponedeljak, za koji moj odmaraš pojedince, neka igra Vildoza do kraja utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Kakvo budaljenje Vlade… na svakoj utakmici ima ove brainfartove i “izvodim igraca kad je u naletu” momente. Odavno se ovako kvalitetno nisam drao na TV, izredjao sam Coach Vladi kojesta, toliko da Seselj u Hagu zvuci kao amater. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 zasto je vasio vildozu? jedino ako ne moze, mada rece daje fit dzoni nas opet kanali, 4 napada na -2 ne koristimo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Real sa najjacom petorkom mi vrv sa najlosijom( samo Radule fali). Zao mi je sto sam se na trenutak ponadao da mozemo nesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Kako Dovla kouč gura domacina. Drzi se Crnokose majstore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 (edited) Jovanovic totalna flegma i lik bez autoriteta nad igracima.. Nikad nece biti trener .. Edited October 21, 2022 by iamsho4sho Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Da se razumemo, biće potrebno obuzdati i Vildozu sa ovim glupostima, ali čak i to prija gledati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Kakvog smo mamojeba dobili u Vildozi. Kakvog smo jebača neznalicu dobili u treneru. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Odustajem... Glup trener ko točilo... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Ivanović ovo ne sme da maši, jebiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Tako je! Trpaj ovog nemača pojma sa nase klupe. Odlepio sam od ovog glupandera na klupi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Ja bih mirne duše otpustio Ivanovića Tim @uini Ae bre liče, sam kao duh i cela hala zna da ćeš da promašiš 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Vlada ne zna. Nece nikad ni znati. Dno od trenera… dno potpuno. Nek ga kuci vodi ko ga je doveo na klupu. Fuj! Moze cigan i ma tribinama da bude, nek odjebe sa klupe ako voli klub. Pa Ostoja Limar da nam odlucuje ko ce kad da nam ulazi i izlazi, vise bi milosti imao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Trener ubio svaki momentum Kakav amater jbt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts